Més informació sobre la T4

Tot el que has de saber del teu viatge, com ara els temps entre vols en connexió, les hores límit, la terminal i les companyies que hi ha, i l’estat del vol

Més informació sobre la T4

Quant temps necessito per la connexió entre vols

L'àrea terminal es compon de dos edificis, el T4 (Edifici Terminal) i el T4S (Edifici Satèl·lit), ubicats a l'extrem nord de l'actual aeroport.

El temps per presentar-se amb prou marge a l'embarcament del vol dependrà de la terminal on estiguin ubicats l'avió d'arribada i el de sortida. Els temps de connexió que us indiquem correspon als vols que estan dins del mateix localitzador o reserva.

temps de connexió per a Iberia
Temps de Connexió per a Iberia a la Terminal T4 i T4S
Connexió entre terminals (només connexions Iberia - Iberia / Iberia - Air Nostrum) Temps mínim de connexió requerit (min.) (només connexions Iberia - Iberia / Iberia - Air Nostrum)
T4 - T4 45
T4S - T4S 45
T4 - T4S 55
T4S - T4 55

Els temps de connexió generals poden experimentar modificacions a causa de restriccions operatives

temps de connexió per a qualsevol companyia amb Iberia
Temps de connexió per a qualsevol companyia amb Iberia a la Terminal T4 i T4S
Connexió entre terminals (només connexions Iberia - Iberia / Iberia - Air Nostrum) Temps mínim de connexió requerit (min.) (només connexions Iberia - Iberia / Iberia - Air Nostrum)

T1 – T4 / T4 – T1

T1 – T4S

T4S –T1

150

150

165

T2 – T4/ T4 – T2

T2 – T4S / T4S – T2

150

165

T3 – T4/ T4 – T3

T3 – T4S / T4S – T3

150

165

T4 – T4/ T4 – T4

T4 – T4S / T4S – T4

75

90

Llegir més

Hora límit de facturació

T’aconsellem que hi vagis amb 20 minuts d’antelació respecte al temps límit preestablert de facturació abans de la sortida de l’avió. (Mínim 55 minuts).

Un cop siguis a la terminal T4, els temps mínims de facturació són: (*)

temps límit de facturació
Temps mínims de facturació
Pont Aeri (embarcament per l’edifici T4) Domèstics i Schengen (Vols que s'embarquen per l'edifici T4) No Schengen Domèstics i Schengen (vols que s’embarquen per l’edifici T4S)
20 min 45 min 55 min 60 min (1)

*És el màxim de temps que té un client per efectuar les formalitats d'acceptació al vol i facturació d'equipatge, abans de l'hora programada de sortida del seu vol (indicada al cupó). (1) Destinació Tel Aviv. CONTROLS DE SEGURETAT ADDICIONALS ALS EMBARCAMENTS DELS VOLS A TEL AVIV. Atenent la sol·licitud de les autoritats d’Israel s’estan portant a terme controls de seguretat addicionals a la porta d’embarcament dels vols que surten d’un aeroport espanyol amb destinació a Israel. A causa d’aquesta circumstància aliena a Iberia i per evitar qualsevol inconvenient derivat de la possible demora en aquest tràmit complementari i obligatori, si has de volar a Tel Aviv dirigeix-te a l’aeroport de Madrid amb més antelació que habitualment i presenta’t a la porta d’embarcament del vol almenys una hora i mitja abans de la sortida. Moltes gràcies i disculpa les molèsties.

Important:  Limitacions per seguretat en l’equipatge de mà

Llegir més

Des d'on surt el meu vol

Pot sortir des de la T4 i la T4S de Madrid-Barajas depenent de l’origen i la destinació.

La gran majoria dels vols domèstics i Schengen operaran des de l'Edifici Terminal T4 però, excepcionalment, alguns vols domèstics i alguns vols Schengen poden operar per l'Edifici Satèl·lit T4S:

  • Els vols d'origen Schengen que enllacin amb Londres Heathrow, Zuric i altres destinacions No Schengen.

  • Per raons de connexió o operatives, alguns vols Schengen amb orígens/destinacions Schengen.

sortides i arribades
Sortides i arribades dels vols de totes les companyies (No Schengen, Schengen i domèstics):
T4 Nivell 1 T4S Nivell 1 T4S Nivell 0
Portes d'embarcament H, J i K Portes d'embarcament S  Portes d'embarcament M
Pont Aeri, Air Nostrum i la majoria d'arribades - sortides domèstiques i europees Schengen de totes les companyies Arribades i sortides No Schengen de totes les companyies Algunes arribades i sortides Schengen (d'Iberia) (*)

*Tret d'algunes excepcions, tots els vols Schengen / Schengen d'Iberia operen a la T4. L'espai Schengen el formen els països europeus següents: Alemanya, Àustria, Bèlgica, Dinamarca, Eslovènia, Espanya, Estònia, Finlàndia, França, Grècia, Holanda, Hongria, Islàndia, Itàlia, Letònia, Liechtenstein, Lituània, Luxemburg, Malta, Noruega, Polònia, Portugal, República Txeca, República Eslovaca, Romania, Suècia i Suïssa.

Llegir més

Quines companyies operen a la terminal...

Iberia, Iberia Express, Air Nostrum, Vueling i altres companyies d’alianza oneworld i codi compartit operen els seus vols des de la T4.

Distribució de línies aèries que operen a la T4:

  • Iberia, Iberia Express, Iberia Regional/Air Nostrum i Vueling.

  • Totes les companyies de l’alianza oneworld: American Airlines, British Airways, Cathay Pacific, Finnair, Japan Airlines, Malaysia Airlines, Qantas, Qatar Airways, Royal Air Maroc, Royal Jordanian, i SriLankan Airlines .

  • Companyies amb què Iberia té acords de codi compartit: Avianca, Bulgarian Air, CSA Czech Airline, El Al, LATAM i Ukraine International.

  • Altres companyies aèries.

Llegir més

Potser t’interessa també

Hora límit

Disposes d'un temps determinat abans de la sortida del vol durant el qual podràs formalitzar el teu bitllet i facturar l’equipatge.

Més informació

Objectes perduts

Un servei per trobar els objectes que vas oblidar als avions i les dependències d’Iberia i que es varen retrobar a les diferents escales del teu viatge

Més informació

Equipatge

Tota la informació i recomanacions per organitzar viatges de nens i nadons amb Iberia

Més informació

Carregant...