Situada al Nord-oest de la península ibèrica, Lleó és una ciutat senyorial de gran bellesa. El seu patrimoni històric i monumental i la seva condició de lloc de pas obligat en el Camí de Santiago, considerat…

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la teva experiència i els nostres serveis. Si continues navegant considerem que n’acceptes l’ús. Pots obtenir més informació a la Política de cookies.

Tanca

Necessitem que ens indiquis les dates concretes del viatge per poder mostrar-te els preus per a aquest trajecte.

<span>Vols barats </span>de Santa Cruz de La Palma a Lleó (LEN) Vols barats de Santa Cruz de La Palma a Lleó (LEN) de Santa Cruz de La Palma a Lleó Santa Cruz de La Palma-Lleó, Espanya
Iberia.com

Lo sentimos

La página que has solicitado no está disponible

Le sugerimos que revise la dirección de internet solicitada ya que podría no ser correcta. En caso de ser correcta le sugerimos que intente acceder de nuevo pasados unos minutos, o seleccione, a continuación, la página de Iberia en su país.

Muchas gracias y disculpen las molestias. Volver a la página principal


The page you have requested is not available

We suggest you review the internet address requested as it may be incorrect. If it is correct we suggest that you try again after a few minutes, or select the Iberia page in for your country.

We thank you and apologise for the inconvenience. Back to home


La page que vous avez demandée n'est pas disponible

Nous vous suggérons de vérifier l'adresse internet sollicitée car elle pourrait être incorrecte. Dans le cas contraire, essayez à nouveau de vous connecter dans quelques minutes, ou sélectionnez la page Iberia de votre pays.

Merci beaucoup et veuillez nous excuser de la gène occasionnée. Retour à la page principale


Die gewünschte Seite ist leider nicht verfügbar.

Bitte überprüfen Sie die Internetadresse auf ihre Richtigkeit. Sollte sie korrekt sein, versuchen Sie es bitte in einigen Minuten erneut oder wählen sie nachfolgend die Iberia Internetseite Ihres Landes.

Vielen Dank und entschuldigen Sie bitte die Unannehmlichkeiten. Zurück zur Anfangsseite


La pagina richiesta non è disponibile

Le suggeriamo di controllare l'indirizzo internet sollecitato, poichè potrebbe non essere corretto. Nel caso l'indirizzo sia corretto, Le consigliamo di attendere qualche minuto prima di connettersi nuovamente, oppure di selezionare la pagina Iberia realtiva al Suo paese.

La ringraziamo e ci scusiamo per il disturbo arrecato. Tornare alla pagina principale


A página solicitada não está disponível

Sugerimos que verifique a direccção de internet solicitada, pode não estar correcta. Caso esteja correcta sugerimos que tente aceder uns minutos mais tarde, ou seleccione a página do seu país.

Pedimos desculpa pelo incómodo, muito obrigada.Voltar para a página principal

De opgevraagde pagina is niet beschikbaar

Controleer het internetadres, misschien is het niet correct. Als het adres wel correct is, raden wij je aan het later nog een keer te proberen of kies de pagina van Iberia in jouw land.

Hartelijk dank en excuses voor het ongemak.Terug naar de homepage


指定されたページが見つかりません

指定したアドレスが正しくない可能性がありますので、お確かめください。指定したアドレスが正しい場合には、数分後に再度お試しいただくか、または次のリストから Iberia の国別ページを選択してください

大変申し訳ございません。ご利用ありがとうございます。トップページに戻る

Iberia, la companyia aèria més puntual del món
Un altre any, els més puntuals del món

Lleó

Situada al Nord-oest de la península ibèrica, Lleó és una ciutat senyorial de gran bellesa. El seu patrimoni històric i monumental i la seva condició de lloc de pas obligat en el Camí de Santiago, considerat…

Situada al Nord-oest de la península ibèrica, Lleó és una ciutat senyorial de gran bellesa. El seu patrimoni històric i monumental i la seva condició de lloc de pas obligat en el Camí de Santiago, considerat Patrimoni de la Humanitat per la Unesco, la converteixen en un enclavament molt vinculat al catolicisme i amb gran afluència de visitants. Si agafes un dels nostres vols barats a Lleó, descobriràs una ciutat fascinant, ancorada en el passat i amb projecció cap al futur.

Monuments com la Catedral, el millor exemple del gòtic clàssic d'estil francès a Espanya, la Basílica de Sant Isidor, una de les esglésies romàniques més importants del país, considerada com La Capella Sixtina de l'Art Romànic, o el Monestir de Sant Marc, primer exemple de l'arquitectura plateresca i renaixentista espanyola, conviuen amb la Casa Botines, d'estil modernista i realitzada pel visionari arquitecte català Antoni Gaudí, o amb el MUSAC, Museu d'Art Contemporani de Castella i Lleó, un espectacular i colorista edifici guanyador el 2007 del Premi Mies van der Rohe d'Arquitectura Contemporània de la Unió Europea, el més important guardó europeu d'arquitectura.

Si el que vols és gaudir del verd tan característic del nord d'Espanya estàs de sort, ja que Lleó és la ciutat espanyola que més zones verdes (un total de 2.196.542 m²) posa a disposició dels seus ciutadans. De les seves nombrosos parcs el més important és el de la Ribera del Bernesga. Paraŀlel al riu, està ple d'escultures modernes, quioscs de música i arbres variats com l'auró blanc, el xiprer, el ginebre, el castanyer d'índia, o l'om. Després d'una caminada per aquest oasi de naturalesa no deixis de donar una volta pel Barri Humit, el casc històric de Lleó que concentra gran nombre de locals en els quals gaudir de les millors especialitats gastronòmiques de la zona com la cecina de Lleó , el bullit Maragato, la sopa de truita de riu, la truita de riu fregida i freda i el lletó rostit. El barri es caracteritza per l'estretor dels seus carrers i places, pròpia del seu traçat medieval, i és el lloc més típic de Lleó, una ciutat digna de pelegrinatge.

Consulta l’oferta de vols Espanya i reserva el teu bitllet d’avió en línia. Iberia et garanteix els millors preus d’última hora per a la nostra oferta de vols barats Espanya.

Els preus mostrats corresponen a cerques de vols a Espanya fetes recentment per clients. Poden canviar segons la disponibilitat de places, possibles variacions de tarifes, taxes i altres suplements en el moment de fer la consulta. Els preus per trajecte són aplicables comprant bitllets d’anada i tornada.

Estada mínima requerida 3 dies o la nit del dissabte a destinació

Comparteix aquest viatge amb els teus amics