Declaració d'accessibilitat

A Iberia treballem contínuament per garantir l'accés universal al web, independentment del tipus de maquinari, programari, infraestructura de xarxa, idioma, cultura, localització geogràfica i capacitats dels usuaris, desenvolupant amb aquest objectiu les directrius d'accessibilitat per al contingut web W3C-WAI i complint amb el nivell d'exigència AA.

Per aconseguir-ho, col•laborem amb ILUNION Tecnología y Accesibilidad, empresa que certifica l'accessibilitat d'entorns web des de 2003.

No obstant això, si et trobes amb alguna dificultat i necessites la nostra ajuda per comprar bitllets, obtenir la targeta d'embarcament o accedir a alguna informació, no dubtis a contactar amb nosaltres a través del telèfon 900 504 078 disponible les 24 hores.

Característiques d'accessibilitat d'aquest web

Compliment dels estàndards XHTML i CSS: una codificació correcta pot ser interpretada pels dispositius de navegació dels usuaris i, particularment, els dispositius especials que utilitzen persones amb limitacions funcionals.

Estructura semàntica correcta: un esquema de presentació organitzat que permet accedir més bé al contingut, amb atenció especial a capçaleres, llístes i etiquetes, elements clau per a la navegació mitjançant lectors de pantalla.

Eliminar codis desaconsellats per la W3C: aixó permet que les eines de suport interpretin i exposin correctament el contingut i el seu context als usuaris que les utilitzen.

Utilitzar mides proporcionals als fulls d'estil: d'aquesta manera, els usuaris poden controlar com es mostra el contingut en pantalla.

Procurar que el contrast entre el contingut i el fons sigui el mínim requerit: aquesta mesura millora la visibilitat per a tots els usuaris.

Desenvolupament accessible de formularis: de manera que no es limiti la capacitat per realitzar consultes, fer sol·licituds, cercar continguts i, en general, la funció d'interactivitat que es pressuposa al web.

Separació del contingut, la presentació i la programació Javascript: de manera que els usuaris que no disposin d'aquesta tecnologia puguin tenir accés a tota la informació de la pàgina.

Afegir atributs title als enllaços: per tal que els noms dels enllaços tinguin sentit fora del seu context.

Oferir sempre una alternativa al contingut dinàmic (Javascript, Ajax, vídeos, etc.): per fer que els usuaris que no disposin d'aquestes tecnologies puguin navegar correctament i entendre el contingut.

Perceptible: s'ha procurat que tota la informació i els continguts transmesos al web d'Iberia puguin ser percebuts per tots els usuaris.

Operable: els desenvolupaments del web d'Iberia s'han centrat en l'usuari, independentment de les seves capacitats, per tal que totes les interfícies puguin ser utilitzades i adaptades.

Comprensible: la implementació dels continguts i l'ús de la interfície de les pàgines compleixen amb la idea de ser comprensibles per a tots els usuaris.

Robust: s'ha desenvolupat, avaluat i provat el lloc d'Iberia per tal que totes les operatives que s'hi ofereixen siguin suportades per una gran varietat d'aplicacions d'usuari.

Conformitat: el lloc web d'Iberia respecta i compleix el nivell d'adequació AA/WCAG 2.0 en totes les pàgines i els seus processos de manera completa i sense interferències. A més, es pot accedir al contingut amb la majoria de les ajudes tècniques més utilitzades pels usuaris.

Continguts accessibles

Els continguts i les funcionalitats següents del web són accessibles AA i estan en evolució constant.

 • Compra de bitllets i productes adherits en qualsevol modalitat (/cercador-vols/).

 • Petició de qualsevol necessitat especial per discapacitat visual, auditiva o cognitiva.

 • Facturació de qualsevol vol operat per Iberia (/autocheckin-online.cat/).

 • Accés a les reserves i modificacions (/gestio-de-reserves/).

 • Accés a la informació de l'estat dels vols (/arribades-i-sortides/).

 • Consulta de l'horari de vols (/horaris/).

 • Accés i gestió de la informació personal del programa de fidelització de la companyia.

 • Informació de contacte de la companyia.

Referències d'accessibilitat

També et poden ser útils els recursos següents sobre eines i productes de suport compatibles amb el nostre web, que t'ajudaran a millorar la navegació pel lloc.

 • Pautes WCAG 2.0 (https://www.w3.org/TR/WCAG20/).

 • Pautes de la secció 508 del Govern Federal dels Estats Units.

 • Eina de suport visual.

 • Eina de suport auditiu.

 • Eina de suport cognitiu.

Iniciatives i projectes amb ILUNION Tecnología y Accesibilidad per millorar l'accessibilitat universal dels entorns d'Iberia.

Carregant...