Els teus serveis

Perquè el teu viatge no és només volar, és tot el que et passa des del moment en què surts fins que arribes a la teva destinació

Els teus serveis

Pont Aeri

Coneix les noves condicions especials per a la facturació i l'embarcament al Pont Aeri de la T4 de Barajas.

El Pont Aeri està ubicat en una zona exclusiva, un lloc privilegiat per tal que els temps siguin mínims. Pots facturar fins a 15 minuts abans de la sortida del vol.

Podràs reservar el vol que prefereixis, tenint en compte que els bitllets oberts i els bitllets amb reserva coexisteixen i són combinables, perquè puguis assegurar-te una plaça al vol que triïs, sense incerteses. Aquests nous bitllets amb reserva conserven tota la flexibilitat dels bitllets oberts: els pots canviar tantes vegades com vulguis i sense cap cost.
Els canvis es poden fer des del web i també des de l'aplicació d'Iberia. Per això hem millorat l'aplicació amb els nous serveis del Pont Aeri, perquè puguis comprar els bitllets, oberts o amb reserva, canviar la reserva tants cops com calgui i obtenir la targeta d'embarcament còmodament des de l'ordinador o el telèfon intel·ligent.

Per volar has d'accedir des de la Terminal 4 al Nivell 2 (Facturació). En cas que no hagis obtingut encara la targeta d'embarcament o tinguis equipatge per facturar, adreça't als taulells diferenciats de Pont Aeri que trobaràs a la mateixa planta, a la zona central i de ràpid accés des de l'aparcament. Pel fet de disposar de taulells exclusius de facturació, l'equipatge té un tractament diferenciat.

Si ja tens la targeta d'embarcament, només has de passar el control de seguretat exclusiu que hi ha a prop, al costat de la Sala Vip Dalí. Les portes d'embarcament es troben al Nivell 1, a pocs minuts de la sala de facturació: J50, J51, J52, J54, J56 ,J58, K62 i K68 (*)

(*) Les portes poden canviar. Comprova sempre a les pantalles d'informació quina porta té assignada el teu vol. Recorda que alguns vols poden operar des de la Terminal Satèl·lit (T4S)

Horaris pont aeri

Llegir més

Aparcament Vip

Que el teu vehicle tingui un lloc preferent al teu viatge fa que puguis gaudir d’un servei de vigilància i recollida.

Quan entris a la T4 per Sortides, continua pel carril esquerre de "Només vehicles autoritzats i autobusos arribades". Ara mateix et trobes al vial de vehicles autoritzats, continua fins a la barrera de seguretat. Un cop identificat com a client a la barrera de seguretat, avança fins a la caseta del Servei al centre de la Terminal, on un conductor identificat t’estarà esperant.

Més informació sobre l’aparcament Vip

Llegir més

Sales VIP Iberia Madrid T4

Iberia ofereix dues sales VIP als seus passatgers de classe Business a la T4 de l’aeroport de Madrid.

Les sales sales Dalí i Velázquez, amb uns cinc mil metres quadrats, es caracteritzen perquè són espais funcionals i moderns, amb ubicacions immillorables dins de la terminal, amb un disseny innovador i totes les prestacions imaginables.

Servei gastronòmic. Iberia ha definit una línia d’àpats i aperitius per a les seves sales VIP, que s’adeqüen al tipus de trànsit de cada franja horària.

Feina / lleure. Múltiples opcions, per a la feina i per al lleure.

Descans. Iberia se ha inspirado para la decoración de las salas de la T4 en la filosofía Feng Shui, convirtiendo las salas en un remanso de paz y tranquilidad.

Llegir més

Taulells de Business i màquines de facturació

Factura el teu equipatge com a client business en taulells diferenciats dels de la resta del passatge

Pots utilitzar-lo sempre que viatgis en Business Plus i arribis a Madrid procedent d'un vol intercontinental d'Iberia, iniciat el dia anterior, de franc.

Dins de tots els illots de facturació simultània de la terminal T4, hi ha taulells exclusius per als nostres passatgers Business, i màquines de facturació amb equipatge. Els taulells d'Iberia són els centrals, des del número 780 fins al 889.

Recorda que tots els vols es facturen a la Terminal T4 i que no hi ha una zona de facturació exclusiva per a vols Schengen (*), ni una zona de facturació exclusiva per als vols No Schengen.

Passatgers de classe Business

Els taulells de Business d'Iberia són a la zona central de la Terminal 4.

Corresponen als números 780-799 (10 a cada banda).

Màquines de facturació

Hi ha 32 màquines de facturació en total per facturar amb equipatgei:

  • 16 es troben entre els taulells 810-819.

  • 16 es troben entre els taulells 850-859.

(*) L'espai Schengen el formen els països europeus següents: Alemanya, Àustria, Bèlgica, Dinamarca, Espanya, Finlàndia, França, Grècia, Holanda, Itàlia, Islàndia, Luxemburg, Noruega, Portugal i Suècia.

Comprova la informació en línia d'arribades i sortides de vols per saber des de quina terminal opera el teu vol.

Llegir més

Potser t'interessa també

Hora límit

Disposes d'un temps determinat abans de la sortida del vol durant el qual podràs formalitzar el teu bitllet i facturar l’equipatge.

Més informació

Objectes perduts

Un servei per trobar els objectes que vas oblidar als avions i les dependències d’Iberia i que es varen retrobar a les diferents escales del teu viatge

Més informació

Sales VIP

Aquelles àrees privades condicionades per les reunions de treball, degustació d’alta cuina i relax pre o entre vols.

Més informació

"Con Iberia evito problemas gracias al puente aéreo"

Cliente Business Iberia

Carregant...