Situada a la vora del golf de Panamà, aquesta ciutat presumeix de ser el primer assentament europeu a la costa del Pacífic. Fundada per l'espanyol Pedro Arias d'Àvila el 1519, la capital panamenya compta amb dos atractius turístics de…

Necessitem que ens indiquis les dates concretes del viatge per poder mostrar-te els preus per a aquest trajecte.

<span>Vols barats </span>de A Corunya a Panamà (PTY) Vols barats de A Corunya a Panamà (PTY) de A Corunya a Panamà A Corunya-Panamà, Panamà
Panamà

Situada a la vora del golf de Panamà, aquesta ciutat presumeix de ser el primer assentament europeu a la costa del Pacífic. Fundada per l'espanyol Pedro Arias d'Àvila el 1519, la capital panamenya compta amb dos atractius turístics de…

Situada a la vora del golf de Panamà, aquesta ciutat presumeix de ser el primer assentament europeu a la costa del Pacífic. Fundada per l'espanyol Pedro Arias d'Àvila el 1519, la capital panamenya compta amb dos atractius turístics de primer ordre: el Canal de Panamà i un hermós casc antic declarat Patrimoni de la Humanitat per la Unesco.

El cèlebre canal, que comunica el mar Carib amb l'oceà Pacífic i travessa l'istme de Panamà en el seu punt més estret, ha dinamitzat en gran mesura el comerç mundial des de la seva construcció en 1914, impulsant el creixement econòmic de països desenvolupats i en vies de desenvolupament. A dia d’avui els seus principals usuaris són els Estats Units i la Xina. Si agafes un dels nostres vols barats a Ciutat de Panamà, trobaràs a més un conjunt històric i monumental perfectament conservat.

Després de la destrucció del primer assentament de 1519 per malalties i atacs de pirates com el d'Henry Morgan, la ciutat es va traslladar a una península rocosa més salubre i fàcil de defensar. El 1673 es va fundar el que avui es coneix com Casc Antic, Sant Felip, Catedral o Casc Vell. Aquest reuneix diferents estils arquitectònics que van des del caribeny al modernisme, passant pel francès i colonial. Monuments com el Saló Bolívar, la Catedral Metropolitana, el Teatre Nacional de Panamà, el monument de les Voltes, l'església de la Mercè, l'Església de Sant Felip Neri o l'Església de Sant Josep, donen fe de la diversitat cultural d'aquesta rica ciutat que tants intercanvis facilita a través del seu 'gran canal'.

Consulta l’oferta de vols Espanya i reserva el teu bitllet d’avió en línia. Iberia et garanteix els millors preus d’última hora per a la nostra oferta de vols barats Espanya.

Els preus mostrats corresponen a cerques de vols a Espanya fetes recentment per clients. Poden canviar segons la disponibilitat de places, possibles variacions de tarifes, taxes i altres suplements en el moment de fer la consulta. Els preus per trajecte són aplicables comprant bitllets d’anada i tornada.

Comparteix aquest viatge amb els teus amics