Situada al sud del Marroc, als peus de la serralada de l'Atles, Marràqueix és una de les ciutats més importants del país i una exceŀlent porta d'entrada a l'Àfrica. Fundada al 1062 pels almoràvits, va ser la capital…

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la teva experiència i els nostres serveis. Si continues navegant considerem que n’acceptes l’ús. Pots obtenir més informació a la Política de cookies.

Tanca

Necessitem que ens indiquis les dates concretes del viatge per poder mostrar-te els preus per a aquest trajecte.

<span>Vols barats </span>de Alacant a Marràqueix (RAK) Vols barats de Alacant a Marràqueix (RAK) de Alacant a Marràqueix Alacant-Marràqueix, Marroc
Iberia.com

Lo sentimos

La página que has solicitado no está disponible

Le sugerimos que revise la dirección de internet solicitada ya que podría no ser correcta. En caso de ser correcta le sugerimos que intente acceder de nuevo pasados unos minutos, o seleccione, a continuación, la página de Iberia en su país.

Muchas gracias y disculpen las molestias. Volver a la página principal


The page you have requested is not available

We suggest you review the internet address requested as it may be incorrect. If it is correct we suggest that you try again after a few minutes, or select the Iberia page in for your country.

We thank you and apologise for the inconvenience. Back to home


La page que vous avez demandée n'est pas disponible

Nous vous suggérons de vérifier l'adresse internet sollicitée car elle pourrait être incorrecte. Dans le cas contraire, essayez à nouveau de vous connecter dans quelques minutes, ou sélectionnez la page Iberia de votre pays.

Merci beaucoup et veuillez nous excuser de la gène occasionnée. Retour à la page principale


Die gewünschte Seite ist leider nicht verfügbar.

Bitte überprüfen Sie die Internetadresse auf ihre Richtigkeit. Sollte sie korrekt sein, versuchen Sie es bitte in einigen Minuten erneut oder wählen sie nachfolgend die Iberia Internetseite Ihres Landes.

Vielen Dank und entschuldigen Sie bitte die Unannehmlichkeiten. Zurück zur Anfangsseite


La pagina richiesta non è disponibile

Le suggeriamo di controllare l'indirizzo internet sollecitato, poichè potrebbe non essere corretto. Nel caso l'indirizzo sia corretto, Le consigliamo di attendere qualche minuto prima di connettersi nuovamente, oppure di selezionare la pagina Iberia realtiva al Suo paese.

La ringraziamo e ci scusiamo per il disturbo arrecato. Tornare alla pagina principale


A página solicitada não está disponível

Sugerimos que verifique a direccção de internet solicitada, pode não estar correcta. Caso esteja correcta sugerimos que tente aceder uns minutos mais tarde, ou seleccione a página do seu país.

Pedimos desculpa pelo incómodo, muito obrigada.Voltar para a página principal

De opgevraagde pagina is niet beschikbaar

Controleer het internetadres, misschien is het niet correct. Als het adres wel correct is, raden wij je aan het later nog een keer te proberen of kies de pagina van Iberia in jouw land.

Hartelijk dank en excuses voor het ongemak.Terug naar de homepage


指定されたページが見つかりません

指定したアドレスが正しくない可能性がありますので、お確かめください。指定したアドレスが正しい場合には、数分後に再度お試しいただくか、または次のリストから Iberia の国別ページを選択してください

大変申し訳ございません。ご利��ありがとうございます。トップページに戻る

Marràqueix

Situada al sud del Marroc, als peus de la serralada de l'Atles, Marràqueix és una de les ciutats més importants del país i una exceŀlent porta d'entrada a l'Àfrica. Fundada al 1062 pels almoràvits, va ser la capital…

Situada al sud del Marroc, als peus de la serralada de l'Atles, Marràqueix és una de les ciutats més importants del país i una exceŀlent porta d'entrada a l'Àfrica. Fundada al 1062 pels almoràvits, va ser la capital del seu imperi i avui dia compta amb nombrosos monuments declarats Patrimoni de la Humanitat per la Unesco. La seva bellesa i animació la converteixen en una destinació perfecta tant per al visitant familiaritzat amb la cultura islàmica, com per al que vulgui tenir una primera presa de contacte amb ella.

Si agafes un dels nostres vols barats a Marràqueix trobaràs un dels socs més grans del Marroc i una de les places més grans i concorregudes d'Àfrica i del món, la bellíssima Plaça Jamaa el Fna. Veritable cor de la ciutat, en ella es donen cita acròbates, contacontes, venedors, ballarins i músics que interactuen amb els turistes sorpresos davant semblant explosió de vida. Al vespre comença a omplir-se de parades de menjar, fins mutar en un gegantesc restaurant a l'aire lliure al qual gaudir d'un sopar amenitzat per l'incessant espectacle de la plaça i les seves gents.

La Medina o ciutat vella és el barri més emblemàtic de la ciutat. Envoltada d'un cordó de bastions fets de terra vermella, acull un laberint de carrerons poblades de palaus, mesquites i mercats. De tots els socs, el més interessant és sens dubte el dels blanquers i tintorers, on es tenyeixen el cuir i la llana en enormes cubetes de pedra plenes d'aigua pigmentada. Els monuments més destacats de la Medina són mesquita i la madrassa de Ben Youssef, la mesquita Kutubia, el Palau Reial, el Palau de la Bahía de Dir Si Said. Menció a part mereixen les imponents ruïnes del Palau Badí, construït a finals del segle XVI i considerat en la seva època la gran meravella del món musulmà.

Si vols posar la guinda ​​a la teva visita a Marràqueix llavors no et perdis dos dels seus més bells jardins. Els Jardins de la Menara, un ampli parc sembrat d'oliveres amb un estany i la muntanya Atlas al fons, i el Jardí Majorelle, un jardí botànic on es troba una preciosa i colorista vila d'estil modernista. Propietat del pintor francès expatriat Jacques Majorell des dels anys vint i readquirida als vuitanta per Yves Saint Laurent, el complex simbolitza a la perfecció l'estatus de Marràqueix com la ciutat més internacional del Marroc, seu d'una gran comunitat d'estrangers que viuen allí de manera permanent fascinats pel seu exotisme i bellesa. I és que Marràqueix, com els pigments del soc de tintorers, cala fons els seus visitants.

Consulta l’oferta de vols Espanya i reserva el teu bitllet d’avió en línia. Iberia et garanteix els millors preus d’última hora per a la nostra oferta de vols barats Espanya.

Els preus mostrats corresponen a cerques de vols a Espanya fetes recentment per clients. Poden canviar segons la disponibilitat de places, possibles variacions de tarifes, taxes i altres suplements en el moment de fer la consulta. Els preus per trajecte són aplicables comprant bitllets d’anada i tornada.

Comparteix aquest viatge amb els teus amics