El país hispanoparlant més gran del món és també el més visitat de Sud-amèrica. Motius no li falten. A més del seva cèlebre capital, Buenos Aires, Argentina compta amb una grandiosa, bellíssima i variada geografia que la converteix en…

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la teva experiència i els nostres serveis. Si continues navegant considerem que n’acceptes l’ús. Pots obtenir més informació a la Política de cookies.

Tanca

Necessitem que ens indiquis les dates concretes del viatge per poder mostrar-te els preus per a aquest trajecte.

<span>Vols barats </span>de Almeria a Mendoza (MDZ) Vols barats de Almeria a Mendoza (MDZ) de Almeria a Mendoza Almeria-Mendoza, Argentina
Iberia.com

Lo sentimos

La página que has solicitado no está disponible

Le sugerimos que revise la dirección de internet solicitada ya que podría no ser correcta. En caso de ser correcta le sugerimos que intente acceder de nuevo pasados unos minutos, o seleccione, a continuación, la página de Iberia en su país.

Muchas gracias y disculpen las molestias. Volver a la página principal


The page you have requested is not available

We suggest you review the internet address requested as it may be incorrect. If it is correct we suggest that you try again after a few minutes, or select the Iberia page in for your country.

We thank you and apologise for the inconvenience. Back to home


La page que vous avez demandée n'est pas disponible

Nous vous suggérons de vérifier l'adresse internet sollicitée car elle pourrait être incorrecte. Dans le cas contraire, essayez à nouveau de vous connecter dans quelques minutes, ou sélectionnez la page Iberia de votre pays.

Merci beaucoup et veuillez nous excuser de la gène occasionnée. Retour à la page principale


Die gewünschte Seite ist leider nicht verfügbar.

Bitte überprüfen Sie die Internetadresse auf ihre Richtigkeit. Sollte sie korrekt sein, versuchen Sie es bitte in einigen Minuten erneut oder wählen sie nachfolgend die Iberia Internetseite Ihres Landes.

Vielen Dank und entschuldigen Sie bitte die Unannehmlichkeiten. Zurück zur Anfangsseite


La pagina richiesta non è disponibile

Le suggeriamo di controllare l'indirizzo internet sollecitato, poichè potrebbe non essere corretto. Nel caso l'indirizzo sia corretto, Le consigliamo di attendere qualche minuto prima di connettersi nuovamente, oppure di selezionare la pagina Iberia realtiva al Suo paese.

La ringraziamo e ci scusiamo per il disturbo arrecato. Tornare alla pagina principale


A página solicitada não está disponível

Sugerimos que verifique a direccção de internet solicitada, pode não estar correcta. Caso esteja correcta sugerimos que tente aceder uns minutos mais tarde, ou seleccione a página do seu país.

Pedimos desculpa pelo incómodo, muito obrigada.Voltar para a página principal

De opgevraagde pagina is niet beschikbaar

Controleer het internetadres, misschien is het niet correct. Als het adres wel correct is, raden wij je aan het later nog een keer te proberen of kies de pagina van Iberia in jouw land.

Hartelijk dank en excuses voor het ongemak.Terug naar de homepage


指定されたページが見つかりません

指定したアドレスが正しくない可能性がありますので、お確かめください。指定したアドレスが正しい場合には、数分後に再度お試しいただくか、または次のリストから Iberia の国別ページを選択してください

大変申し訳ございません。ご利用ありがとうございます。トップページに戻る

Mendoza

El país hispanoparlant més gran del món és també el més visitat de Sud-amèrica. Motius no li falten. A més del seva cèlebre capital, Buenos Aires, Argentina compta amb una grandiosa, bellíssima i variada geografia que la converteix en…

El país hispanoparlant més gran del món és també el més visitat de Sud-amèrica. Motius no li falten. A més del seva cèlebre capital, Buenos Aires, Argentina compta amb una grandiosa, bellíssima i variada geografia que la converteix en una destinació de visita obligada per als amants de la natura. Les imponents Cascades de l'Iguaçú, a la Província de Missions, són una de les postals més característiques del país.

Situada al mig de la selva, la caiguda del cabalós Riu Iguaçú està declarada Patrimoni Natural de la Humanitat per la Unesco. Al mateix que El Parc provincial d'Ischigualasto o Vall de la Lluna, àrea protegida que acull una importantíssima reserva paleontològica, amb formacions geològiques d'entre 180 i 230 milions d'anys d'antiguitat. Si t'agrada la muntanya tens on triar. El turó Aconcagua (la segona cimera de major alçada relativa del món darrere de l'Everest) o els paratges de Bariloche i Les Llenyes són lloc de peregrinació per als amants de l'alpinisme, la neu i l'esquí.

Un dels paisatges més colpidors d'Argentina el conformen les glaceres de la Patagònia, descomunals parets de gel. Si, desbordat davant de tanta grandiositat, vols alguna cosa més mundà, Buenos Aires t'espera. El bressol del tango és una ciutat cosmopolita i sofisticada, amb una gran vida nocturna i cultural. De fet, és la ciutat amb major nombre de teatres del món.

Si agafes un vol a l'Argentina, has de saber que la diferència horària respecte de l'horari de la península espanyola és de quatre hores menys.

Com que és un país tan gran, el clima de l'Argentina varia molt en funció de la regió: al llarg del territori hi ha fins a quatre tipus de clima diferenciats. Un és clima càlid, al nord-est del país, una regió d'interior i sense elevacions. A la zona central del país hi trobem el clima temperat i el clima àrid, que és el més comú. I finalment, el clima fred de la regió sud-oest del país, una zona amb grans elevacions muntanyoses properes al pol Sud. Si agafes un vol a l'Argentina, has de saber que la diferència horària respecte de l'horari de la península espanyola és de quatre hores menys.

Per descomptat, la manera més ràpida i còmoda per conèixer aquest país esplèndid és agafar un vol. Si viatges a l'Argentina amb Iberia aterraràs a l'aeroport de Buenos Aires, l'aeròdrom d'Ezeiza, situat a uns 35 quilòmetres de la ciutat. Des de l'aeroport es pot agafar un taxi però pot resultar força car, de manera que una bona alternativa a un preu més accessible és agafar un autobús semi-ràpid que passa per diverses localitats.

Per la seva banda, la gastronomia argentina destaca per la carn bovina i la qualitat dels vins, així com per una àmplia oferta d'aliments de tot tipus. Es pot considerar que la principal característica de la cuina argentina és la forta influència de la gastronomia italiana i espanyola.

L'asado o graellada és el menjar típic argentí. Està compost per diferents talls de carn, com l'entranya de vedella, i el que es coneix com "achuras", que no són més que certes vísceres de l'animal. L'"asado" és la millor excusa per celebrar amb amics o família tota mena d'esdeveniments, siguin esportius, laborals o socials.

I finalment, si agafes un vol a l'Argentina, no oblidis que la moneda oficial del país és el pes argentí.

Consulta l’oferta de vols Espanya i reserva el teu bitllet d’avió en línia. Iberia et garanteix els millors preus d’última hora per a la nostra oferta de vols barats Espanya.

Els preus mostrats corresponen a cerques de vols a Espanya fetes recentment per clients. Poden canviar segons la disponibilitat de places, possibles variacions de tarifes, taxes i altres suplements en el moment de fer la consulta. Els preus per trajecte són aplicables comprant bitllets d’anada i tornada.

Comparteix aquest viatge amb els teus amics