Si vols conèixer l'Orient, no t'ho pensis més i agafa un vol a Xangai amb Iberia. Descobriràs una ciutat que ha viscut una transformació vertiginosa. Des del 1975 fins ara, el nombre oficial d'habitants de la ciutat més poblada de la Xina gairebé s'ha duplicat i ha arribat als................

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la teva experiència i els nostres serveis. Si continues navegant considerem que n’acceptes l’ús. Pots obtenir més informació a la Política de cookies.

Tanca

Necessitem que ens indiquis les dates concretes del viatge per poder mostrar-te els preus per a aquest trajecte.

<span>Vols barats </span>de Almeria a Xangai (SHA) Vols barats de Almeria a Xangai (SHA) de Almeria a Xangai Almeria-Xangai, Xina
Iberia.com

Lo sentimos

La página que has solicitado no está disponible

Le sugerimos que revise la dirección de internet solicitada ya que podría no ser correcta. En caso de ser correcta le sugerimos que intente acceder de nuevo pasados unos minutos, o seleccione, a continuación, la página de Iberia en su país.

Muchas gracias y disculpen las molestias. Volver a la página principal


The page you have requested is not available

We suggest you review the internet address requested as it may be incorrect. If it is correct we suggest that you try again after a few minutes, or select the Iberia page in for your country.

We thank you and apologise for the inconvenience. Back to home


La page que vous avez demandée n'est pas disponible

Nous vous suggérons de vérifier l'adresse internet sollicitée car elle pourrait être incorrecte. Dans le cas contraire, essayez à nouveau de vous connecter dans quelques minutes, ou sélectionnez la page Iberia de votre pays.

Merci beaucoup et veuillez nous excuser de la gène occasionnée. Retour à la page principale


Die gewünschte Seite ist leider nicht verfügbar.

Bitte überprüfen Sie die Internetadresse auf ihre Richtigkeit. Sollte sie korrekt sein, versuchen Sie es bitte in einigen Minuten erneut oder wählen sie nachfolgend die Iberia Internetseite Ihres Landes.

Vielen Dank und entschuldigen Sie bitte die Unannehmlichkeiten. Zurück zur Anfangsseite


La pagina richiesta non è disponibile

Le suggeriamo di controllare l'indirizzo internet sollecitato, poichè potrebbe non essere corretto. Nel caso l'indirizzo sia corretto, Le consigliamo di attendere qualche minuto prima di connettersi nuovamente, oppure di selezionare la pagina Iberia realtiva al Suo paese.

La ringraziamo e ci scusiamo per il disturbo arrecato. Tornare alla pagina principale


A página solicitada não está disponível

Sugerimos que verifique a direccção de internet solicitada, pode não estar correcta. Caso esteja correcta sugerimos que tente aceder uns minutos mais tarde, ou seleccione a página do seu país.

Pedimos desculpa pelo incómodo, muito obrigada.Voltar para a página principal

De opgevraagde pagina is niet beschikbaar

Controleer het internetadres, misschien is het niet correct. Als het adres wel correct is, raden wij je aan het later nog een keer te proberen of kies de pagina van Iberia in jouw land.

Hartelijk dank en excuses voor het ongemak.Terug naar de homepage


指定されたページが見つかりません

指定したアドレスが正しくない可能性がありますので、お確かめください。指定したアドレスが正しい場合には、数分後に再度お試しいただくか、または次のリストから Iberia の国別ページを選択してください

大変申し訳ございません。ご利��ありがとうございます。トップページに戻る

Xangai

Si vols conèixer l'Orient, no t'ho pensis més i agafa un vol a Xangai amb Iberia. Descobriràs una ciutat que ha viscut una transformació vertiginosa. Des del 1975 fins ara, el nombre oficial d'habitants de la ciutat més poblada de la Xina gairebé s'ha duplicat i ha arribat als................

Si vols conèixer l'Orient, no t'ho pensis més i agafa un vol a Xangai amb Iberia. Descobriràs una ciutat que ha viscut una transformació vertiginosa. Des del 1975 fins ara, el nombre oficial d'habitants de la ciutat més poblada de la Xina gairebé s'ha duplicat i ha arribat als 20 milions d'habitants.

I és que els seus habitants conformen una tribu urbana diferent de la resta de la Xina, tant pel que fa a la llengua, com als costums, l'arquitectura, la gastronomia i l'actitud vital. La seva cultura és fruit de la història singular de la ciutat, punt de trobada entre comerciants estrangers i immigrants xinesos. Amb els anys, però, ha arribat a ser un híbrid que dilueix els conceptes d'Orient i Occident. Als ulls dels estrangers, Xangai és part de la Xina, però per als xinesos, és part de l'estranger.

A més, de les antigues construccions de principis del segle XX s'ha passat als gratacels més moderns del món, com el Shangai World Finantial Center, l'edifici més alt de la Xina, amb 101 plantes.

Un altre dels gratacels actuals més significatius de la ciutat és la Torre de Televisió de Xangai, més coneguda com la Perla de l'Orient, símbol de la ciutat i l'edifici més fotografiat de Xangai. Els seus miradors permeten gaudir d'unes vistes increïbles.

Però Xangai també s'ha preocupat més que altres ciutats per conservar el llegat arquitectònic, evitant que les màquines que han alçat aquests edificis tan voluptuosos fessin desaparèixer centenars de mansions i seus bancàries de l'època precomunista. Agafa un vol a Xangai amb Iberia. No te'n penediràs.

La diferència horària entre Espanya i la Xina és concretament de set hores. Per tant, si volem agafar un vol a Xangai i saber l'hora exacta a la Xina, haurem de sumar set hores a l'hora local espanyola.

Xangai té un clima subtropical humit, per la seva latitud similar a Nova Orleans o al Caire i per la proximitat de la desembocadura del riu Iangtsé i el llac Taihu. Gràcies a això, les estacions de l'any són molt marcades.

Per exemple, a l'hivern, el vent de Sibèria hi bufa amb força i fa que caiguin les temperatures. Tot i que els termòmetres no marquin registres gaire baixos, la humitat i el vent incrementen molt la sensació de fred.

Per contra, a l'estiu hi fa molta calor, que sumada als elevats índexs d'humitat incrementa considerablement la sensació tèrmica. En qualsevol cas, les temperatures màximes solen voltar els 30-35 graus centígrads durant els mesos més càlids, que són el juliol i l'agost. En aquesta època de l'any, també són freqüents les tempestes d'estiu i els tifons, tot i que no solen causar danys importants.

Iberia vola a l'Aeroport Internacional de Pudong, important base d'operacions d'Àsia. Situat a uns 30 quilòmetres de la ciutat, ocupa 40 quilòmetres quadrats de territoris costaners a l'est del districte de Pudong, dins del municipi de Xangai. Iberia realitza els vols a Xangai amb els Airbus A-330/200 de la companyia.

Des de l'aeroport internacional de Xangai, el tren Maglev connecta amb el centre de la ciutat. En poc més de 7 minuts, aquest tren magnètic recorre els 30 quilòmetres que separen l'aeroport del centre, amb velocitats de fins a 431 km/h. D'altra banda, la línia 2 del metro comunica els dos aeroports de la ciutat, Pudong i Hongqiao, passant pel centre de Xangai, i també hi ha l'opció de l'autobús i el taxi, amb preus assequibles.

Pel que fa a la gastronomia, s'utilitza molt l'alcohol i el sucre per a l'elaboració de la majoria d'aliments. Peixos de riu com l'anguila, les carpes, els crancs i les gambes d'aigua dolça o mariscos similars, així com el pollastre, es marinen amb diferents licors abans de cuinar-los, tot i que es poden servir també crus.

La moneda oficial de la Xina és el renminbi, que significa 'moneda del poble'.

Consulta l’oferta de vols Espanya i reserva el teu bitllet d’avió en línia. Iberia et garanteix els millors preus d’última hora per a la nostra oferta de vols barats Espanya.

Els preus mostrats corresponen a cerques de vols a Espanya fetes recentment per clients. Poden canviar segons la disponibilitat de places, possibles variacions de tarifes, taxes i altres suplements en el moment de fer la consulta. Els preus per trajecte són aplicables comprant bitllets d’anada i tornada.

Comparteix aquest viatge amb els teus amics