Vols barats de Astúries-Oviedo a Budapest des de 189 €

Ofertes de vols Astúries-Oviedo-Budapest

Preguntes freqüents sobre els nostres vols barats de Astúries-Oviedo-Budapest

Com es pot aconseguir el vol més barat de Astúries-Oviedo-Budapest?

Podràs estalviar en el preu del bitllet d'avió de Astúries-Oviedo-Budapest i obtenir el vol més barat. Per aconseguir-ho, cal evitar les temporades altes, comprar amb antelació i tenir flexibilitat amb les dates i els horaris d'anada i tornada.

Quins són els dies més econòmics per volar a Astúries-Oviedo-Budapest?

Per saber quins dies et sortirà més econòmic volar, només cal que iniciïs una consulta al nostre cercador de vols barats. Digues des d'on voles, la teva destinació i en quines dates havies pensat viatjar. Et mostrarem els vols més barats, no només els relacionats amb la teva consulta, sinó també per als dies propers, tant d'anada com de tornada, perquè puguis trobar la millor oferta. A més, pots buscar en les diferents opcions de vol que t'oferim cada dia: és possible que alguns horaris t'ajudin a estalviar encara més en el preu del bitllet.

Quan estan disponibles les millors ofertes de vols a Astúries-Oviedo-Budapest?

Pots aconseguir els vols més barats viatjant fora de les temporades altes. Per bé que això depèn de la destinació, Nadal, Setmana Santa i els períodes de vacances escolars se solen considerar temporada alta. A més, i sobretot si tens previst fer una escapada de cap de setmana, com més aviat compris el vol, millors preus podràs trobar.

Quin dia de la setmana és millor per trobar un bitllet d'avió a Astúries-Oviedo-Budapest a bon preu?

Pots trobar vols econòmics qualsevol dia de la setmana. Les claus per trobar els millors preus són l'anticipació i la flexibilitat. Normalment, com més aviat reservis els bitllets d'avió, més barats et sortiran. A més, si tens flexibilitat amb les dates i els horaris del viatge, podràs triar el preu més barat.

Amb quanta antelació s'ha de reservar un vol a Astúries-Oviedo-Budapest per aconseguir la millor oferta?

Com més aviat reservis els vols, millors preus trobaràs. Els preus depenen de la disponibilitat tant de les places del vol com de les tarifes més barates (turista). Per aquest motiu, comprar amb antelació és fonamental per aconseguir vols barats.

Quina tarifa em garanteix el millor preu de vol a Astúries-Oviedo-Budapest? 

A Iberia tenim diferents tarifes per garantir-te el millor preu segons les teves necessitats de viatge. La tarifa bàsica et garanteix el vol més barat.

Consulta la documentació que necessites per al teu vol de Astúries-Oviedo-Budapest

Informació útil per volar a Budapest

¡Hola, Budapest!

Si tens un vol a Budapest has de saber que visitaràs una de les millors destinacions turístiques d'Europa. El Danubi separa amb la seva immensitat Buda i Pest, dues grans ciutats que avui s'uneixen per a formar una de les capitals europees de més importància. Aquesta ciutat té molts atractius turístics com el Parlament, el Castell de Buda, el Pont de les Cadenes o el Bastió dels Pescadors.

Budapest és coneguda pels seus banys termals, alguns dels més recomanats són Szécheny, potser el més famós i gran, amb més de 18 piscines al seu interior, el Palatino Furdo, està a l’Illa Margarita i disposa d'un parc aquàtic i Gellert amb piscines interiors i exteriors. També hem de fer esment a la gran quantitat de museus que trobem a la ciutat, si ja has reservat el teu vol barat a Budapest has de fer lloc per a visitar el Museu de Belles arts, el Museu Nacional d'Història o el Centre de Memòria de l'Holocaust.

Preus mitjans a Budapest

Menjar, restaurant econòmic

Menú de menjar ràpid

Cervesa local (got o pinta de 0,5 litres)

Cappuccino (normal)

Refresc (ampolla de 0,33 litres)

Aigua (ampolla de 0,33 litres)

Bitllet d'anada (transport local)

Taxi 1 km (tarifa normal)

Gasolina (1 litre)

Cinema, estrena internacional, 1 seient

El temps a Budapest

Esdeveniments a les destinacions dels nostres vols barats a Budapest

Carregant...