Ciutat de negocis, sofisticada i cosmopolita, Düsseldorf té a més una gran vida nocturna i és seu d'un dels carnavals més importants d'Europa. Solcada pel riu Rin, un dels seus senyals d'identitat són…

Necessitem que ens indiquis les dates concretes del viatge per poder mostrar-te els preus per a aquest trajecte.

<span>Vols barats </span>de Astúries-Oviedo a Düsseldorf (DUS) Vols barats de Astúries-Oviedo a Düsseldorf (DUS) de Astúries-Oviedo a Düsseldorf Astúries-Oviedo-Düsseldorf, Alemanya
Iberia.com

Lo sentimos

La página que has solicitado no está disponible

Le sugerimos que revise la dirección de internet solicitada ya que podría no ser correcta. En caso de ser correcta le sugerimos que intente acceder de nuevo pasados unos minutos, o seleccione, a continuación, la página de Iberia en su país.

Muchas gracias y disculpen las molestias. Volver a la página principal


The page you have requested is not available

We suggest you review the internet address requested as it may be incorrect. If it is correct we suggest that you try again after a few minutes, or select the Iberia page in for your country.

We thank you and apologise for the inconvenience. Back to home


La page que vous avez demandée n'est pas disponible

Nous vous suggérons de vérifier l'adresse internet sollicitée car elle pourrait être incorrecte. Dans le cas contraire, essayez à nouveau de vous connecter dans quelques minutes, ou sélectionnez la page Iberia de votre pays.

Merci beaucoup et veuillez nous excuser de la gène occasionnée. Retour à la page principale


Die gewünschte Seite ist leider nicht verfügbar.

Bitte überprüfen Sie die Internetadresse auf ihre Richtigkeit. Sollte sie korrekt sein, versuchen Sie es bitte in einigen Minuten erneut oder wählen sie nachfolgend die Iberia Internetseite Ihres Landes.

Vielen Dank und entschuldigen Sie bitte die Unannehmlichkeiten. Zurück zur Anfangsseite


La pagina richiesta non è disponibile

Le suggeriamo di controllare l'indirizzo internet sollecitato, poichè potrebbe non essere corretto. Nel caso l'indirizzo sia corretto, Le consigliamo di attendere qualche minuto prima di connettersi nuovamente, oppure di selezionare la pagina Iberia realtiva al Suo paese.

La ringraziamo e ci scusiamo per il disturbo arrecato. Tornare alla pagina principale


A página solicitada não está disponível

Sugerimos que verifique a direccção de internet solicitada, pode não estar correcta. Caso esteja correcta sugerimos que tente aceder uns minutos mais tarde, ou seleccione a página do seu país.

Pedimos desculpa pelo incómodo, muito obrigada.Voltar para a página principal

De opgevraagde pagina is niet beschikbaar

Controleer het internetadres, misschien is het niet correct. Als het adres wel correct is, raden wij je aan het later nog een keer te proberen of kies de pagina van Iberia in jouw land.

Hartelijk dank en excuses voor het ongemak.Terug naar de homepage


指定されたページが見つかりません

指定したアドレスが正しくない可能性がありますので、お確かめください。指定したアドレスが正しい場合には、数分後に再度お試しいただくか、または次のリストから Iberia の国別ページを選��してください

大変申し訳ございません。ご利用ありがとうございます。トップページに戻る

Düsseldorf

Ciutat de negocis, sofisticada i cosmopolita, Düsseldorf té a més una gran vida nocturna i és seu d'un dels carnavals més importants d'Europa. Solcada pel riu Rin, un dels seus senyals d'identitat són…

Ciutat de negocis, sofisticada i cosmopolita, Düsseldorf té a més una gran vida nocturna i és seu d'un dels carnavals més importants d'Europa.

Solcada pel riu Rin, un dels seus senyals d'identitat són els tres conjunts d'edificis dissenyats per Frank Gehry, artífex del Guggenheim de Bilbao, que es troben a la moderna i concorreguda zona del port. Els edificis, un prodigi d'asimetria i moviment, li donen un aire expressionista a la zona que remet a la cèlebre peŀlícula del mestre de l'expressionisme alemany Fritz Lang "M: el vampir de Düsseldorf". El Altstadt, literalment 'ciutat vella', és el barri més famós, que podràs visitar amb un dels nostres vols barats a Dusseldorf. Compost d'estrets carrerons i antigues cases de baixa alçada, és conegut com la major barra del món, donada l'altíssima concentració de bars i discoteques que acull. Dimecres a la nit un dels seus carrers, la Rattingerstrasse, es coŀlapsa de gent bevent l'aire lliure. La seva plaça principal, la Burgplatz, a la vora del Rin, és el lloc ideal per degustar tranquil·lament una Altbier, la cervesa de fermentació alta típica de la ciutat. Si t'agrada anar de compres (o limitar-te a fer una ullada) no deixis de fer una passejada per Königsallee, el carrer més famós de Düsseldorf, poblada de les botigues de les marques més prestigioses i exclusives del món. Els amants de la cultura asiàtica se sentiran com a casa ja que la ciutat, que compta amb la major comunitat de japonesos a Europa, posseeix el millor jardí japonès del continent, el jardí del Palau Benrath situat al parc de Nordpark.

I si el teu són les disfresses, no deixis d'agafar un dels nostres vols barats a Dusseldorf a carnestoltes, ja que el seu és dels de renom, tant és així que cada any intercanvia amb el Port de la Creu, a Tenerife, una delegació per participar en les carnestoltes. Tingues per segur que, vagis o no disfressat, Düsseldorf et rebrà amb les millors gales.Tens ganes d'anar a Düsseldorf? Doncs Iberia t'ho posa molt fàcil. Si agafes un vol a aquesta preciosa ciutat, has de saber que allà els estius són agradables i parcialment ennuvolats, mentre que els hiverns són llargs, molt freds, ventosos i majoritàriament ennuvolats.

Per descomptat, la manera més ràpida i còmoda per conèixer Düsseldorf és agafar un vol d'Iberia, que et portarà fins a l'aeroport internacional de Düsseldorf, el tercer en importància d'Alemanya, amb un trànsit de 17 milions de passatgers.

Aquest aeròdrom disposa d'estació de tren pròpia (Düsseldorf Flughafen) i d'una estació de metro (Düsseldorf Flughafen Terminal / S-Bahnhof). Des de l'estació de tren, situada a pocs quilòmetres al nord-est de l'aeroport, pots agafar el monorail SkyTrain per accedir a les terminals de l'aeroport. Aquest trajecte dura uns 5 minuts.

Per la seva banda, la gastronomia de Düsseldorf és exquisida i es caracteritza per l'oferta de dolços i per la varietat de pans amb fruites.

Consulta l’oferta de vols Espanya i reserva el teu bitllet d’avió en línia. Iberia et garanteix els millors preus d’última hora per a la nostra oferta de vols barats Espanya.

Els preus mostrats corresponen a cerques de vols a Espanya fetes recentment per clients. Poden canviar segons la disponibilitat de places, possibles variacions de tarifes, taxes i altres suplements en el moment de fer la consulta. Els preus per trajecte són aplicables comprant bitllets d’anada i tornada.

Comparteix aquest viatge amb els teus amics