Vols barats de Astúries-Oviedo a El Caire des de 301 €

Ofertes de vols Astúries-Oviedo-El Caire

Preguntes freqüents sobre els nostres vols barats de Astúries-Oviedo-El Caire

Com es pot aconseguir el vol més barat de Astúries-Oviedo-El Caire?

Podràs estalviar en el preu del bitllet d'avió de Astúries-Oviedo-El Caire i obtenir el vol més barat. Per aconseguir-ho, cal evitar les temporades altes, comprar amb antelació i tenir flexibilitat amb les dates i els horaris d'anada i tornada.

Quins són els dies més econòmics per volar a Astúries-Oviedo-El Caire?

Per saber quins dies et sortirà més econòmic volar, només cal que iniciïs una consulta al nostre cercador de vols barats. Digues des d'on voles, la teva destinació i en quines dates havies pensat viatjar. Et mostrarem els vols més barats, no només els relacionats amb la teva consulta, sinó també per als dies propers, tant d'anada com de tornada, perquè puguis trobar la millor oferta. A més, pots buscar en les diferents opcions de vol que t'oferim cada dia: és possible que alguns horaris t'ajudin a estalviar encara més en el preu del bitllet.

Quan estan disponibles les millors ofertes de vols a Astúries-Oviedo-El Caire?

Pots aconseguir els vols més barats viatjant fora de les temporades altes. Per bé que això depèn de la destinació, Nadal, Setmana Santa i els períodes de vacances escolars se solen considerar temporada alta. A més, i sobretot si tens previst fer una escapada de cap de setmana, com més aviat compris el vol, millors preus podràs trobar.

Quin dia de la setmana és millor per trobar un bitllet d'avió a Astúries-Oviedo-El Caire a bon preu?

Pots trobar vols econòmics qualsevol dia de la setmana. Les claus per trobar els millors preus són l'anticipació i la flexibilitat. Normalment, com més aviat reservis els bitllets d'avió, més barats et sortiran. A més, si tens flexibilitat amb les dates i els horaris del viatge, podràs triar el preu més barat.

Amb quanta antelació s'ha de reservar un vol a Astúries-Oviedo-El Caire per aconseguir la millor oferta?

Com més aviat reservis els vols, millors preus trobaràs. Els preus depenen de la disponibilitat tant de les places del vol com de les tarifes més barates (turista). Per aquest motiu, comprar amb antelació és fonamental per aconseguir vols barats.

Quina tarifa em garanteix el millor preu de vol a Astúries-Oviedo-El Caire? 

A Iberia tenim diferents tarifes per garantir-te el millor preu segons les teves necessitats de viatge. La tarifa bàsica et garanteix el vol més barat.

Consulta la documentació que necessites per al teu vol de Astúries-Oviedo-El Caire

Informació útil per volar a El Caire

¡Hola, El Caire!

Aconsegueix les millors ofertes de vols a El Caire. Submergeix-te en el seu bulliciós caos per a sentir la seva més profunda essència, perde’t pels seus carrerons, entra a comprar a les tendetes del Basar Khan El Khalili i gaudeix dels deliciosos plats típics egipcis en algun restaurant tradicional. El Caire ofereix molts encants turístics de visita obligatòria: el Museu Egipci que custòdia la major col·lecció d'objectes de l'època de l'Antic Egipte i el Museu Nacional de la Civilització que presenta la civilització egípcia des de temps prehistòrics fins a l'actualitat; les mesquites egípcies distribuïdes per tota la ciutat, on destaquen la Mesquita del Sultà, la Mesquita del Rifa o la d’ Ibn Tulun, totes elles formen part de la coneguda com la Ciutadella de Saladino. I per descomptat, imprescindible una visita al barri copte.

Evidentment, el principal atractiu d’El Cairo són les piràmides de Gizeh, una de les set meravelles del món, i l'Esfinx. A pocs quilòmetres de la ciutat trobaràs les més famoses del món, la Piràmide de Kefrén, la de Micerinos i Kheops. Tampoc podem oblidar-nos de la piràmide escalonada de Zoser, i no et perdis l'oportunitat de caminar per l'antiga ciutat de Memfis al sud de la capital. Reserva algun dels nostres vols barats al Caire!

Preus mitjans a El Caire

Menjar, restaurant econòmic

Menú de menjar ràpid

Cervesa local (got o pinta de 0,5 litres)

Cappuccino (normal)

Refresc (ampolla de 0,33 litres)

Aigua (ampolla de 0,33 litres)

Bitllet d'anada (transport local)

Taxi 1 km (tarifa normal)

Gasolina (1 litre)

Cinema, estrena internacional, 1 seient

El temps a El Caire

Esdeveniments a les destinacions dels nostres vols barats a El Caire

Carregant...