La capital econòmica de la UE i seu d'una de les més importants fires de comerç internacionals, presumeix d'acollir la major Fira del Llibre del món i de tenir una de les més grans i variades ofertes museístiques del…

Necessitem que ens indiquis les dates concretes del viatge per poder mostrar-te els preus per a aquest trajecte.

<span>Vols barats </span>de Astúries-Oviedo a Frankfurt (FRA) Vols barats de Astúries-Oviedo a Frankfurt (FRA) de Astúries-Oviedo a Frankfurt Astúries-Oviedo-Frankfurt, Alemanya

On et portem?

Quan comencis a escriure se't mostraran suggeriments als camps d'origen i destinació, pels quals et pots desplaçar amb les tecles de fletxa cap amunt i cap avall

Tipus de viatge
Tanca

Frankfurt

La capital econòmica de la UE i seu d'una de les més importants fires de comerç internacionals, presumeix d'acollir la major Fira del Llibre del món i de tenir una de les més grans i variades ofertes museístiques del…

La capital econòmica de la UE i seu d'una de les més importants fires de comerç internacionals, presumeix d'acollir la major Fira del Llibre del món i de tenir una de les més grans i variades ofertes museístiques del continent. Agafant un dels nostres vols barats a Frankfurt descobriràs una urbs rica en tots els sentits.

Situada a la vora del riu Meno, una de les seves senyes d'identitat és la seva imponent 'skyline' poblada de moderns gratacels. El principal de tots ells és la Commerzbank Tower, obra de l'prestigiós Norman Foster i que s'alça com el primer gratacel d'Alemanya i el segon d'Europa. A part, Frankfurt ofereix al visitant monuments i conjunts arquitectònics de diversos segles d'antiguitat encara que, a causa dels bombardeigs patits en la Segona Guerra Mundial, gairebé tots ells han estat reconstruïts recentment. Entre ells destaquen la catedral gòtica de Sant Bartolome, l'església de Sant Pau, cèlebre per ser la seu a 1848 del primer parlament alemany elegit democràticament, o el Römer, pintoresc conjunt d'edificis medievals. A diferència d'altres, el cèntric barri de Sachsenhausen va eixir iŀlès dels bombardeigs i avui és un dels llocs més animats de la ciutat, amb múltiples restaurants i bars on degustar les famoses salsitxes de Frankfurt i les millors sidres (la beguda típica del lloc) com la Zum Gemalten Haus o la Wagner.

Si el que vols és anar de compres no pots perdre't l'exclusiu carrer de Fressgass, la zona de vianants i concurridísima Zeil o la multicultural Münchener Strasse. Si prefereixes fer turisme cultural tens on triar. Gran part dels museus de Frankfurt es concentren a la vora del riu en el que es diu el Museumsufer. Allà trobaràs el Städel, un dels museus més importants d'Alemanya, amb obres de Rembrandt, Boticelli o Degas, al Museu Alemany de Cinema, la casa natal de Goethe i un llarg etcètera.

I si prefereixes gaudir de la natura llavors estàs de sort ja que més del cinquanta per cent de l'àrea interurbana de Frankfurt és de zones verdes protegides. Un gran bosc, multitud de parcs i dos jardins botànics, omplen d'aire a una ciutat que ha ressorgit triomfal de les seves cendres.

Els vols a Frankfurt amb Iberia duren al voltant de dues hores. El temps necessari per situar-te al cor d'Europa. Frankfurt és una ciutat que es pot visitar pràcticament durant tot l'any perquè, com que està situada a la vora d'un riu, les temperatures no són tan extremes com en altres ciutats d'Alemanya. La temperatura mitjana anual ronda els 10 ºC.

Si agafes un vol d'Iberia per descobrir aquesta destinació, arribaràs a l'aeroport de Frankfurt, un dels aeroports més grans del món i dels més transitats d'Europa, situat a tan sols 12 quilòmetres de la ciutat.

Aquest aeròdrom disposa de dos autobusos per traslladar els passatgers entre les terminals 1 i 2. El servei és gratuït i el recorregut de terminal a terminal dura entre 7 i 10 minuts.

Hi ha autobusos públics des de l'aeroport cap a qualsevol punt de la ciutat, amb parades davant de les terminals 1 i 2.

A més, si voles a Frankfurt, podràs degustar les seves conegudíssimes i delicioses salsitxes!

Consulta l’oferta de vols Espanya i reserva el teu bitllet d’avió en línia. Iberia et garanteix els millors preus d’última hora per a la nostra oferta de vols barats Espanya.

Els preus mostrats corresponen a cerques de vols a Espanya fetes recentment per clients. Poden canviar segons la disponibilitat de places, possibles variacions de tarifes, taxes i altres suplements en el moment de fer la consulta. Els preus per trajecte són aplicables comprant bitllets d’anada i tornada.

Comparteix aquest viatge amb els teus amics
Iberia.com

Lo sentimos

La página que has solicitado no está disponible

Le sugerimos que revise la dirección de internet solicitada ya que podría no ser correcta. En caso de ser correcta le sugerimos que intente acceder de nuevo pasados unos minutos, o seleccione, a continuación, la página de Iberia en su país.

Muchas gracias y disculpen las molestias. Volver a la página principal


The page you have requested is not available

We suggest you review the internet address requested as it may be incorrect. If it is correct we suggest that you try again after a few minutes, or select the Iberia page in for your country.

We thank you and apologise for the inconvenience. Back to home


La page que vous avez demandée n'est pas disponible

Nous vous suggérons de vérifier l'adresse internet sollicitée car elle pourrait être incorrecte. Dans le cas contraire, essayez à nouveau de vous connecter dans quelques minutes, ou sélectionnez la page Iberia de votre pays.

Merci beaucoup et veuillez nous excuser de la gène occasionnée. Retour à la page principale


Die gewünschte Seite ist leider nicht verfügbar.

Bitte überprüfen Sie die Internetadresse auf ihre Richtigkeit. Sollte sie korrekt sein, versuchen Sie es bitte in einigen Minuten erneut oder wählen sie nachfolgend die Iberia Internetseite Ihres Landes.

Vielen Dank und entschuldigen Sie bitte die Unannehmlichkeiten. Zurück zur Anfangsseite


La pagina richiesta non è disponibile

Le suggeriamo di controllare l'indirizzo internet sollecitato, poichè potrebbe non essere corretto. Nel caso l'indirizzo sia corretto, Le consigliamo di attendere qualche minuto prima di connettersi nuovamente, oppure di selezionare la pagina Iberia realtiva al Suo paese.

La ringraziamo e ci scusiamo per il disturbo arrecato. Tornare alla pagina principale


A página solicitada não está disponível

Sugerimos que verifique a direccção de internet solicitada, pode não estar correcta. Caso esteja correcta sugerimos que tente aceder uns minutos mais tarde, ou seleccione a página do seu país.

Pedimos desculpa pelo incómodo, muito obrigada.Voltar para a página principal

De opgevraagde pagina is niet beschikbaar

Controleer het internetadres, misschien is het niet correct. Als het adres wel correct is, raden wij je aan het later nog een keer te proberen of kies de pagina van Iberia in jouw land.

Hartelijk dank en excuses voor het ongemak.Terug naar de homepage


指定されたページが見つかりません

指定したアドレスが正しくない可能性がありますので、お確かめください。指定したアドレスが正しい場合には、数分後に再度お試しいただくか、または次のリストから Iberia の国別ページを選択してください

大変���し訳ございません。ご利用ありがとうございます。トップページに戻る