Vols barats de Barcelona a Lisboa des de 157 €

Ofertes de vols Barcelona-Lisboa

Preguntes freqüents sobre els nostres vols barats de Barcelona-Lisboa

Com es pot aconseguir el vol més barat de Barcelona-Lisboa?

Podràs estalviar en el preu del bitllet d'avió de Barcelona-Lisboa i obtenir el vol més barat. Per aconseguir-ho, cal evitar les temporades altes, comprar amb antelació i tenir flexibilitat amb les dates i els horaris d'anada i tornada.

Quins són els dies més econòmics per volar a Barcelona-Lisboa?

Per saber quins dies et sortirà més econòmic volar, només cal que iniciïs una consulta al nostre cercador de vols barats. Digues des d'on voles, la teva destinació i en quines dates havies pensat viatjar. Et mostrarem els vols més barats, no només els relacionats amb la teva consulta, sinó també per als dies propers, tant d'anada com de tornada, perquè puguis trobar la millor oferta. A més, pots buscar en les diferents opcions de vol que t'oferim cada dia: és possible que alguns horaris t'ajudin a estalviar encara més en el preu del bitllet.

Quan estan disponibles les millors ofertes de vols a Barcelona-Lisboa?

Pots aconseguir els vols més barats viatjant fora de les temporades altes. Per bé que això depèn de la destinació, Nadal, Setmana Santa i els períodes de vacances escolars se solen considerar temporada alta. A més, i sobretot si tens previst fer una escapada de cap de setmana, com més aviat compris el vol, millors preus podràs trobar.

Quin dia de la setmana és millor per trobar un bitllet d'avió a Barcelona-Lisboa a bon preu?

Pots trobar vols econòmics qualsevol dia de la setmana. Les claus per trobar els millors preus són l'anticipació i la flexibilitat. Normalment, com més aviat reservis els bitllets d'avió, més barats et sortiran. A més, si tens flexibilitat amb les dates i els horaris del viatge, podràs triar el preu més barat.

Amb quanta antelació s'ha de reservar un vol a Barcelona-Lisboa per aconseguir la millor oferta?

Com més aviat reservis els vols, millors preus trobaràs. Els preus depenen de la disponibilitat tant de les places del vol com de les tarifes més barates (turista). Per aquest motiu, comprar amb antelació és fonamental per aconseguir vols barats.

Quina tarifa em garanteix el millor preu de vol a Barcelona-Lisboa? 

A Iberia tenim diferents tarifes per garantir-te el millor preu segons les teves necessitats de viatge. La tarifa bàsica et garanteix el vol més barat.

Consulta la documentació que necessites per al teu vol de Barcelona-Lisboa

Informació útil per volar a Lisboa

¡Hola, Lisboa!

Lisboa és una de les ciutats més belles del món amb la seva coneguda estampa de cases de color blanc coronades per teulades vermelloses. Assentada sobre les restes d'un antic camp volcànic, el seu centre històric es compon de set pujols. Places imponents com la Plaça del Rossío (centre neuràlgic de la ciutat, plena de cafès i restaurants) o la Plaça del Comerç. Altres monuments de gran bellesa i valor històric i arquitectònic com la Torre de Belem, la Catedral, o el Monestir dels Jerònims poblen la capital portuguesa, però sens dubte és el Castell de Sant Jordi, amb la seva privilegiada ubicació i les seves majestuoses vistes, el que millor l’hi recorda al visitant que es troba davant la porta d'entrada a Europa.

La ciutat està solcada pels famosos tramvies que s'han erigit en un símbol més de la ciutat, encara que també els seus carrers conviden a passejar i aturar-se a les seves cafeteries per a assaborir el seu cafè de qualitat i els seus dolços o entrar als seus increïbles restaurants on menjar algun dels seus més de mil deliciosos plats diferents de “bacalhau”. Reserva ara el teu vol barat a Lisboa i gaudeix d'una experiència única!

Carregant...