Vols barats de Barcelona a Madrid des de 42 €

Ofertes de vols Barcelona-Madrid

Preguntes freqüents sobre els nostres vols barats de Barcelona-Madrid

Com es pot aconseguir el vol més barat de Barcelona-Madrid?

Podràs estalviar en el preu del bitllet d'avió de Barcelona-Madrid i obtenir el vol més barat. Per aconseguir-ho, cal evitar les temporades altes, comprar amb antelació i tenir flexibilitat amb les dates i els horaris d'anada i tornada.

Quins són els dies més econòmics per volar a Barcelona-Madrid?

Per saber quins dies et sortirà més econòmic volar, només cal que iniciïs una consulta al nostre cercador de vols barats. Digues des d'on voles, la teva destinació i en quines dates havies pensat viatjar. Et mostrarem els vols més barats, no només els relacionats amb la teva consulta, sinó també per als dies propers, tant d'anada com de tornada, perquè puguis trobar la millor oferta. A més, pots buscar en les diferents opcions de vol que t'oferim cada dia: és possible que alguns horaris t'ajudin a estalviar encara més en el preu del bitllet.

Quan estan disponibles les millors ofertes de vols a Barcelona-Madrid?

Pots aconseguir els vols més barats viatjant fora de les temporades altes. Per bé que això depèn de la destinació, Nadal, Setmana Santa i els períodes de vacances escolars se solen considerar temporada alta. A més, i sobretot si tens previst fer una escapada de cap de setmana, com més aviat compris el vol, millors preus podràs trobar.

Quin dia de la setmana és millor per trobar un bitllet d'avió a Barcelona-Madrid a bon preu?

Pots trobar vols econòmics qualsevol dia de la setmana. Les claus per trobar els millors preus són l'anticipació i la flexibilitat. Normalment, com més aviat reservis els bitllets d'avió, més barats et sortiran. A més, si tens flexibilitat amb les dates i els horaris del viatge, podràs triar el preu més barat.

Amb quanta antelació s'ha de reservar un vol a Barcelona-Madrid per aconseguir la millor oferta?

Com més aviat reservis els vols, millors preus trobaràs. Els preus depenen de la disponibilitat tant de les places del vol com de les tarifes més barates (turista). Per aquest motiu, comprar amb antelació és fonamental per aconseguir vols barats.

Quina tarifa em garanteix el millor preu de vol a Barcelona-Madrid? 

A Iberia tenim diferents tarifes per garantir-te el millor preu segons les teves necessitats de viatge. La tarifa bàsica et garanteix el vol més barat.

Consulta la documentació que necessites per al teu vol de Barcelona-Madrid

Informació útil per volar a Madrid

¡Hola, Madrid!

És la capital d'Espanya, però també la ciutat dels museus, dels palaus reals i de les àmplies avingudes traçades en una urbs sense muralles… Una ciutat oberta que rep amb generositat a gent d’arreu del món. Reserva el teu vol barat a Madrid per gaudir d'una ciutat que mai dorm i que convida a menjar, beure, divertir-se i ballar… Madrid és el Museu del Prado, el Thyssen i el Reina Sofia, el Palau Real, la “Plaza Mayor” i el Parc del Retiro. Però també és demanar un vi i una tapa en alguna de les terrasses de “La Latina”, passejar al costat dels aparadors més exclusius del barri de Salamanca, recórrer botigues d'antiguitats al “Barrio de las Letras” o perdre's pels carrerons del bohemi “Lavapiés”.

Troba les millors ofertes de vols a Madrid per a conèixer la nit madrilenya en l'alternativa “Malasaña o a Chueca”, epicentre europeu de la comunitat LGTBI. Explora més enllà del centre, els barris de la ciutat, les ribes del Riu Manzanares, l'escena cultural del modern “Matadero”… T'hi apropes?

Preus mitjans a Madrid

Menjar, restaurant econòmic

Menú de menjar ràpid

Cervesa local (got o pinta de 0,5 litres)

Cappuccino (normal)

Refresc (ampolla de 0,33 litres)

Aigua (ampolla de 0,33 litres)

Bitllet d'anada (transport local)

Taxi 1 km (tarifa normal)

Gasolina (1 litre)

Cinema, estrena internacional, 1 seient

El temps a Madrid

Esdeveniments a les destinacions dels nostres vols barats a Madrid

Carregant...