Vols barats de Barcelona a Manchester des de 295 €

Ofertes de vols Barcelona-Manchester

Preguntes freqüents sobre els nostres vols barats de Barcelona-Manchester

Com es pot aconseguir el vol més barat de Barcelona-Manchester?

Podràs estalviar en el preu del bitllet d'avió de Barcelona-Manchester i obtenir el vol més barat. Per aconseguir-ho, cal evitar les temporades altes, comprar amb antelació i tenir flexibilitat amb les dates i els horaris d'anada i tornada.

Quins són els dies més econòmics per volar a Barcelona-Manchester?

Per saber quins dies et sortirà més econòmic volar, només cal que iniciïs una consulta al nostre cercador de vols barats. Digues des d'on voles, la teva destinació i en quines dates havies pensat viatjar. Et mostrarem els vols més barats, no només els relacionats amb la teva consulta, sinó també per als dies propers, tant d'anada com de tornada, perquè puguis trobar la millor oferta. A més, pots buscar en les diferents opcions de vol que t'oferim cada dia: és possible que alguns horaris t'ajudin a estalviar encara més en el preu del bitllet.

Quan estan disponibles les millors ofertes de vols a Barcelona-Manchester?

Pots aconseguir els vols més barats viatjant fora de les temporades altes. Per bé que això depèn de la destinació, Nadal, Setmana Santa i els períodes de vacances escolars se solen considerar temporada alta. A més, i sobretot si tens previst fer una escapada de cap de setmana, com més aviat compris el vol, millors preus podràs trobar.

Quin dia de la setmana és millor per trobar un bitllet d'avió a Barcelona-Manchester a bon preu?

Pots trobar vols econòmics qualsevol dia de la setmana. Les claus per trobar els millors preus són l'anticipació i la flexibilitat. Normalment, com més aviat reservis els bitllets d'avió, més barats et sortiran. A més, si tens flexibilitat amb les dates i els horaris del viatge, podràs triar el preu més barat.

Amb quanta antelació s'ha de reservar un vol a Barcelona-Manchester per aconseguir la millor oferta?

Com més aviat reservis els vols, millors preus trobaràs. Els preus depenen de la disponibilitat tant de les places del vol com de les tarifes més barates (turista). Per aquest motiu, comprar amb antelació és fonamental per aconseguir vols barats.

Quina tarifa em garanteix el millor preu de vol a Barcelona-Manchester? 

A Iberia tenim diferents tarifes per garantir-te el millor preu segons les teves necessitats de viatge. La tarifa bàsica et garanteix el vol més barat.

Consulta la documentació que necessites per al teu vol de Barcelona-Manchester

Informació útil per volar a Manchester

¡Hola, Manchester!

A part de la fama dels seus clubs de futbol, parlem de molts atractius turístics que inciten a reservar algun dels nostres vols barats a Manchester. Aquesta ciutat és una de les més visitades del Regne Unit i la capital de la Revolució Industrial. No et seran indiferents els edificis de maó vermell que es reparteixen per tots els carrers. El seu preciós patrimoni arquitectònic d'antics magatzems i fàbriques victorianes de maó vist i d’acer s'han convertit en galeries d'art, complexos culturals, restaurants, centres comercials… L'Ajuntament , la Catedral, la biblioteca John Rylands de preciosa arquitectura neogòtica amb manuscrits medievals, Afflecks, un mercat cobert amb diverses botigues indie i vintage, entre molts altres, són llocs que no et pots perdre.

Un altre lloc per a visitar és Castlefield, una antiga zona industrial plena de ponts de ferro, ferroviaris i canals amb vaixells molt cridaners que s'usen com a habitatges. Un altre dels seus encants són els bars i la vida nocturna. Un dels seus pubs més emblemàtics és The Old Wellington, un edifici històric i amb un ambient molt autèntic. I no oblidis passar-te per una de les zones més animades de Manchester, Gay Village, plena de pubs i discoteques i amb el seu monument a la memòria d'Alan Turing. No deixis que t'ho expliquin i reserva les millors ofertes de vols a Manchester!

Preus mitjans a Manchester

Menjar, restaurant econòmic

Menú de menjar ràpid

Cervesa local (got o pinta de 0,5 litres)

Cappuccino (normal)

Refresc (ampolla de 0,33 litres)

Aigua (ampolla de 0,33 litres)

Bitllet d'anada (transport local)

Taxi 1 km (tarifa normal)

Gasolina (1 litre)

Cinema, estrena internacional, 1 seient

El temps a Manchester

Esdeveniments a les destinacions dels nostres vols barats a Manchester

Carregant...