Situada al costat del riu Tormes, que va donar nom al pigall de la cèlebre novel·la "El lazarillo de Tormes", Salamanca és sinònim d'Història i cultura. La ciutat castellanolleonesa…

Necessitem que ens indiquis les dates concretes del viatge per poder mostrar-te els preus per a aquest trajecte.

<span>Vols barats </span>de Barcelona a Salamanca (SLM) Vols barats de Barcelona a Salamanca (SLM) de Barcelona a Salamanca Barcelona-Salamanca, Espanya
Salamanca

Situada al costat del riu Tormes, que va donar nom al pigall de la cèlebre novel·la "El lazarillo de Tormes", Salamanca és sinònim d'Història i cultura. La ciutat castellanolleonesa…

Situada al costat del riu Tormes, que va donar nom al pigall de la cèlebre novel·la "El lazarillo de Tormes", Salamanca és sinònim d'Història i cultura. La ciutat castellanolleonesa acull la universitat en actiu més antiga d'Espanya i una de les més prestigioses d'occident durant segles, la Universitat de Salamanca. Creada el 1218 per Alfonso IX de Lleó, va ser la primera d'Europa a ostentar el títol d'Universitat per l'edicte de 1253 d'Alfons X el Savi i la butlla del Papa Alexandre IV en 1255. En ella van impartir classe l'humanista i poeta Fra Luis de León, Antonio de Nebrija, autor de la primera gramàtica de la llengua castellana, o el filòsof i escriptor Miguel de Unamuno. Entre els seus alumnes més destacats figura Fernando de Rojas, autor de "La Celestina". Si agafes un dels nostres vols barats a Salamanca trobaràs una ciutat acollidora, de gran bellesa i protagonista de la Història.

Ja ho va dir Cervantes: “Salamanca hechiza la voluntad de volver a ella a todos los que de la apacibilidad de su vivienda han gustado”. Declarada Patrimoni de la Humanitat per la Unesco, la ciutat compta amb un patrimoni arquitectònic de primer ordre, en què destaquen les dues catedrals, la Catedral Vella (d'estil gòtic) i la Nova (gòtica i neo barroca), la Casa de les conquilles (gòtica i plateresca), o el convent de Sant Esteve (barreja de gòtic, barroc i plateresc).

Menció a part mereixen la seva espectacular Plaça Major (construïda al segle XVIII i d'estil xorigueresc), centre neuràlgic de la vida social de la ciutat, i les Escoles Majors. Aquestes últimes constitueixen l'edifici principal de la Universitat de Salamanca. Construïdes entre el segle XV i XVI, la seva impressionant façana conté multitud de figures tallades a manera de decoració entre les que es troba un crani sobre el qual descansa la famosa 'granota de Salamanca'. Localitzar-la és tot un repte per als turistes i qui la trobi es pot donar per avisat. La llegenda diu que la talla tenia com a propòsit avisar els estudiants de les nefastes conseqüències de la luxúria, ja que mentre la granota representa el pecat capital, el crani simbolitza la mort.

Si, tot i localitzar la granota segueixes amb ganes de passar-ho bé, prendre unes copes en bona companyia no serà un problema. Com a bona ciutat universitària que acull durant l'any a milers d'estudiants, Salamanca compta amb un gran nombre de bars de tot tipus en zones com el Passeig Carmelites, Bordadores o el carrer Prior.

Consulta l’oferta de vols Espanya i reserva el teu bitllet d’avió en línia. Iberia et garanteix els millors preus d’última hora per a la nostra oferta de vols barats Espanya.

Els preus mostrats corresponen a cerques de vols a Espanya fetes recentment per clients. Poden canviar segons la disponibilitat de places, possibles variacions de tarifes, taxes i altres suplements en el moment de fer la consulta. Els preus per trajecte són aplicables comprant bitllets d’anada i tornada.

Estada mínima requerida 3 dies o la nit del dissabte a destinació

Comparteix aquest viatge amb els teus amics