Situada a la vora del mediterrani, la capital cultural d'Israel és una ciutat cosmopolita, jove i dinàmica en la qual conviuen harmònicament passat i present. Si agafes un dels nostres vols barats a Tel Aviv et trobaràs…

Necessitem que ens indiquis les dates concretes del viatge per poder mostrar-te els preus per a aquest trajecte.

<span>Vols barats </span>de Bilbao a Tel Aviv (TLV) Vols barats de Bilbao a Tel Aviv (TLV) de Bilbao a Tel Aviv Bilbao-Tel Aviv, Israel
Tel Aviv

Situada a la vora del mediterrani, la capital cultural d'Israel és una ciutat cosmopolita, jove i dinàmica en la qual conviuen harmònicament passat i present. Si agafes un dels nostres vols barats a Tel Aviv et trobaràs…

Situada a la vora del mediterrani, la capital cultural d'Israel és una ciutat cosmopolita, jove i dinàmica en la qual conviuen harmònicament passat i present. Si agafes un dels nostres vols barats a Tel Aviv et trobaràs una ciutat rica en història les platges, cafès i sofisticades botigues, l'han convertit en una popular destinació turística. Els seus orígens es remunten a l'antiga localitat portuària de Jaffa, al costat de la qual es va fundar a principis del segle XX.

Avui, aquesta antiga població miŀlenària forma part de l'anomenada Ciutat Vella, una zona de carrerons estrets i cases baixes de pedra construïda durant l'Imperi Otomà. Plena d'encant, és avui un pintoresc barri bohemi d'artistes i un dels principals atractius turístics de la ciutat des del qual descobrir les seves múltiples meravelles. Com per exemple el Gran Hapisga (el Jardí del Cim), animat per les botigues d'artesania judaica, les seves galeries i restaurants i al qual es troben el passeig marítim, les antigues muralles i el port pesquer. Altres dels atractius de la Ciutat Vella són el Monestir de Sant Pere, la casa de Simó el Curtidor, on Pedro va tenir la seva visió dels animals no koscher, la Mesquita Mahmoudia, latomba de Tabita, o el Pont dels Desitjos.

De tornada al present, no et perdis la Ciutat Blanca, barri residencial que concentra el major nombre d'edificis d'estil Bauhaus del món, fet pel qual va ser declarada Patrimoni de la Humanitat per la Unesco en 2003. Fidel al seu caràcter cultural, Tel Aviv també compta amb una àmplia oferta museística. Entre els centres més visitats es troben els lligats a la convulsa història d'Israel com el Museu de la Diàspora (Beit Hatfutzot) o el Museu de la Terra d'Israel (Haaretz), així com el Museu d'Art de Tel Aviv, que exhibeix obres de Chagall, Modiglianni, Cézanne, Monet i Van Gogh.

Consulta l’oferta de vols Espanya i reserva el teu bitllet d’avió en línia. Iberia et garanteix els millors preus d’última hora per a la nostra oferta de vols barats Espanya.

Els preus mostrats corresponen a cerques de vols a Espanya fetes recentment per clients. Poden canviar segons la disponibilitat de places, possibles variacions de tarifes, taxes i altres suplements en el moment de fer la consulta. Els preus per trajecte són aplicables comprant bitllets d’anada i tornada.

Comparteix aquest viatge amb els teus amics