Situada al sud del Marroc, als peus de la serralada de l'Atles, Marràqueix és una de les ciutats més importants del país i una exceŀlent porta d'entrada a l'Àfrica. Fundada al 1062 pels almoràvits, va ser la capital…

Necessitem que ens indiquis les dates concretes del viatge per poder mostrar-te els preus per a aquest trajecte.

<span>Vols barats </span>de Eivissa a Marràqueix (RAK) Vols barats de Eivissa a Marràqueix (RAK) de Eivissa a Marràqueix Eivissa-Marràqueix, Marroc
Marràqueix

Situada al sud del Marroc, als peus de la serralada de l'Atles, Marràqueix és una de les ciutats més importants del país i una exceŀlent porta d'entrada a l'Àfrica. Fundada al 1062 pels almoràvits, va ser la capital…

Situada al sud del Marroc, als peus de la serralada de l'Atles, Marràqueix és una de les ciutats més importants del país i una exceŀlent porta d'entrada a l'Àfrica. Fundada al 1062 pels almoràvits, va ser la capital del seu imperi i avui dia compta amb nombrosos monuments declarats Patrimoni de la Humanitat per la Unesco. La seva bellesa i animació la converteixen en una destinació perfecta tant per al visitant familiaritzat amb la cultura islàmica, com per al que vulgui tenir una primera presa de contacte amb ella.

Si agafes un dels nostres vols barats a Marràqueix trobaràs un dels socs més grans del Marroc i una de les places més grans i concorregudes d'Àfrica i del món, la bellíssima Plaça Jamaa el Fna. Veritable cor de la ciutat, en ella es donen cita acròbates, contacontes, venedors, ballarins i músics que interactuen amb els turistes sorpresos davant semblant explosió de vida. Al vespre comença a omplir-se de parades de menjar, fins mutar en un gegantesc restaurant a l'aire lliure al qual gaudir d'un sopar amenitzat per l'incessant espectacle de la plaça i les seves gents.

La Medina o ciutat vella és el barri més emblemàtic de la ciutat. Envoltada d'un cordó de bastions fets de terra vermella, acull un laberint de carrerons poblades de palaus, mesquites i mercats. De tots els socs, el més interessant és sens dubte el dels blanquers i tintorers, on es tenyeixen el cuir i la llana en enormes cubetes de pedra plenes d'aigua pigmentada. Els monuments més destacats de la Medina són mesquita i la madrassa de Ben Youssef, la mesquita Kutubia, el Palau Reial, el Palau de la Bahía de Dir Si Said. Menció a part mereixen les imponents ruïnes del Palau Badí, construït a finals del segle XVI i considerat en la seva època la gran meravella del món musulmà.

Si vols posar la guinda ​​a la teva visita a Marràqueix llavors no et perdis dos dels seus més bells jardins. Els Jardins de la Menara, un ampli parc sembrat d'oliveres amb un estany i la muntanya Atlas al fons, i el Jardí Majorelle, un jardí botànic on es troba una preciosa i colorista vila d'estil modernista. Propietat del pintor francès expatriat Jacques Majorell des dels anys vint i readquirida als vuitanta per Yves Saint Laurent, el complex simbolitza a la perfecció l'estatus de Marràqueix com la ciutat més internacional del Marroc, seu d'una gran comunitat d'estrangers que viuen allí de manera permanent fascinats pel seu exotisme i bellesa. I és que Marràqueix, com els pigments del soc de tintorers, cala fons els seus visitants.

Consulta l’oferta de vols Espanya i reserva el teu bitllet d’avió en línia. Iberia et garanteix els millors preus d’última hora per a la nostra oferta de vols barats Espanya.

Els preus mostrats corresponen a cerques de vols a Espanya fetes recentment per clients. Poden canviar segons la disponibilitat de places, possibles variacions de tarifes, taxes i altres suplements en el moment de fer la consulta. Els preus per trajecte són aplicables comprant bitllets d’anada i tornada.

Comparteix aquest viatge amb els teus amics