Vols barats de Eivissa a Panamà des de 929 €

Ofertes de vols Eivissa-Panamà

Preguntes freqüents sobre els nostres vols barats de Eivissa-Panamà

Com es pot aconseguir el vol més barat de Eivissa-Panamà?

Podràs estalviar en el preu del bitllet d'avió de Eivissa-Panamà i obtenir el vol més barat. Per aconseguir-ho, cal evitar les temporades altes, comprar amb antelació i tenir flexibilitat amb les dates i els horaris d'anada i tornada.

Quins són els dies més econòmics per volar a Eivissa-Panamà?

Per saber quins dies et sortirà més econòmic volar, només cal que iniciïs una consulta al nostre cercador de vols barats. Digues des d'on voles, la teva destinació i en quines dates havies pensat viatjar. Et mostrarem els vols més barats, no només els relacionats amb la teva consulta, sinó també per als dies propers, tant d'anada com de tornada, perquè puguis trobar la millor oferta. A més, pots buscar en les diferents opcions de vol que t'oferim cada dia: és possible que alguns horaris t'ajudin a estalviar encara més en el preu del bitllet.

Quan estan disponibles les millors ofertes de vols a Eivissa-Panamà?

Pots aconseguir els vols més barats viatjant fora de les temporades altes. Per bé que això depèn de la destinació, Nadal, Setmana Santa i els períodes de vacances escolars se solen considerar temporada alta. A més, i sobretot si tens previst fer una escapada de cap de setmana, com més aviat compris el vol, millors preus podràs trobar.

Quin dia de la setmana és millor per trobar un bitllet d'avió a Eivissa-Panamà a bon preu?

Pots trobar vols econòmics qualsevol dia de la setmana. Les claus per trobar els millors preus són l'anticipació i la flexibilitat. Normalment, com més aviat reservis els bitllets d'avió, més barats et sortiran. A més, si tens flexibilitat amb les dates i els horaris del viatge, podràs triar el preu més barat.

Amb quanta antelació s'ha de reservar un vol a Eivissa-Panamà per aconseguir la millor oferta?

Com més aviat reservis els vols, millors preus trobaràs. Els preus depenen de la disponibilitat tant de les places del vol com de les tarifes més barates (turista). Per aquest motiu, comprar amb antelació és fonamental per aconseguir vols barats.

Quina tarifa em garanteix el millor preu de vol a Eivissa-Panamà? 

A Iberia tenim diferents tarifes per garantir-te el millor preu segons les teves necessitats de viatge. La tarifa bàsica et garanteix el vol més barat.

Consulta la documentació que necessites per al teu vol de Eivissa-Panamà

Informació útil per volar a Panamà

¡Hola, Panamà!

Situada a la vora del golf de Panamà, aquesta ciutat presumeix de ser el primer assentament europeu en la costa del Pacífic. La capital panamenya compta amb dos atractius turístics de primer ordre: el Canal de Panamà i un bell barri antic declarat Patrimoni de la Humanitat per la Unesco. El cèlebre canal, que comunica la mar Carib amb l'oceà Pacífic i travessa l'istme de Panamà al punt més estret, ha dinamitzat en gran manera el comerç mundial des de la seva construcció en 1914.

Si reserves un dels nostres vols barats a Ciutat de Panamà trobaràs a més, un conjunt històric i monumental perfectament conservat. Contempla les tres ciutats alhora (l'antiga, la reconstruïda i la moderna) des del punt més alt de la ciutat, el Turó Ancó. També has de visitar el Parc Natural Metropolità, una veritable selva tropical enmig de la zona urbana i els monuments com el Saló Bolívar, la Catedral Metropolitana, el Teatre Nacional de Panamàl’Església de La Mercè o l'Església de Sant Felip Neri, que donen fe de la diversitat cultural d'aquesta rica ciutat.

Preus mitjans a Panamà

Menjar, restaurant econòmic

Menú de menjar ràpid

Cervesa local (got o pinta de 0,5 litres)

Cappuccino (normal)

Refresc (ampolla de 0,33 litres)

Aigua (ampolla de 0,33 litres)

Bitllet d'anada (transport local)

Taxi 1 km (tarifa normal)

Gasolina (1 litre)

Cinema, estrena internacional, 1 seient

El temps a Panamà

Esdeveniments a les destinacions dels nostres vols barats a Panamà

Carregant...