Necessitem que ens indiquis les dates concretes del viatge per poder mostrar-te els preus per a aquest trajecte.

<span>Vols barats </span>de Eivissa a Tòquio (TYO) Vols barats de Eivissa a Tòquio (TYO) de Eivissa a Tòquio Eivissa-Tòquio, Japó
Tòquio

Visitar Tòquio és visitar una ciutat única. Si tens ganes de conèixer aquesta meravellosa destinació, agafa un dels vols a Tòquio que t'ofereix Iberia i deixa't transportar a un lloc on podràs sentir el passat i el futur a la vegada.

Perquè Tòquio és sinònim de tecnologia punta, llums de neó i altíssims gratacels, però també és la ciutat dels temples i dels jardins zen, amb cerimònies i rituals ancestrals.

Pots meravellar-te pujant a un dels observatoris amb més de 200 metres d'alçada, caminant per un dels preciosos parcs coberts de cirerers o bevent aigua en un dels temples de la ciutat.

Precisament un dels temples que no pots perdre't és el de Senso-ji. Construït al segle VII, és un dels més antics i populars del Japó, i acull un mercat local, una pagoda de cinc pisos i molts santuaris al voltant.

Tampoc no pots deixar de visitar l'impressionant temple de Kotokuin, la casa del Gran Buda, la segona imatge de bronze més gran del Japó, datada del segle XIII, que pots admirar a l'exterior del temple.

I recorda que si agafes un vol a Tòquio, també és visita obligada el santuari de Meiji Jingū, el més conegut de Tòquio, no només per la seva bellesa, sinó també per les dimensions. Té més de 2,5 quilòmetres quadrats, amb boscos i jardins de lliris, museus i fins i tot una casa encisadora per prendre-hi el te.

La diferència horària entre Espanya i el Japó és concretament de vuit hores. Per tant, si volem fer un vol a Tòquio i saber l'hora exacta al Japó, haurem de sumar vuit hores a l'hora local espanyola.

Pel que fa al clima, aquesta regió és molt variable, des de les parts subàrtiques del nord fins al clima monsònic del sud. La millor època per viatjar a aquesta capital és la primavera, quan els ametllers i els cirerers florits són un bon signe de l'arribada del bon temps.

D'altra banda, Iberia vola a l'Aeroport Internacional de Narita, situat entre les ciutats de Narita i Shibayama, a 67 quilòmetres del centre de Tòquio. En concret, Iberia realitza els vols a Tòquio amb els Airbus A-330/200 de la companyia.

Des de l'aeroport internacional les connexions fins al centre de Tòquio es poden fer amb ferrocarril, a través del Narita Express, amb una trajecte de 50 minuts fins a l'estació central de Tòquio. De la mateixa manera, hi ha diferents companyies d'autobusos que ofereixen aquest servei, però és molt més lent que el ferrocarril, a causa del trànsit que hi ha sempre a la ciutat de Tòquio. Finalment, també hi ha servei de taxi, però el preu és molt elevat.

Si parlem de gastronomia japonesa, els plats més típics són el sushi i l'arròs cuit i adobat amb diferents ingredients, com el peix i el marisc cru.

La moneda oficial del Japó és el Ien i, en contra del que es podria pensar, les targetes de crèdit s'utilitzen molt poc. Al Japó circulen monedes d'1, 5, 10, 50, 100 i 500 iens, i bitllets de 1.000, 2.000, 5.000 i 10.000 iens.

Consulta l’oferta de vols Espanya i reserva el teu bitllet d’avió en línia. Iberia et garanteix els millors preus d’última hora per a la nostra oferta de vols barats Espanya.

Els preus mostrats corresponen a cerques de vols a Espanya fetes recentment per clients. Poden canviar segons la disponibilitat de places, possibles variacions de tarifes, taxes i altres suplements en el moment de fer la consulta. Els preus per trajecte són aplicables comprant bitllets d’anada i tornada.

Comparteix aquest viatge amb els teus amics