Vols barats de Las Palmas de Gran Canaria a Astúries-Oviedo des de 119 €

Ofertes de vols Las Palmas de Gran Canaria-Astúries-Oviedo

Preguntes freqüents sobre els nostres vols barats de Las Palmas de Gran Canaria-Astúries-Oviedo

Com es pot aconseguir el vol més barat de Las Palmas de Gran Canaria-Astúries-Oviedo?

Podràs estalviar en el preu del bitllet d'avió de Las Palmas de Gran Canaria-Astúries-Oviedo i obtenir el vol més barat. Per aconseguir-ho, cal evitar les temporades altes, comprar amb antelació i tenir flexibilitat amb les dates i els horaris d'anada i tornada.

Quins són els dies més econòmics per volar a Las Palmas de Gran Canaria-Astúries-Oviedo?

Per saber quins dies et sortirà més econòmic volar, només cal que iniciïs una consulta al nostre cercador de vols barats. Digues des d'on voles, la teva destinació i en quines dates havies pensat viatjar. Et mostrarem els vols més barats, no només els relacionats amb la teva consulta, sinó també per als dies propers, tant d'anada com de tornada, perquè puguis trobar la millor oferta. A més, pots buscar en les diferents opcions de vol que t'oferim cada dia: és possible que alguns horaris t'ajudin a estalviar encara més en el preu del bitllet.

Quan estan disponibles les millors ofertes de vols a Las Palmas de Gran Canaria-Astúries-Oviedo?

Pots aconseguir els vols més barats viatjant fora de les temporades altes. Per bé que això depèn de la destinació, Nadal, Setmana Santa i els períodes de vacances escolars se solen considerar temporada alta. A més, i sobretot si tens previst fer una escapada de cap de setmana, com més aviat compris el vol, millors preus podràs trobar.

Quin dia de la setmana és millor per trobar un bitllet d'avió a Las Palmas de Gran Canaria-Astúries-Oviedo a bon preu?

Pots trobar vols econòmics qualsevol dia de la setmana. Les claus per trobar els millors preus són l'anticipació i la flexibilitat. Normalment, com més aviat reservis els bitllets d'avió, més barats et sortiran. A més, si tens flexibilitat amb les dates i els horaris del viatge, podràs triar el preu més barat.

Amb quanta antelació s'ha de reservar un vol a Las Palmas de Gran Canaria-Astúries-Oviedo per aconseguir la millor oferta?

Com més aviat reservis els vols, millors preus trobaràs. Els preus depenen de la disponibilitat tant de les places del vol com de les tarifes més barates (turista). Per aquest motiu, comprar amb antelació és fonamental per aconseguir vols barats.

Quina tarifa em garanteix el millor preu de vol a Las Palmas de Gran Canaria-Astúries-Oviedo? 

A Iberia tenim diferents tarifes per garantir-te el millor preu segons les teves necessitats de viatge. La tarifa bàsica et garanteix el vol més barat.

Consulta la documentació que necessites per al teu vol de Las Palmas de Gran Canaria-Astúries-Oviedo

Informació útil per volar a Astúries-Oviedo

¡Hola, Astúries-Oviedo!

Burgesa i monumental, la capital del Principat d'Astúries, al nord d'Espanya, és visita obligada per als amants de l'art i la cultura. Aprofita les nostres ofertes de vols barats a Oviedo per a conèixer la major quantitat de monuments de l'anomenat preromànic asturià, declarats Patrimoni Universal per la Unesco, com les belles esglésies de Santa María del Naranco i San Miguel de Lillo. El passat dialoga a la ciutat amb edificis moderns com l'icònic Palacio de Congressos dissenyat per Santiago Calatrava.

La verdor tan característica d'Astúries s'expandeix també a Oviedo, especialment al Camp de San Francisco, un senyorial parc de 90.000 metres quadrats situat en ple centre i poblat de bells paons. Viatjar a la capital del Principat amb un dels nostres vols barats a Astúries és sens dubte un “regal de reis”.

Preus mitjans a Astúries-Oviedo

Menjar, restaurant econòmic

Menú de menjar ràpid

Cervesa local (got o pinta de 0,5 litres)

Cappuccino (normal)

Refresc (ampolla de 0,33 litres)

Aigua (ampolla de 0,33 litres)

Bitllet d'anada (transport local)

Taxi 1 km (tarifa normal)

Gasolina (1 litre)

Cinema, estrena internacional, 1 seient

El temps a Astúries-Oviedo

Esdeveniments a les destinacions dels nostres vols barats a Astúries-Oviedo

Carregant...