Vols barats de Las Palmas de Gran Canaria a Bogotà des de 830 €

Ofertes de vols Las Palmas de Gran Canaria-Bogotà

Preguntes freqüents sobre els nostres vols barats de Las Palmas de Gran Canaria-Bogotà

Com es pot aconseguir el vol més barat de Las Palmas de Gran Canaria-Bogotà?

Podràs estalviar en el preu del bitllet d'avió de Las Palmas de Gran Canaria-Bogotà i obtenir el vol més barat. Per aconseguir-ho, cal evitar les temporades altes, comprar amb antelació i tenir flexibilitat amb les dates i els horaris d'anada i tornada.

Quins són els dies més econòmics per volar a Las Palmas de Gran Canaria-Bogotà?

Per saber quins dies et sortirà més econòmic volar, només cal que iniciïs una consulta al nostre cercador de vols barats. Digues des d'on voles, la teva destinació i en quines dates havies pensat viatjar. Et mostrarem els vols més barats, no només els relacionats amb la teva consulta, sinó també per als dies propers, tant d'anada com de tornada, perquè puguis trobar la millor oferta. A més, pots buscar en les diferents opcions de vol que t'oferim cada dia: és possible que alguns horaris t'ajudin a estalviar encara més en el preu del bitllet.

Quan estan disponibles les millors ofertes de vols a Las Palmas de Gran Canaria-Bogotà?

Pots aconseguir els vols més barats viatjant fora de les temporades altes. Per bé que això depèn de la destinació, Nadal, Setmana Santa i els períodes de vacances escolars se solen considerar temporada alta. A més, i sobretot si tens previst fer una escapada de cap de setmana, com més aviat compris el vol, millors preus podràs trobar.

Quin dia de la setmana és millor per trobar un bitllet d'avió a Las Palmas de Gran Canaria-Bogotà a bon preu?

Pots trobar vols econòmics qualsevol dia de la setmana. Les claus per trobar els millors preus són l'anticipació i la flexibilitat. Normalment, com més aviat reservis els bitllets d'avió, més barats et sortiran. A més, si tens flexibilitat amb les dates i els horaris del viatge, podràs triar el preu més barat.

Amb quanta antelació s'ha de reservar un vol a Las Palmas de Gran Canaria-Bogotà per aconseguir la millor oferta?

Com més aviat reservis els vols, millors preus trobaràs. Els preus depenen de la disponibilitat tant de les places del vol com de les tarifes més barates (turista). Per aquest motiu, comprar amb antelació és fonamental per aconseguir vols barats.

Quina tarifa em garanteix el millor preu de vol a Las Palmas de Gran Canaria-Bogotà? 

A Iberia tenim diferents tarifes per garantir-te el millor preu segons les teves necessitats de viatge. La tarifa bàsica et garanteix el vol més barat.

Consulta la documentació que necessites per al teu vol de Las Palmas de Gran Canaria-Bogotà

Informació útil per volar a Bogotà

¡Hola, Bogotà!

Aprofita les nostres ofertes de vols a Bogotà per a descobrir una ciutat que ha sabut conservar les petjades del seu passat colonial, que llueix orgullosa la seva rica herència indígena i mira al futur amb una innovadora proposta cultural. Fes-te un volt pel seu centre històric i contempla la imatge de la Catedral Primacial presidint la impressionant Plaza de Bolívar o visita el Santuari de Monserrate, un dels grans atractius naturals de la ciutat, situat en el cim del turó del mateix nom.

No et perdis el tradicional barri de la Candelaria, lloc on va ser fundada la ciutat en 1538: t'enamoraran els seus carrers empedrats i les seves cases baixes de cridaners colors. Gaudeix de la gran oferta de museus, teatres i biblioteques, amb especial atenció el Museu de l'Or del Banc de la República amb la col·lecció més gran d'art precolombí i el Museu Botero que compta amb una de les més importants col·leccions d'art internacional de Llatinoamèrica. Troba ara els teus vols barats a Bogotà i gaudeix d'un de les principals destinacions turístiques del món.

Preus mitjans a Bogotà

Menjar, restaurant econòmic

Menú de menjar ràpid

Cervesa local (got o pinta de 0,5 litres)

Cappuccino (normal)

Refresc (ampolla de 0,33 litres)

Aigua (ampolla de 0,33 litres)

Bitllet d'anada (transport local)

Taxi 1 km (tarifa normal)

Cinema, estrena internacional, 1 seient

El temps a Bogotà

Esdeveniments a les destinacions dels nostres vols barats a Bogotà

Carregant...