Enorme en extensió i rica en història i tradició, la capital mexicana fascina per la bellesa de les seves atraccions turístiques i l'amabilitat de la seva gent. Coneguda com Tenochtitlán durant l'Imperi asteca, la ciutat…

Necessitem que ens indiquis les dates concretes del viatge per poder mostrar-te els preus per a aquest trajecte.

<span>Vols barats </span>de Gran Canària a Ciutat de Mèxic (MEX) Vols barats de Gran Canària a Ciutat de Mèxic (MEX) de Gran Canària a Ciutat de Mèxic Gran Canària-Ciutat de Mèxic, Mèxic
Iberia.com

Lo sentimos

La página que has solicitado no está disponible

Le sugerimos que revise la dirección de internet solicitada ya que podría no ser correcta. En caso de ser correcta le sugerimos que intente acceder de nuevo pasados unos minutos, o seleccione, a continuación, la página de Iberia en su país.

Muchas gracias y disculpen las molestias. Volver a la página principal


The page you have requested is not available

We suggest you review the internet address requested as it may be incorrect. If it is correct we suggest that you try again after a few minutes, or select the Iberia page in for your country.

We thank you and apologise for the inconvenience. Back to home


La page que vous avez demandée n'est pas disponible

Nous vous suggérons de vérifier l'adresse internet sollicitée car elle pourrait être incorrecte. Dans le cas contraire, essayez à nouveau de vous connecter dans quelques minutes, ou sélectionnez la page Iberia de votre pays.

Merci beaucoup et veuillez nous excuser de la gène occasionnée. Retour à la page principale


Die gewünschte Seite ist leider nicht verfügbar.

Bitte überprüfen Sie die Internetadresse auf ihre Richtigkeit. Sollte sie korrekt sein, versuchen Sie es bitte in einigen Minuten erneut oder wählen sie nachfolgend die Iberia Internetseite Ihres Landes.

Vielen Dank und entschuldigen Sie bitte die Unannehmlichkeiten. Zurück zur Anfangsseite


La pagina richiesta non è disponibile

Le suggeriamo di controllare l'indirizzo internet sollecitato, poichè potrebbe non essere corretto. Nel caso l'indirizzo sia corretto, Le consigliamo di attendere qualche minuto prima di connettersi nuovamente, oppure di selezionare la pagina Iberia realtiva al Suo paese.

La ringraziamo e ci scusiamo per il disturbo arrecato. Tornare alla pagina principale


A página solicitada não está disponível

Sugerimos que verifique a direccção de internet solicitada, pode não estar correcta. Caso esteja correcta sugerimos que tente aceder uns minutos mais tarde, ou seleccione a página do seu país.

Pedimos desculpa pelo incómodo, muito obrigada.Voltar para a página principal

De opgevraagde pagina is niet beschikbaar

Controleer het internetadres, misschien is het niet correct. Als het adres wel correct is, raden wij je aan het later nog een keer te proberen of kies de pagina van Iberia in jouw land.

Hartelijk dank en excuses voor het ongemak.Terug naar de homepage


指定されたページが見つかりません

指定したアドレスが正しくない可能性がありますので、お確かめください。指定したアドレスが正しい場合には、数分後に再度お試しいただくか、または次のリストから Iberia の国別ページを選択してください

大変申し訳ございません。ご利用ありがとうございます。トップページに戻る

Ciutat de Mèxic

Enorme en extensió i rica en història i tradició, la capital mexicana fascina per la bellesa de les seves atraccions turístiques i l'amabilitat de la seva gent. Coneguda com Tenochtitlán durant l'Imperi asteca, la ciutat…

Enorme en extensió i rica en història i tradició, la capital mexicana fascina per la bellesa de les seves atraccions turístiques i l'amabilitat de la seva gent. Coneguda com Tenochtitlán durant l'Imperi asteca, la ciutat va passar a mans espanyoles al segle XVI, quan es va convertir en la capital del Virregnat de la Nova Espanya. Avui és una urbs moderna i imponent en què conviuen harmoniosament els vestigis de les dues civilitzacions.

El centre històric, que podràs visitar amb un dels nostres vols barats a Mèxic, és un exemple d'això. A la plaça de la Constitució, coneguda com el Zócalo, s'aixeca la catedral Metropolitana, símbol de la fe cristiana i, a escassos metres, la zona arqueològica del Temple Major, principal centre religiós asteca. Una altra de les principals atraccions de la ciutat és el bosc de Chapultepec. Autèntic pulmó de la ciutat, a ell es troben el castell del mateix nom, el Museu d'Art Modern i, sobretot, el magnífic Museu Nacional d'Antropologia. Fora del parc, el Museu del Palau de Belles Arts és de visita obligada. Inaugurat el 1934, va ser el primer museu d'art del país i la seva coŀlecció conserva el millor del muralisme mexicà. Un altre museu imprescindible per als amants de la cultura i l'art mexicans és el dedicat a Frida Kahlo a la seva antiga casa del barri de Coyoacán.

Si el que vols és passejar tranquiŀlament per algunes de les colònies més pintoresques de la ciutat no et perdis les de Roma, Comtessa o Sant Àngel. Un de les zones més populars, per la seva animada vida nocturna és la coneguda com 'zona rosa'. Situada a Colònia Juárez, conté multitud de locals orientats a la comunitat LGTB i presumeix de ser l'àrea més tolerant del DF.

Consulta l’oferta de vols Espanya i reserva el teu bitllet d’avió en línia. Iberia et garanteix els millors preus d’última hora per a la nostra oferta de vols barats Espanya.

Els preus mostrats corresponen a cerques de vols a Espanya fetes recentment per clients. Poden canviar segons la disponibilitat de places, possibles variacions de tarifes, taxes i altres suplements en el moment de fer la consulta. Els preus per trajecte són aplicables comprant bitllets d’anada i tornada.

Comparteix aquest viatge amb els teus amics