Autèntic paradís tropical, amb una temperatura mitjana anual de 24 graus i interminables platges de sorra blanca i aigües blau turquesa, Miami és diferent a la resta de ciutats dels Estats Units. Situada al sud de Florida,…

Necessitem que ens indiquis les dates concretes del viatge per poder mostrar-te els preus per a aquest trajecte.

<span>Vols barats </span>de Granada-Jaén a Miami (MIA) Vols barats de Granada-Jaén a Miami (MIA) de Granada-Jaén a Miami Granada-Jaén-Miami, EUA
Iberia.com

Lo sentimos

La página que has solicitado no está disponible

Le sugerimos que revise la dirección de internet solicitada ya que podría no ser correcta. En caso de ser correcta le sugerimos que intente acceder de nuevo pasados unos minutos, o seleccione, a continuación, la página de Iberia en su país.

Muchas gracias y disculpen las molestias. Volver a la página principal


The page you have requested is not available

We suggest you review the internet address requested as it may be incorrect. If it is correct we suggest that you try again after a few minutes, or select the Iberia page in for your country.

We thank you and apologise for the inconvenience. Back to home


La page que vous avez demandée n'est pas disponible

Nous vous suggérons de vérifier l'adresse internet sollicitée car elle pourrait être incorrecte. Dans le cas contraire, essayez à nouveau de vous connecter dans quelques minutes, ou sélectionnez la page Iberia de votre pays.

Merci beaucoup et veuillez nous excuser de la gène occasionnée. Retour à la page principale


Die gewünschte Seite ist leider nicht verfügbar.

Bitte überprüfen Sie die Internetadresse auf ihre Richtigkeit. Sollte sie korrekt sein, versuchen Sie es bitte in einigen Minuten erneut oder wählen sie nachfolgend die Iberia Internetseite Ihres Landes.

Vielen Dank und entschuldigen Sie bitte die Unannehmlichkeiten. Zurück zur Anfangsseite


La pagina richiesta non è disponibile

Le suggeriamo di controllare l'indirizzo internet sollecitato, poichè potrebbe non essere corretto. Nel caso l'indirizzo sia corretto, Le consigliamo di attendere qualche minuto prima di connettersi nuovamente, oppure di selezionare la pagina Iberia realtiva al Suo paese.

La ringraziamo e ci scusiamo per il disturbo arrecato. Tornare alla pagina principale


A página solicitada não está disponível

Sugerimos que verifique a direccção de internet solicitada, pode não estar correcta. Caso esteja correcta sugerimos que tente aceder uns minutos mais tarde, ou seleccione a página do seu país.

Pedimos desculpa pelo incómodo, muito obrigada.Voltar para a página principal

De opgevraagde pagina is niet beschikbaar

Controleer het internetadres, misschien is het niet correct. Als het adres wel correct is, raden wij je aan het later nog een keer te proberen of kies de pagina van Iberia in jouw land.

Hartelijk dank en excuses voor het ongemak.Terug naar de homepage


指定されたページが見つかりません

指定したアドレスが正しくない可能性がありますので、お確かめください。指定したアドレスが正しい場合には、数分後に再度お試しいただくか、または次のリストから Iberia の国別ページを選��してください

大変申し訳ございません。ご利用ありがとうございます。トップページに戻る

Miami

Autèntic paradís tropical, amb una temperatura mitjana anual de 24 graus i interminables platges de sorra blanca i aigües blau turquesa, Miami és diferent a la resta de ciutats dels Estats Units. Situada al sud de Florida,…

Autèntic paradís tropical, amb una temperatura mitjana anual de 24 graus i interminables platges de sorra blanca i aigües blau turquesa, Miami és diferent a la resta de ciutats dels Estats Units. Situada al sud de Florida, la seva proximitat a Cuba la converteix en seu d'una important comunitat cubana que li confereix un sabor especial a la ciutat. Agafant un dels nostres vols barats a Miami et trobaràs una gran urbs feta per al teu gaudiment que reuneix el millor d'Estats Units i del Carib. Mostra d'això és el barri Little Havana, un tros de Cuba amb aroma a pur i cafè al qual van començar la seva nova vida molts exiliats cubans.

Però, per damunt de tot, Miami és les seves platges i la vida nocturna. Si el que vols és perdre't en la immensitat d'una platja verge, no deixis d'anar a Bill Baggs Cape Florida State Park, una zona d'esbarjo pràcticament salvatge en què pots passejar en bicicleta o en caiac, menjar als seus berenadors, pujar al seu far a contemplar les espectaculars vistes, o prendre el sol a la platja, triada una de les deu millors dels Estats Units. Si prefereixes una platja concorreguda i popular, llavors no et perdis South Beach, la platja de moda a Miami. Hi trobaràs l'ambient sofisticat tantes vegades vist en conegudes peŀlícules i sèries de televisió ambientades a la ciutat.

De nit les opcions són infinites. Barris com South Beach (on es troba Ocean Drive, seu de multitud de locals, entre ells Nikki Beach, un dels clubs més famosos del món), Coconut Grove, o Downtown Miami són font de diversió assegurada.

A més de les seves platges i locals nocturns Miami compta amb altres atractius que faran les delícies dels amants de l'art i l'arquitectura, com el Districte Art Decó i el Biscaia Museum and Gardens. El Districte Art Decó, al sud de South Beach, compta amb gairebé un miler d'edificis d'aquest fantasiós estil arquitectònic construïts entre les dècades de 1920 i 1940. I el Biscaia Museum and Gardens, fastuosa mansió de 1914 construïda a imatge i semblança d'un palau renaixentista italià per un milionari megalòman, et transportarà a la Itàlia del segle XVI. Cosa d'agrair en cas que Miami se't quedi curta, ¡encara que això és més aviat improbable!

Consulta l’oferta de vols Espanya i reserva el teu bitllet d’avió en línia. Iberia et garanteix els millors preus d’última hora per a la nostra oferta de vols barats Espanya.

Els preus mostrats corresponen a cerques de vols a Espanya fetes recentment per clients. Poden canviar segons la disponibilitat de places, possibles variacions de tarifes, taxes i altres suplements en el moment de fer la consulta. Els preus per trajecte són aplicables comprant bitllets d’anada i tornada.

Comparteix aquest viatge amb els teus amics