Si vols conèixer l'Orient, no t'ho pensis més i agafa un vol a Xangai amb Iberia. Descobriràs una ciutat que ha viscut una transformació vertiginosa. Des del 1975 fins ara, el nombre oficial d'habitants de la ciutat més poblada de la Xina gairebé s'ha duplicat i ha arribat als................

Necessitem que ens indiquis les dates concretes del viatge per poder mostrar-te els preus per a aquest trajecte.

<span>Vols barats </span>de Granada-Jaén a Xangai (SHA) Vols barats de Granada-Jaén a Xangai (SHA) de Granada-Jaén a Xangai Granada-Jaén-Xangai, Xina
Xangai

Si vols conèixer l'Orient, no t'ho pensis més i agafa un vol a Xangai amb Iberia. Descobriràs una ciutat que ha viscut una transformació vertiginosa. Des del 1975 fins ara, el nombre oficial d'habitants de la ciutat més poblada de la Xina gairebé s'ha duplicat i ha arribat als................

Si vols conèixer l'Orient, no t'ho pensis més i agafa un vol a Xangai amb Iberia. Descobriràs una ciutat que ha viscut una transformació vertiginosa. Des del 1975 fins ara, el nombre oficial d'habitants de la ciutat més poblada de la Xina gairebé s'ha duplicat i ha arribat als 20 milions d'habitants.

I és que els seus habitants conformen una tribu urbana diferent de la resta de la Xina, tant pel que fa a la llengua, com als costums, l'arquitectura, la gastronomia i l'actitud vital. La seva cultura és fruit de la història singular de la ciutat, punt de trobada entre comerciants estrangers i immigrants xinesos. Amb els anys, però, ha arribat a ser un híbrid que dilueix els conceptes d'Orient i Occident. Als ulls dels estrangers, Xangai és part de la Xina, però per als xinesos, és part de l'estranger.

A més, de les antigues construccions de principis del segle XX s'ha passat als gratacels més moderns del món, com el Shangai World Finantial Center, l'edifici més alt de la Xina, amb 101 plantes.

Un altre dels gratacels actuals més significatius de la ciutat és la Torre de Televisió de Xangai, més coneguda com la Perla de l'Orient, símbol de la ciutat i l'edifici més fotografiat de Xangai. Els seus miradors permeten gaudir d'unes vistes increïbles.

Però Xangai també s'ha preocupat més que altres ciutats per conservar el llegat arquitectònic, evitant que les màquines que han alçat aquests edificis tan voluptuosos fessin desaparèixer centenars de mansions i seus bancàries de l'època precomunista. Agafa un vol a Xangai amb Iberia. No te'n penediràs.

La diferència horària entre Espanya i la Xina és concretament de set hores. Per tant, si volem agafar un vol a Xangai i saber l'hora exacta a la Xina, haurem de sumar set hores a l'hora local espanyola.

Xangai té un clima subtropical humit, per la seva latitud similar a Nova Orleans o al Caire i per la proximitat de la desembocadura del riu Iangtsé i el llac Taihu. Gràcies a això, les estacions de l'any són molt marcades.

Per exemple, a l'hivern, el vent de Sibèria hi bufa amb força i fa que caiguin les temperatures. Tot i que els termòmetres no marquin registres gaire baixos, la humitat i el vent incrementen molt la sensació de fred.

Per contra, a l'estiu hi fa molta calor, que sumada als elevats índexs d'humitat incrementa considerablement la sensació tèrmica. En qualsevol cas, les temperatures màximes solen voltar els 30-35 graus centígrads durant els mesos més càlids, que són el juliol i l'agost. En aquesta època de l'any, també són freqüents les tempestes d'estiu i els tifons, tot i que no solen causar danys importants.

Iberia vola a l'Aeroport Internacional de Pudong, important base d'operacions d'Àsia. Situat a uns 30 quilòmetres de la ciutat, ocupa 40 quilòmetres quadrats de territoris costaners a l'est del districte de Pudong, dins del municipi de Xangai. Iberia realitza els vols a Xangai amb els Airbus A-330/200 de la companyia.

Des de l'aeroport internacional de Xangai, el tren Maglev connecta amb el centre de la ciutat. En poc més de 7 minuts, aquest tren magnètic recorre els 30 quilòmetres que separen l'aeroport del centre, amb velocitats de fins a 431 km/h. D'altra banda, la línia 2 del metro comunica els dos aeroports de la ciutat, Pudong i Hongqiao, passant pel centre de Xangai, i també hi ha l'opció de l'autobús i el taxi, amb preus assequibles.

Pel que fa a la gastronomia, s'utilitza molt l'alcohol i el sucre per a l'elaboració de la majoria d'aliments. Peixos de riu com l'anguila, les carpes, els crancs i les gambes d'aigua dolça o mariscos similars, així com el pollastre, es marinen amb diferents licors abans de cuinar-los, tot i que es poden servir també crus.

La moneda oficial de la Xina és el renminbi, que significa 'moneda del poble'.

Consulta l’oferta de vols Espanya i reserva el teu bitllet d’avió en línia. Iberia et garanteix els millors preus d’última hora per a la nostra oferta de vols barats Espanya.

Els preus mostrats corresponen a cerques de vols a Espanya fetes recentment per clients. Poden canviar segons la disponibilitat de places, possibles variacions de tarifes, taxes i altres suplements en el moment de fer la consulta. Els preus per trajecte són aplicables comprant bitllets d’anada i tornada.

Comparteix aquest viatge amb els teus amics