Milà destaca per ser una de les capitals mundials de la moda i per acollir el Teatro alla Scala, que es compta entre els més famosos teatres d'òpera del món. Si agafes un dels nostres vols barats a Milà descobriràs una…

Necessitem que ens indiquis les dates concretes del viatge per poder mostrar-te els preus per a aquest trajecte.

<span>Vols barats </span>de Jerez de la Frontera a Milà (MIL) Vols barats de Jerez de la Frontera a Milà (MIL) de Jerez de la Frontera a Milà Jerez de la Frontera-Milà, Itàlia
Iberia.com

Lo sentimos

La página que has solicitado no está disponible

Le sugerimos que revise la dirección de internet solicitada ya que podría no ser correcta. En caso de ser correcta le sugerimos que intente acceder de nuevo pasados unos minutos, o seleccione, a continuación, la página de Iberia en su país.

Muchas gracias y disculpen las molestias. Volver a la página principal


The page you have requested is not available

We suggest you review the internet address requested as it may be incorrect. If it is correct we suggest that you try again after a few minutes, or select the Iberia page in for your country.

We thank you and apologise for the inconvenience. Back to home


La page que vous avez demandée n'est pas disponible

Nous vous suggérons de vérifier l'adresse internet sollicitée car elle pourrait être incorrecte. Dans le cas contraire, essayez à nouveau de vous connecter dans quelques minutes, ou sélectionnez la page Iberia de votre pays.

Merci beaucoup et veuillez nous excuser de la gène occasionnée. Retour à la page principale


Die gewünschte Seite ist leider nicht verfügbar.

Bitte überprüfen Sie die Internetadresse auf ihre Richtigkeit. Sollte sie korrekt sein, versuchen Sie es bitte in einigen Minuten erneut oder wählen sie nachfolgend die Iberia Internetseite Ihres Landes.

Vielen Dank und entschuldigen Sie bitte die Unannehmlichkeiten. Zurück zur Anfangsseite


La pagina richiesta non è disponibile

Le suggeriamo di controllare l'indirizzo internet sollecitato, poichè potrebbe non essere corretto. Nel caso l'indirizzo sia corretto, Le consigliamo di attendere qualche minuto prima di connettersi nuovamente, oppure di selezionare la pagina Iberia realtiva al Suo paese.

La ringraziamo e ci scusiamo per il disturbo arrecato. Tornare alla pagina principale


A página solicitada não está disponível

Sugerimos que verifique a direccção de internet solicitada, pode não estar correcta. Caso esteja correcta sugerimos que tente aceder uns minutos mais tarde, ou seleccione a página do seu país.

Pedimos desculpa pelo incómodo, muito obrigada.Voltar para a página principal

De opgevraagde pagina is niet beschikbaar

Controleer het internetadres, misschien is het niet correct. Als het adres wel correct is, raden wij je aan het later nog een keer te proberen of kies de pagina van Iberia in jouw land.

Hartelijk dank en excuses voor het ongemak.Terug naar de homepage


指定されたページが見つかりません

指定したアドレスが正しくない可能性がありますので、お確かめください。指定したアドレスが正しい場合には、数分後に再度お試しいただくか、または次のリストから Iberia の国別ページを選択���てください

大変申し訳ございません。ご利用ありがとうございます。トップページに戻る

Milà

Milà destaca per ser una de les capitals mundials de la moda i per acollir el Teatro alla Scala, que es compta entre els més famosos teatres d'òpera del món. Si agafes un dels nostres vols barats a Milà descobriràs una…

Milà destaca per ser una de les capitals mundials de la moda i per acollir el Teatro alla Scala, que es compta entre els més famosos teatres d'òpera del món. Si agafes un dels nostres vols barats a Milà descobriràs una imponent ciutat rica en oci i cultura, fàcil de recórrer per el seu petit tamany.

El seu emblema, el Duomo, és una fastuosa catedral gòtica del segle XIV situada en ple cor de la ciutat. Culminada amb un bosc de torres i pinacles coronats per estàtues, compte a la part superior amb una terrassa que ofereix la possibilitat de passejar entre els dramàtics pinacles dominant la preciosa vista de Milà. Peŀlícules com la mítica "Rocco i els seus germans" (1960) de Luchino Visconti, o la més recent "Io sono l'amore" (2009), donen fe de l'impressionant bellesa d'aquest recorregut per les altures. A la mateixa plaça del Duomo es troben el Palau Reial, centre cultural que acull les millors exposicions temporals de la ciutat, i la Galeria Vittorio Emanuele II, una espectacular galeria comercial del segle XIX formada per dues arcades perpendiculars cobertes per una volta de vidre. A ella, a més de les botigues de les firmes més exclusives, es troben agradables restaurants entre els quals s'inclouen alguns dels establiments més antics de Milà, com l'històric Cafè Biffi. Un altre dels llocs de visita obligada és el Castello Sforzesco, fortalesa del segle XIV i seu de museus com el Museu d'Art Antic, la Pinacoteca o el Museu Egipci. Encara que l'obra d'art més cèlebre de la ciutat, "L'últim sopar" de Leonardo da Vinci, no es troba en cap d'ells, sinó a l'Església de Santa Maria delle Grazie. Altres llocs d'interès són la Piazza Mercanti, una de les més boniques de la ciutat, amb importants edificis medievals, o l'Església de San Lorenzo Maggiore, la més antiga de Milà, construïda al segle IV.

Si, aclaparat per tanta monumentalitat, vols fer una escapada a la natura, el llac Com t'espera. El tercer llac més gran d'Itàlia, és un bellíssim oasi pròxim a Milà i envoltat de pintorescos poblets com Bellagio, Varenna o Tremezzo.

Consulta l’oferta de vols Espanya i reserva el teu bitllet d’avió en línia. Iberia et garanteix els millors preus d’última hora per a la nostra oferta de vols barats Espanya.

Els preus mostrats corresponen a cerques de vols a Espanya fetes recentment per clients. Poden canviar segons la disponibilitat de places, possibles variacions de tarifes, taxes i altres suplements en el moment de fer la consulta. Els preus per trajecte són aplicables comprant bitllets d’anada i tornada.

Comparteix aquest viatge amb els teus amics