La segona ciutat més important de Portugal presumeix d'un bell centre històric declarat Patrimoni de la Humanitat per la Unesco i d'un vi, el Oporto, que la converteixen en una destinació de visita obligada.…

Necessitem que ens indiquis les dates concretes del viatge per poder mostrar-te els preus per a aquest trajecte.

<span>Vols barats </span>de Jerez de la Frontera a Porto (OPO) Vols barats de Jerez de la Frontera a Porto (OPO) de Jerez de la Frontera a Porto Jerez de la Frontera-Porto, Portugal
Iberia.com

Lo sentimos

La página que has solicitado no está disponible

Le sugerimos que revise la dirección de internet solicitada ya que podría no ser correcta. En caso de ser correcta le sugerimos que intente acceder de nuevo pasados unos minutos, o seleccione, a continuación, la página de Iberia en su país.

Muchas gracias y disculpen las molestias. Volver a la página principal


The page you have requested is not available

We suggest you review the internet address requested as it may be incorrect. If it is correct we suggest that you try again after a few minutes, or select the Iberia page in for your country.

We thank you and apologise for the inconvenience. Back to home


La page que vous avez demandée n'est pas disponible

Nous vous suggérons de vérifier l'adresse internet sollicitée car elle pourrait être incorrecte. Dans le cas contraire, essayez à nouveau de vous connecter dans quelques minutes, ou sélectionnez la page Iberia de votre pays.

Merci beaucoup et veuillez nous excuser de la gène occasionnée. Retour à la page principale


Die gewünschte Seite ist leider nicht verfügbar.

Bitte überprüfen Sie die Internetadresse auf ihre Richtigkeit. Sollte sie korrekt sein, versuchen Sie es bitte in einigen Minuten erneut oder wählen sie nachfolgend die Iberia Internetseite Ihres Landes.

Vielen Dank und entschuldigen Sie bitte die Unannehmlichkeiten. Zurück zur Anfangsseite


La pagina richiesta non è disponibile

Le suggeriamo di controllare l'indirizzo internet sollecitato, poichè potrebbe non essere corretto. Nel caso l'indirizzo sia corretto, Le consigliamo di attendere qualche minuto prima di connettersi nuovamente, oppure di selezionare la pagina Iberia realtiva al Suo paese.

La ringraziamo e ci scusiamo per il disturbo arrecato. Tornare alla pagina principale


A página solicitada não está disponível

Sugerimos que verifique a direccção de internet solicitada, pode não estar correcta. Caso esteja correcta sugerimos que tente aceder uns minutos mais tarde, ou seleccione a página do seu país.

Pedimos desculpa pelo incómodo, muito obrigada.Voltar para a página principal

De opgevraagde pagina is niet beschikbaar

Controleer het internetadres, misschien is het niet correct. Als het adres wel correct is, raden wij je aan het later nog een keer te proberen of kies de pagina van Iberia in jouw land.

Hartelijk dank en excuses voor het ongemak.Terug naar de homepage


指定されたページが見つかりません

指定したアドレスが正しくない可能性がありますので、お確かめください。指定したアドレスが正しい場合には、数分後に再度お試しいただくか、または次のリストから Iberia の国別ページを選択してください

大変申し訳ございません。ご利用ありがとうございます。トップページに戻る

Porto

La segona ciutat més important de Portugal presumeix d'un bell centre històric declarat Patrimoni de la Humanitat per la Unesco i d'un vi, el Oporto, que la converteixen en una destinació de visita obligada.…

La segona ciutat més important de Portugal presumeix d'un bell centre històric declarat Patrimoni de la Humanitat per la Unesco i d'un vi, el Oporto, que la converteixen en una destinació de visita obligada. Situada a la vora dreta del Duero a la seva desembocadura a l'Atlàntic, aquesta població industrial combina l'aire malenconiós i senyorial característic de Portugal amb un dinamisme fruit de la seva modernització de les últimes dècades.

Entre els monuments principals de Porto es troben el Palau de la Borsa (imponent edifici neoclàssic), la Catedral de la Sé de Porto i l'Església i Torre dels Clergues. La Catedral, situada a la part més alta de la ciutat, va començar a construir-se al segle XII i és una espectacular barreja d'estil gòtic, romànic i barroc. L'Església dels Clergues, monuments barroc del segle XVIII, és un dels emblemes de la ciutat. Des de la seva torre, la més alta de Portugal, amb 76 metres d'alçada, es troben les vistes més belles de Porto.

Si el que et ve de gust és tafanejar per comerços amb encant, no et perdis el Mercat do Bolhão i la Llibreria Lello i Irmao. Al mercat, enorme i decadent, es ven des de fa un segle carn, peix, fruita i flors, i és un dels llocs més animats de la ciutat en què amarar-se a fons del seu ambient. La Llibreria Lello i Irmao, situada en un edifici neogòtic de 1906, es considerada la llibreria més bella d'Europa. Visitar-la és una experiència màgica, tant és així que en ella s'han rodat algunes escenes de les peŀlícules de Harry Potter. Un altre lloc capaç de transportar de ple als inicis del segle passat és el mític Cafè Majestic un majestuós - com el seu propi nom indica - cafè de 1921 declarat patrimoni cultural per l'estat portuguès.

Si el que vols és prendre el pols al Porto modern, la Casa de la Música t'espera. Aquesta sala de concerts situada en un espectacular i minimalista edifici del visionari arquitecte Rem Koolhas, es considerada la sala musical amb millor acústica del món i és un dels símbols del nou Porto. El de sempre es pot assaborir passejant pel barri de Ribeira, a la vora del Duero. Les façanes acolorides de les seves cases, els carrers estrets i les seves vistes al Pont de Lluís I ia la ciutat veïna de Vila Nova da Gaia, a l'altra banda del riu, la converteixen en el lloc perfecte per sopar a l'aire lliure en un dels seus múltiples restaurants.

Consulta l’oferta de vols Espanya i reserva el teu bitllet d’avió en línia. Iberia et garanteix els millors preus d’última hora per a la nostra oferta de vols barats Espanya.

Els preus mostrats corresponen a cerques de vols a Espanya fetes recentment per clients. Poden canviar segons la disponibilitat de places, possibles variacions de tarifes, taxes i altres suplements en el moment de fer la consulta. Els preus per trajecte són aplicables comprant bitllets d’anada i tornada.

Comparteix aquest viatge amb els teus amics