La capital de Dinamarca, pàtria del Príncep Hamlet, no deixa lloc al tipus de dubtes que turmentaven al cèlebre personatge de Shakespeare. Anar a la primavera o anar a l'estiu seria en tot cas la qüestió, si no ets entusiasta…

Necessitem que ens indiquis les dates concretes del viatge per poder mostrar-te els preus per a aquest trajecte.

<span>Vols barats </span>de Lleó a Copenhaguen (CPH) Vols barats de Lleó a Copenhaguen (CPH) de Lleó a Copenhaguen Lleó-Copenhaguen, Dinamarca
Iberia.com

Lo sentimos

La página que has solicitado no está disponible

Le sugerimos que revise la dirección de internet solicitada ya que podría no ser correcta. En caso de ser correcta le sugerimos que intente acceder de nuevo pasados unos minutos, o seleccione, a continuación, la página de Iberia en su país.

Muchas gracias y disculpen las molestias. Volver a la página principal


The page you have requested is not available

We suggest you review the internet address requested as it may be incorrect. If it is correct we suggest that you try again after a few minutes, or select the Iberia page in for your country.

We thank you and apologise for the inconvenience. Back to home


La page que vous avez demandée n'est pas disponible

Nous vous suggérons de vérifier l'adresse internet sollicitée car elle pourrait être incorrecte. Dans le cas contraire, essayez à nouveau de vous connecter dans quelques minutes, ou sélectionnez la page Iberia de votre pays.

Merci beaucoup et veuillez nous excuser de la gène occasionnée. Retour à la page principale


Die gewünschte Seite ist leider nicht verfügbar.

Bitte überprüfen Sie die Internetadresse auf ihre Richtigkeit. Sollte sie korrekt sein, versuchen Sie es bitte in einigen Minuten erneut oder wählen sie nachfolgend die Iberia Internetseite Ihres Landes.

Vielen Dank und entschuldigen Sie bitte die Unannehmlichkeiten. Zurück zur Anfangsseite


La pagina richiesta non è disponibile

Le suggeriamo di controllare l'indirizzo internet sollecitato, poichè potrebbe non essere corretto. Nel caso l'indirizzo sia corretto, Le consigliamo di attendere qualche minuto prima di connettersi nuovamente, oppure di selezionare la pagina Iberia realtiva al Suo paese.

La ringraziamo e ci scusiamo per il disturbo arrecato. Tornare alla pagina principale


A página solicitada não está disponível

Sugerimos que verifique a direccção de internet solicitada, pode não estar correcta. Caso esteja correcta sugerimos que tente aceder uns minutos mais tarde, ou seleccione a página do seu país.

Pedimos desculpa pelo incómodo, muito obrigada.Voltar para a página principal

De opgevraagde pagina is niet beschikbaar

Controleer het internetadres, misschien is het niet correct. Als het adres wel correct is, raden wij je aan het later nog een keer te proberen of kies de pagina van Iberia in jouw land.

Hartelijk dank en excuses voor het ongemak.Terug naar de homepage


指定されたページが見つかりません

指定したアドレスが正しくない可能性がありますので、お確かめください。指定したアドレスが正しい場合には、数分後に再度お試しいただくか、または次のリストから Iberia の国別ページを選択してください

大変申し訳ございません。ご利用ありがとうございます。トップページに戻る

Copenhaguen

La capital de Dinamarca, pàtria del Príncep Hamlet, no deixa lloc al tipus de dubtes que turmentaven al cèlebre personatge de Shakespeare. Anar a la primavera o anar a l'estiu seria en tot cas la qüestió, si no ets entusiasta…

La capital de Dinamarca, pàtria del Príncep Hamlet, no deixa lloc al tipus de dubtes que turmentaven al cèlebre personatge de Shakespeare. Anar a la primavera o anar a l'estiu seria en tot cas la qüestió, si no ets entusiasta de la bellesa d'una ciutat nevada. En cas contrari, disposes també de la tardor i l'hivern per agafar un dels nostres vols barats a Copenhaguen i gaudir de la ciutat escollida per la prestigiosa revista Monocle com la ciutat amb més qualitat de vida del món.

Excepcionalment situada a la costa est de l'illa de Selandia, s’estendre cap a la d'Amager, comunicant totes dues a través de ponts i túnels. A més, està connectada amb Suècia per l'imponent Pont de Øresund. La bicicleta és el sistema de transport entre els vilatans i una forma sana i còmoda de recórrer la ciutat. El colorit barri de Nyhavn, solcat de preciosos canals i ric en bars i restaurants, és un dels passejos obligats, així com la Ciutat Lliure de Christiania, barri 'hippy' parcialment autogovernat amb estatus semi legal de comunitat independent. Envoltat d'arbreda i compost de rústiques habitatges, en ell hi abunden les botigues d'artesania. Si et ve de gust alguna cosa més règia, visita el Palau d'Amalienborg, residència de la família reial danesa, del segle XVIII i estil rococó. Trobaràs una espectacular vista a l'església barroca de Sant Salvador, famosa per la seva torre en espiral amb una escala exterior de cargol des de la seva part superior es domina la ciutat. Per gaudir de la natura el lloc ideal és el gegantesc parc Fælledparken, una de les majors atraccions de Dinamarca.

I si el que vols és sortir de nit no et perdis els barris d'Indre By, Nørrebro i Vesterbro. En aquest últim trobaràs la sala Vega, elegida com la millor sala de concerts d'Europa per la revista Live. A on anar amb semblant oferta? ¡Aquesta és la qüestió!

En poc menys de tres hores, els vols d'Iberia et porten a Copenhague. El temps necessari per viatjar a aquesta bonica capital europea.

El clima generalment suau de Copenhaguen fa que sigui una bona destinació durant tot l'any, per bé que, com a moltes regions del nord d'Europa, el clima és bastant variable, amb estacions climàtiques ben diferenciades. La temporada alta de Copenhaguen va de maig a agost, des del final de la primavera fins al final de l'estiu.

Les temperatures durant l'estiu són força suaus; de juny a agost, la temperatura màxima amb prou feines supera els 20 °C i els dies són molt llargs, atesa la seva situació geogràfica al nord d'Europa. L'única constant que presenta el clima de Copenhaguen és la nuvolositat que sembla que no s'esvaeix mai. Durant l'estiu, els cels són més clars, però es tapen ràpidament amb núvols espessos que gairebé no deixen passar cap raig de sol. Juliol és el mes més calorós amb una temperatura mitjana de 16,6 graus.

Durant el setembre comença a bufar el vent i a fer fred, i les pluges augmenten (setembre i octubre són els mesos més humits de l'any). Amb l'arribada de l'hivern el desembre, es generalitza la presència de neu i de glaç. Febrer és el mes més fred amb una temperatura mitjana inferior als 0 graus.

La primavera és una estació molt suau en la qual s'alternen dies clars i de temperatures agradables amb jornades fredes i plujoses.

Si agafes un vol d'Iberia per descobrir aquesta destinació, aterraràs a l'aeroport de Copenhaguen-Kastrup, inaugurat el 1925 i que compta amb tres terminals.

L'aeroport de Copenhaguen-Kastrup és un dels aeroports d'Europa que està més ben comunicat amb el centre de la ciutat, ja que ofereix connexions directes mitjançant diferents transports públics, com ara l'autobús, el metro, el tren o el taxi.

Si viatges a Copenhaguen, podràs assaborir plats elaborats amb carn picada de porc, ou i ceba, el salmó marinat amb anet, que se serveix acompanyat de mostassa dolça, o bé l'arengada, un dels ingredients més comuns de la cuina danesa.

Consulta l’oferta de vols Espanya i reserva el teu bitllet d’avió en línia. Iberia et garanteix els millors preus d’última hora per a la nostra oferta de vols barats Espanya.

Els preus mostrats corresponen a cerques de vols a Espanya fetes recentment per clients. Poden canviar segons la disponibilitat de places, possibles variacions de tarifes, taxes i altres suplements en el moment de fer la consulta. Els preus per trajecte són aplicables comprant bitllets d’anada i tornada.

Comparteix aquest viatge amb els teus amics