Vols barats de Palma de Mallorca a Ciutat de Mèxic des de 687 €

Ofertes de vols Palma de Mallorca-Ciutat de Mèxic

Preguntes freqüents sobre els nostres vols barats de Palma de Mallorca-Ciutat de Mèxic

Com es pot aconseguir el vol més barat de Palma de Mallorca-Ciutat de Mèxic?

Podràs estalviar en el preu del bitllet d'avió de Palma de Mallorca-Ciutat de Mèxic i obtenir el vol més barat. Per aconseguir-ho, cal evitar les temporades altes, comprar amb antelació i tenir flexibilitat amb les dates i els horaris d'anada i tornada.

Quins són els dies més econòmics per volar a Palma de Mallorca-Ciutat de Mèxic?

Per saber quins dies et sortirà més econòmic volar, només cal que iniciïs una consulta al nostre cercador de vols barats. Digues des d'on voles, la teva destinació i en quines dates havies pensat viatjar. Et mostrarem els vols més barats, no només els relacionats amb la teva consulta, sinó també per als dies propers, tant d'anada com de tornada, perquè puguis trobar la millor oferta. A més, pots buscar en les diferents opcions de vol que t'oferim cada dia: és possible que alguns horaris t'ajudin a estalviar encara més en el preu del bitllet.

Quan estan disponibles les millors ofertes de vols a Palma de Mallorca-Ciutat de Mèxic?

Pots aconseguir els vols més barats viatjant fora de les temporades altes. Per bé que això depèn de la destinació, Nadal, Setmana Santa i els períodes de vacances escolars se solen considerar temporada alta. A més, i sobretot si tens previst fer una escapada de cap de setmana, com més aviat compris el vol, millors preus podràs trobar.

Quin dia de la setmana és millor per trobar un bitllet d'avió a Palma de Mallorca-Ciutat de Mèxic a bon preu?

Pots trobar vols econòmics qualsevol dia de la setmana. Les claus per trobar els millors preus són l'anticipació i la flexibilitat. Normalment, com més aviat reservis els bitllets d'avió, més barats et sortiran. A més, si tens flexibilitat amb les dates i els horaris del viatge, podràs triar el preu més barat.

Amb quanta antelació s'ha de reservar un vol a Palma de Mallorca-Ciutat de Mèxic per aconseguir la millor oferta?

Com més aviat reservis els vols, millors preus trobaràs. Els preus depenen de la disponibilitat tant de les places del vol com de les tarifes més barates (turista). Per aquest motiu, comprar amb antelació és fonamental per aconseguir vols barats.

Quina tarifa em garanteix el millor preu de vol a Palma de Mallorca-Ciutat de Mèxic? 

A Iberia tenim diferents tarifes per garantir-te el millor preu segons les teves necessitats de viatge. La tarifa bàsica et garanteix el vol més barat.

Consulta la documentació que necessites per al teu vol de Palma de Mallorca-Ciutat de Mèxic

Informació útil per volar a Ciutat de Mèxic

¡Hola, Ciutat de Mèxic!

La capital mexicana fascina per la bellesa de les seves atraccions turístiques i l'amabilitat de la seva gent. El centre històric, que podràs visitar amb un dels nostres vols barats a Ciutat de Mèxic, és un exemple d'això. La Plaça de les Tres cultures segueix encara avui reflectint el simbolisme i convergència de tres etapes importants en la història de Mèxic: la prehispànica, la colonial i la contemporània. A la plaça de la Constitució, coneguda com el “Zócalo”, s'aixeca la catedral Metropolitana, símbol de la fe cristiana i, a escassos metres, la zona arqueològica del “Templo Mayor”, principal centre religiós asteca.

Una altra de les principals atraccions de la ciutat és el bosc de Chapultepec, autèntic pulmó de la ciutat, on es troben el castell del mateix nom, el Museu d'Art Modern i, sobretot, el magnífic Museu Nacional d'Antropologia. Fora del parc, el Palau de Belles Arts és de visita obligada. Un altre museu imprescindible per als amants de la cultura i l'art mexicans és el dedicat a Frida Kahlo a la seva antiga casa del barri de Coyoacán. Si el que vols és passejar tranquil·lament per algunes de les colònies més pintoresques de la ciutat no et perdis les de Roma, Comtessa o Sant Ángel. Que no t'ho expliquin. Aconsegueix les millors ofertes de vols a Ciutat de Mèxic amb Iberia!

Preus mitjans a Ciutat de Mèxic

Menjar, restaurant econòmic

Menú de menjar ràpid

Cervesa local (got o pinta de 0,5 litres)

Cappuccino (normal)

Refresc (ampolla de 0,33 litres)

Aigua (ampolla de 0,33 litres)

Bitllet d'anada (transport local)

Taxi 1 km (tarifa normal)

Gasolina (1 litre)

Cinema, estrena internacional, 1 seient

El temps a Ciutat de Mèxic

Esdeveniments a les destinacions dels nostres vols barats a Ciutat de Mèxic

Carregant...