En la seva cèlebre oda a Nova York, Sinatra deia allò de "si ho pots aconseguir allà, ho pots aconseguir en qualsevol lloc". Encara que la veritat és que una vegada que estàs a Nova York, no vols anar a cap altre lloc.…
<span>Vols barats </span>de Palma de Mallorca a Nova York (NYC) des de  280 € Vols barats de Palma de Mallorca a Nova York (NYC) des de 280 € de Palma de Mallorca a Nova York Palma de Mallorca-Nova York, EUA

Vols barats Palma de Mallorca - Nova York

des-de280 €

Cerca vol

Tanca
Selecciona la data de sortida: Palma de Mallorca - Nova York

Els preus es mostren a: € (Euro)

dl. dt. dc. dj. dv. ds. dg.
Tanca
Selecciona la data de sortida: Nova York - Palma de Mallorca

Els preus es mostren a: € (Euro)

dl. dt. dc. dj. dv. ds. dg.
Adult
Nen
NenDes dels 2 anys fins als 12 anys sense complir
Nadó
NadóFins als 2 anys sense complir

Família nombrosa

Selecciona aquesta opció si tens dret a la subvenció de família nombrosa. Recorda que has de presentar la documentació acreditativa.

Garantia millor preu on line
Nova York

En la seva cèlebre oda a Nova York, Sinatra deia allò de "si ho pots aconseguir allà, ho pots aconseguir en qualsevol lloc". Encara que la veritat és que una vegada que estàs a Nova York, no vols anar a cap altre lloc.…

En la seva cèlebre oda a Nova York, Sinatra deia allò de "si ho pots aconseguir allà, ho pots aconseguir en qualsevol lloc". Encara que la veritat és que una vegada que estàs a Nova York, no vols anar a cap altre lloc. No és fàcil desenganxar-se de la ciutat de les oportunitats’. Si agafes un dels nostres vols barats a Nova York, tinguis preparada una llista de peŀlícules que es desenvolupen a la ciutat per veure-les quan tornes a casa. Necessitaràs creure que segueixes a Nova York.

I és que Nova York és cinema. És l'Empire State, l’imponent brúixola de la ciutat que serveix de punt de trobada als enamorats de "Tu i jo" i "Alguna cosa per recordar". Són les seves interminables avingudes plenes de gratacels, exclusius comerços, teatres i carrers com la Cinquena Avinguda, on Audrey Hepburn esmorzava amb diamants, o l'enlluernadora Broadway, coberta de bales per Woody Allen que en els seus teatres van debutar les més grans estrelles de Hollywood com Marlon Brando o Barbra Streisand. És la seva espectacular ubicació a la desembocadura del riu Hudson a l'oceà Atlàntic, les seves aigües solcaven bucs com al que arribava a Nova York el jove Vito Corleone al començament de "El Padrí II". És el seu vibrar característic, fruit del seu ingent trànsit i del seu metre que, obert 24 hores, estremeix sense parar les entranyes de 'la ciutat que mai dorm'. L'illa de Manhattan és tot això i molt més. És una àgora universal, com demostren les concorregudes places de Washington Square, Union Square i l'enlluernadora Times Square, el gegantí Central Park o barris tranquils i d'escala més humana com el Greenwich Village, prova que la vida en comunitat també és possible en la Gran Manzana.

Però Nova York va més enllà de Manhattan. Altres illes com Roosevelt Island (on s'amaga un inquietant manicomi decimonònic en ruïnes), Staten Island (seu del cementiri de vaixells de la ciutat) i Ellis Island, l'illa-duana on inspeccionaven els immigrants a la seva arribada a Nova York i que avui acull el Museu de la Immigració, conviuen agermanades per l'Estàtua de la Llibertat. El comtat de Brooklyn, seu d'una creixent comunitat artística, és de visita obligada. Per arribar des de Manhattan res millor que creuar el riu Hudson pel mític Pont de Brooklyn. Un cop al comtat et trobaràs l'alternatiu i pintoresc barri de Williamsburg o la versió salvatge de Central Park: Prospect Park.

De tornada a Manhattan l'oferta és infinita. Els barris de Soho, Village, Tribeca o el Meat Packing District són la millor opció per sortir de nit. Si el que vols és anar als museus el MOMA, el Metropolitan o l'exquisida coŀlecció privada The Frick Collection t'esperen. Si prefereixes viatjar pel temps, llavors no et perdis el Museu dels Cloisters, un autèntic monestir medieval construït als anys 30 per Rockefeller amb parts de cinc monestirs francesos. Excepcionalment situat a la vora del Hudson, envoltat de vegetació i sense ombra de gratacels, aconseguirà que oblidis per un moment que et trobes a Manhattan. Una prova més de que a Nova York tot és possible.

Consulta l’oferta de vols Espanya i reserva el teu bitllet d’avió en línia. Iberia et garanteix els millors preus d’última hora per a la nostra oferta de vols barats Espanya.

Els preus mostrats corresponen a cerques de vols a Espanya fetes recentment per clients. Poden canviar segons la disponibilitat de places, possibles variacions de tarifes, taxes i altres suplements en el moment de fer la consulta. Els preus per trajecte són aplicables comprant bitllets d’anada i tornada.

Millor oferta trobada


Palma de Mallorca - Nova York

Del 7 de/d' Novembre al 24 de/d' Novembre

Preus finals: taxes ,despeses de gestió i càrrecs de l'operador

Comparteix aquest viatge amb els teus amics
Iberia.com

Lo sentimos

La página que has solicitado no está disponible

Le sugerimos que revise la dirección de internet solicitada ya que podría no ser correcta. En caso de ser correcta le sugerimos que intente acceder de nuevo pasados unos minutos, o seleccione, a continuación, la página de Iberia en su país.

Muchas gracias y disculpen las molestias. Volver a la página principal


The page you have requested is not available

We suggest you review the internet address requested as it may be incorrect. If it is correct we suggest that you try again after a few minutes, or select the Iberia page in for your country.

We thank you and apologise for the inconvenience. Back to home


La page que vous avez demandée n'est pas disponible

Nous vous suggérons de vérifier l'adresse internet sollicitée car elle pourrait être incorrecte. Dans le cas contraire, essayez à nouveau de vous connecter dans quelques minutes, ou sélectionnez la page Iberia de votre pays.

Merci beaucoup et veuillez nous excuser de la gène occasionnée. Retour à la page principale


Die gewünschte Seite ist leider nicht verfügbar.

Bitte überprüfen Sie die Internetadresse auf ihre Richtigkeit. Sollte sie korrekt sein, versuchen Sie es bitte in einigen Minuten erneut oder wählen sie nachfolgend die Iberia Internetseite Ihres Landes.

Vielen Dank und entschuldigen Sie bitte die Unannehmlichkeiten. Zurück zur Anfangsseite


La pagina richiesta non è disponibile

Le suggeriamo di controllare l'indirizzo internet sollecitato, poichè potrebbe non essere corretto. Nel caso l'indirizzo sia corretto, Le consigliamo di attendere qualche minuto prima di connettersi nuovamente, oppure di selezionare la pagina Iberia realtiva al Suo paese.

La ringraziamo e ci scusiamo per il disturbo arrecato. Tornare alla pagina principale


A página solicitada não está disponível

Sugerimos que verifique a direccção de internet solicitada, pode não estar correcta. Caso esteja correcta sugerimos que tente aceder uns minutos mais tarde, ou seleccione a página do seu país.

Pedimos desculpa pelo incómodo, muito obrigada.Voltar para a página principal

De opgevraagde pagina is niet beschikbaar

Controleer het internetadres, misschien is het niet correct. Als het adres wel correct is, raden wij je aan het later nog een keer te proberen of kies de pagina van Iberia in jouw land.

Hartelijk dank en excuses voor het ongemak.Terug naar de homepage


指定されたページが見つかりません

指定したアドレスが正しくない可能性がありますので、お確かめください。指定したアドレスが正しい場合には、数分後に再度お試しいただくか、または次のリストから Iberia の国別ページを選��してください

大変申し訳ございません。ご利用ありがとうございます。トップページに戻る