L'anomenada ciutat dels cent campanars és considerada, juntament amb París, Roma o Venècia, una de les meravelles d'Europa. Ha aconseguit fugir a les grans destruccions de les dues últimes guerres i conserva una profusió única d'estils…

Necessitem que ens indiquis les dates concretes del viatge per poder mostrar-te els preus per a aquest trajecte.

<span>Vols barats </span>de Palma de Mallorca a Praga (PRG) Vols barats de Palma de Mallorca a Praga (PRG) de Palma de Mallorca a Praga Palma de Mallorca-Praga, Txèquia
Praga

L'anomenada ciutat dels cent campanars és considerada, juntament amb París, Roma o Venècia, una de les meravelles d'Europa. Ha aconseguit fugir a les grans destruccions de les dues últimes guerres i conserva una profusió única d'estils…

L'anomenada ciutat dels cent campanars és considerada, juntament amb París, Roma o Venècia, una de les meravelles d'Europa. Ha aconseguit fugir a les grans destruccions de les dues últimes guerres i conserva una profusió única d'estils arquitectònics. Si ets amant de la música clàssica no esperis a agafar un dels nostres vols barats a Praga, ja que la ciutat presumeix d'una llarga tradició musical.

Esglésies, teatres i jardins organitzen concerts de música clàssica tot l'any. Els més aclamats són els del Festival Primavera de Praga, que es celebra cada mes de maig per tota la ciutat, en teatres com el Národní Divadlo. La plaça de l'Ajuntament, a la ciutat vella o Staré Město, constitueix el cor de la vida de Praga, amb edificis emblemàtics com l'Església de Nostra Senyora de Týn o l'Ajuntament. Aquest és famós per conservar el rellotge astronòmic més antic del món, que data de 1410. Les figures animades dels dotze apòstols que surten quan dóna l'hora atreuen sempre a multitud de turistes.

Entre els museus destaquen el Nacional, el Jueu i el dedicat a Franz Kafka, que va néixer a Praga en 1883. Creuant el riu Moldova pel Pont Carlos, el més vell i famós de la ciutat, s'arriba al Castell de Praga. Es va construir al segle IX i es considera la major fortalesa medieval del món. Conté la catedral de Sant Vito, d'estil gòtic, o el carreró de l'Or, on va viure l'autor de La metamorfosi durant alguns anys. Al costat de la fortalesa s'expandeix al barri Malá Strana, ple de palaus, esglésies i places que van florir a l'abric de la noblesa de l'imperi.

Consulta l’oferta de vols Espanya i reserva el teu bitllet d’avió en línia. Iberia et garanteix els millors preus d’última hora per a la nostra oferta de vols barats Espanya.

Els preus mostrats corresponen a cerques de vols a Espanya fetes recentment per clients. Poden canviar segons la disponibilitat de places, possibles variacions de tarifes, taxes i altres suplements en el moment de fer la consulta. Els preus per trajecte són aplicables comprant bitllets d’anada i tornada.

Comparteix aquest viatge amb els teus amics