Assentada entre els volcans andins de Pichincha, Antisana, Cotopaxi i Cayambe, a 2.800 metres sobre el nivell del mar, la capital equatoriana és una de les més belles i riques culturalment de Llatinoamèrica. El seu enorme…

Necessitem que ens indiquis les dates concretes del viatge per poder mostrar-te els preus per a aquest trajecte.

<span>Vols barats </span>de Palma de Mallorca a Quito (UIO) Vols barats de Palma de Mallorca a Quito (UIO) de Palma de Mallorca a Quito Palma de Mallorca-Quito, Equador
Quito

Assentada entre els volcans andins de Pichincha, Antisana, Cotopaxi i Cayambe, a 2.800 metres sobre el nivell del mar, la capital equatoriana és una de les més belles i riques culturalment de Llatinoamèrica. El seu enorme…

Assentada entre els volcans andins de Pichincha, Antisana, Cotopaxi i Cayambe, a 2.800 metres sobre el nivell del mar, la capital equatoriana és una de les més belles i riques culturalment de Llatinoamèrica. El seu enorme centre històric s’estendre per més de 320 hectàrees, el que el converteix en el més gran del continent americà. Declarat Patrimoni de la Humanitat per la Unesco el 1978, el casc antic de Quito acull esglésies, capelles, monestirs i convents colonials, així com places, museus, edificacions republicanes i interessants mostres de l'arquitectura d'inicis del segle XX.

Si agafes un dels nostres vols barats a Quito, descobriràs una ciutat que gràcies a la seva singular situació geogràfica i la bellesa del seu patrimoni arquitectònic, ha estat mereixedora als últims anys d'encesos elogis d'importants mitjans com el New York Times. Si bé fins llavors els turistes passaven en ella un parell de dies només de camí al popular Arxipèlag de Galápagos, avui en canvi es perden gustosos per les seves valls, turons, carrerons, places i avingudes plens d'història i llegendes. Imponents monuments com la Basílica del Vot Nacional (el temple neogòtic més gran del continent americà), l'Església de la Companyia (construïda entre els segles XVII i XVIII a imatge i semblança de l' Església del Gesú de Roma), o l'Església de Sant Francesc (el conjunt arquitectònic més gran dels existents als centres històrics de les ciutats d'Amèrica Llatina) conviuen amb barris bohemis com el de Guápulo.

El seu paisatge rural i campestre, així com el seu ambient bohemi, fan que el barri de Guápulo sembli un poble de conte tot i estar dins de la ciutat. Conegut per la seva església, la seva vida nocturna i les seves festivitats tradicionals, és a més el lloc des del qual va partir en 1541 Gonzalo Pizarro a l'expedició en què va acabar descobrint l'Amazones. Si vols dominar la ciutat des de dalt no et perdis el Turó del Panecillo, una elevació natural de 3.000 metres sobre el nivell del mar des de la qual es poden contemplar les millors vistes de la 'joia de la corona d’Equador'.

Consulta l’oferta de vols Espanya i reserva el teu bitllet d’avió en línia. Iberia et garanteix els millors preus d’última hora per a la nostra oferta de vols barats Espanya.

Els preus mostrats corresponen a cerques de vols a Espanya fetes recentment per clients. Poden canviar segons la disponibilitat de places, possibles variacions de tarifes, taxes i altres suplements en el moment de fer la consulta. Els preus per trajecte són aplicables comprant bitllets d’anada i tornada.

Comparteix aquest viatge amb els teus amics