La coneguda com 'Bolonya la Docta' per la seva universitat (fundada el 1088, la més antiga de tot Occident) o 'Bolonya la Gran' per la seva exceŀlent cuina, és, a més, una bellíssima ciutat curulla d'art i història per…

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la teva experiència i els nostres serveis. Si continues navegant considerem que n’acceptes l’ús. Pots obtenir més informació a la Política de cookies.

Tanca

Necessitem que ens indiquis les dates concretes del viatge per poder mostrar-te els preus per a aquest trajecte.

<span>Vols barats </span>de Pamplona a Bolonya (BLQ) Vols barats de Pamplona a Bolonya (BLQ) de Pamplona a Bolonya Pamplona-Bolonya, Itàlia
Iberia.com

Lo sentimos

La página que has solicitado no está disponible

Le sugerimos que revise la dirección de internet solicitada ya que podría no ser correcta. En caso de ser correcta le sugerimos que intente acceder de nuevo pasados unos minutos, o seleccione, a continuación, la página de Iberia en su país.

Muchas gracias y disculpen las molestias. Volver a la página principal


The page you have requested is not available

We suggest you review the internet address requested as it may be incorrect. If it is correct we suggest that you try again after a few minutes, or select the Iberia page in for your country.

We thank you and apologise for the inconvenience. Back to home


La page que vous avez demandée n'est pas disponible

Nous vous suggérons de vérifier l'adresse internet sollicitée car elle pourrait être incorrecte. Dans le cas contraire, essayez à nouveau de vous connecter dans quelques minutes, ou sélectionnez la page Iberia de votre pays.

Merci beaucoup et veuillez nous excuser de la gène occasionnée. Retour à la page principale


Die gewünschte Seite ist leider nicht verfügbar.

Bitte überprüfen Sie die Internetadresse auf ihre Richtigkeit. Sollte sie korrekt sein, versuchen Sie es bitte in einigen Minuten erneut oder wählen sie nachfolgend die Iberia Internetseite Ihres Landes.

Vielen Dank und entschuldigen Sie bitte die Unannehmlichkeiten. Zurück zur Anfangsseite


La pagina richiesta non è disponibile

Le suggeriamo di controllare l'indirizzo internet sollecitato, poichè potrebbe non essere corretto. Nel caso l'indirizzo sia corretto, Le consigliamo di attendere qualche minuto prima di connettersi nuovamente, oppure di selezionare la pagina Iberia realtiva al Suo paese.

La ringraziamo e ci scusiamo per il disturbo arrecato. Tornare alla pagina principale


A página solicitada não está disponível

Sugerimos que verifique a direccção de internet solicitada, pode não estar correcta. Caso esteja correcta sugerimos que tente aceder uns minutos mais tarde, ou seleccione a página do seu país.

Pedimos desculpa pelo incómodo, muito obrigada.Voltar para a página principal

De opgevraagde pagina is niet beschikbaar

Controleer het internetadres, misschien is het niet correct. Als het adres wel correct is, raden wij je aan het later nog een keer te proberen of kies de pagina van Iberia in jouw land.

Hartelijk dank en excuses voor het ongemak.Terug naar de homepage


指定されたページが見つかりません

指定したアドレスが正しくない可能性がありますので、お確かめください。指定したアドレスが正しい場合には、数分後に再度お試しいただくか、または次のリストから Iberia の国別ページを選択してください

大変申し訳ございません。ご利用ありがとうございます。トップページに戻る

Bolonya

La coneguda com 'Bolonya la Docta' per la seva universitat (fundada el 1088, la més antiga de tot Occident) o 'Bolonya la Gran' per la seva exceŀlent cuina, és, a més, una bellíssima ciutat curulla d'art i història per…

La coneguda com 'Bolonya la Docta' per la seva universitat (fundada el 1088, la més antiga de tot Occident) o 'Bolonya la Gran' per la seva exceŀlent cuina, és, a més, una bellíssima ciutat curulla d'art i història per tots els seus racons. De fet, compta amb el segon nucli antic medieval més gran d'Europa després del de Venècia.

Situada al nord d'Itàlia, la ciutat i la seva àrea metropolitana són el més important nus de comunicacions italià per carretera, autopista i ferrocarril. Per això és lògic que acull una de les majors fires automobilístiques del món: Motorshow Bologna, una cita ineludible per a tots els amants del motor.

Per als que no siguin molt entusiastes dels cotxes i prefereixin passejar tranquiŀlament contemplant bells monuments, Bolonya és el lloc indicat. Les Dues Torres, l'emblema de la ciutat, consta d'un parell de magnífiques torres medievals, la més alta de les quals arriba gairebé als 100 metres i des de la qual es pot albirar en dies clars la ciutat de Verona, les muntanyes Dolomites i els Apenins. La grandiosa Plaça Major, la imponent Basílica de Sant Petronio (la cinquena església més gran del món) o la Pinacoteca Nacional, amb obres de Giotto, Rafael, Annibale Caracci o Guido Reni, prometen deixar exhaust al visitant.

Llest per reposar energies en un dels múltiples restaurants de la ciutat on gaudir d'un dels plats de la seva tan celebrada gastronomia: els veritables espaguetis a la bolonyesa!

Aquesta bellíssima ciutat universitària poblada d'estudiants durant l'any mereix que agafis un dels nostres vols barats a Bolonya i li facis una visita. No deixis que Bolonya sigui la teva assignatura pendent.

Si viatges a Bolonya has de saber que el seu fus horari és el mateix que el d'Espanya.

Bolonya està situada molt a prop de la serralada dels Apenins i gaudeix d'un clima temperat i humit. L'hivern és força fred i a l'estiu es nota l'elevat índex d'humitat que, combinat amb les elevades temperatures, es converteix en un clima xafogós.

Si ets una persona que no tolera la humitat, potser no sigui la destinació més adient. Bolonya és una ciutat molt humida. Això vol dir que durant la tardor i l'hivern es formen sovint bancs de boira que redueixen la visibilitat, i durant l'estiu la calor pot ser molt xafogosa. Si ja coneixes el nord d'Itàlia, ja saps de què estem parlant.

Per descomptat, la manera més ràpida i còmoda per conèixer aquesta bonica ciutat és agafar un vol. Els vols d'Iberia aterren al Bolonia Airport que està situat al Nord-oest de la ciutat. El centre de Bolonya no és gaire lluny i la primera part del recorregut es pot fer a través de l'A14. Amb cotxe es triguen uns 20 minuts a recórrer els 10 km de distància.

L'Aerobus de TPER (Trasporto Passeggeri Emilia-Romagna) fa el viatge d'anada i tornada a l'estació central de Bolonya (l'estació de tren més important del nord d'Itàlia). El bitllet costa 6 € per persona i es pot comprar online i a les màquines de venda automàtica ubicades a l'aeroport i a l'estació de tren.

La gastronomia bolonyesa es caracteritza per una cuina dedicada a la pasta i els embotits típics de la zona. També és famosa per la seva variada rebosteria, que inclou totes les característiques de les bones postres: una massa esponjosa i uns farciments que són una delícia.

Consulta l’oferta de vols Espanya i reserva el teu bitllet d’avió en línia. Iberia et garanteix els millors preus d’última hora per a la nostra oferta de vols barats Espanya.

Els preus mostrats corresponen a cerques de vols a Espanya fetes recentment per clients. Poden canviar segons la disponibilitat de places, possibles variacions de tarifes, taxes i altres suplements en el moment de fer la consulta. Els preus per trajecte són aplicables comprant bitllets d’anada i tornada.

Comparteix aquest viatge amb els teus amics