La ciutat de la llum és, per a molts, la més bella del món. No és d'estranyar. Tot i que és la capital del país que va acabar amb la monarquia a cop de guillotina, París li deu gran part del seu esplendor i magnificència…

Necessitem que ens indiquis les dates concretes del viatge per poder mostrar-te els preus per a aquest trajecte.

<span>Vols barats </span>de Salamanca a París (PAR) Vols barats de Salamanca a París (PAR) de Salamanca a París Salamanca-París, França
París

La ciutat de la llum és, per a molts, la més bella del món. No és d'estranyar. Tot i que és la capital del país que va acabar amb la monarquia a cop de guillotina, París li deu gran part del seu esplendor i magnificència…

La ciutat de la llum és, per a molts, la més bella del món. No és d'estranyar. Tot i que és la capital del país que va acabar amb la monarquia a cop de guillotina, París li deu gran part del seu esplendor i magnificència als Borbons. Molts dels monuments, places i jardins parisencs més emblemàtics estan vinculats a la corona i podràs visitar-los si agafes un dels nostres vols barats a París.

El museu del Louvre, antic palau reial, el jardí de les Tulleries, la place des Vosges, al barri de Marais (antic barri jueu avui convertit en zona gai per exceŀlència), i el descomunal palau de Versailles (a la localitat veïna de l'mateix nom) són només alguns exemples. No obstant això, va ser Napoleó qui li va donar a la ciutat l'aspecte de què gaudeix avui. Durant el seu règim es van construir avingudes àmplies com la rue de Rivoli i edificis moderns com l'òpera Garnier. La basílica del Sacré Cœur, d'estil bizantí, situada dalt del turó de Montmartre, és de visita obligada. De camí a ella no et perdis els carrerons del bohemi barri de Monmartre, punt de trobada de pintors i escriptors al segle XIX. Si vols contemplar l'escenari d'una de les més cèlebres obres de la literatura universal, Notre Dame de Paris, escrita per Víctor Hugo, no et perdis la catedral homònima d'estil gòtic. A escassos metres d'allà, a la vora esquerra o rive gauche, s’estendre Sant-Michel, també conegut com el "barri llatí". En ell, a més d'un animat ambient nocturn, es troben la Universitat de la Sorbona i el Panteó.

Després d'una estona de relax als jardins de Luxemburg, la visita continua: els majestuosos Grand i Petit Palais, les compres pels Camps Elisis, les passejades a la vora del Sena, els museus D'Orsay i L'Orangerie (per amants del impressionisme) i, per descomptat, la torre Eiffel t'aguarden. El monument, de 330 metres d'alçada (acoblat amb dos milions i mig de perns!), Et regalarà les vistes més belles i imponents de la ciutat.

Consulta l’oferta de vols Espanya i reserva el teu bitllet d’avió en línia. Iberia et garanteix els millors preus d’última hora per a la nostra oferta de vols barats Espanya.

Els preus mostrats corresponen a cerques de vols a Espanya fetes recentment per clients. Poden canviar segons la disponibilitat de places, possibles variacions de tarifes, taxes i altres suplements en el moment de fer la consulta. Els preus per trajecte són aplicables comprant bitllets d’anada i tornada.

Comparteix aquest viatge amb els teus amics