Situada a la Sabana de Bogotà, sobre l'altiplà cundiboyacense, la capital de Colòmbia es troba a ni més ni menys que a uns 2.630 metres sobre el nivell del mar. El seu clima és temperat, amb una temperatura mitjana de…

Necessitem que ens indiquis les dates concretes del viatge per poder mostrar-te els preus per a aquest trajecte.

<span>Vols barats </span>de Sant Sebastià a Bogotà (BOG) Vols barats de Sant Sebastià a Bogotà (BOG) de Sant Sebastià a Bogotà Sant Sebastià-Bogotà, Colòmbia
Bogotà

Situada a la Sabana de Bogotà, sobre l'altiplà cundiboyacense, la capital de Colòmbia es troba a ni més ni menys que a uns 2.630 metres sobre el nivell del mar. El seu clima és temperat, amb una temperatura mitjana de…

Situada a la Sabana de Bogotà, sobre l'altiplà cundiboyacense, la capital de Colòmbia es troba a ni més ni menys que a uns 2.630 metres sobre el nivell del mar. El seu clima és temperat, amb una temperatura mitjana de 15 º C, i la seva gran altitud fa que durant gairebé dues terceres parts de l'any els dies siguin ennigulats. La boira desdibuixa les fronteres entre present i passat, conferint-li un toc melancòlic a aquesta ciutat que podràs descobrir si agafes un dels nostres vols barats a Bogotà.

El seu passat colonial es pot apreciar al seu centre històric, en llocs com la Plaça de Bolívar (on es troba la Catedral Primada), al barri de la Candelaria (el més tradicional de la ciutat, amb carrers empedrats i cases baixes de colors cridaners), o el Santuari de Montserrate, centre de peregrinació religiosa situat al cim del turó de Monserrate i que constitueix un dels grans atractius naturals i religiosos del lloc.

Coneguda com l 'Atenes sud-americana' a causa de la seva àmplia oferta cultural, Bogotà presumeix d'un gran nombre de museus, teatres i biblioteques. Aquestes últimes tenen una especial importància a la ciutat que, en 2007, va ser declarada Capital Mundial del Llibre per la UNESCO en reconeixement a la seva activitat de promoció i incentiu de la lectura. Pel que fa al museus, d'entre tots els que Bogotà ofereix, n'hi ha dos que destaquen sobre els altres: el Museu de l'Or del Banc de la República, que acull la coŀlecció d'orfebreria pre-hispànica més gran del món, i el Museu Botero, dedicat al cèlebre artista colombià especialista en retratar dones grosses. Vine a conèixer-la i comprovaràs que, com les dones de Botero, Bogotà és una ciutat 'de pes'.

Si voles a Bogotà has de saber que hi ha una diferència horària respecte a Espanya de -6 hores. El seu clima durant l'estiu és suau i ennuvolat alhora, mentre que a l'hivern és fresc, plujós i principalment ennuvolat. La temperatura anual normalment oscil·la entre els 7 °C i els 19 °C i en comptades ocasions baixa dels 3 °C o s'enfila per damunt dels 21 °C.

Els vols d'Iberia amb destinació a Bogotà aterren a l'aeroport de El Dorado, que es troba a uns 12 km a l'oest del Centre Internacional de Bogotà, a la localitat de Fontibón. L'extensió de l'aeroport és d'uns 6,9 km quadrats.

Es tracta del primer aeroport d'Amèrica Llatina en volum de càrrega i el tercer més important en volum de passatgers, després de l'Aeroport Internacional de Ciudad de México i l'Aeroport Internacional de São Paulo-Guarulhos. El Dorado està ubicat en un indret privilegiat i estratègic, ja que està situat al bell mig del continent americà, la qual cosa facilita la comunicació amb la resta de continents.

Hi ha diverses opcions per desplaçar-se de l'aeroport al centre de Bogotá. El Transmilenio és el sistema d'autobús urbà de Bogotà i un dels millors mitjans per anar de l'aeroport al centre de Bogotà.

Com és habitual, el mitjà més ràpid i còmode per desplaçar-se de l'aeroport al centre de Bogotà (només superat pel transfer directe a l'hotel) és el taxi.

Però el taxi té mala fama a Bogotá (i a bona part de Colòmbia). Precisament per aquest motiu (vetllar per la seguretat i la comoditat dels viatgers), les autoritats de l'aeroport internacional El Dorado van optar per treballar amb una única companyia de taxis registrats: Taxi Imperial S.A.S.

Si viatges a Bogotá podràs assaborir la deliciosa dieta colombiana basada en tubercles, especialment la iuca i la patata, acompanyats de carn o peix. El consum de panís i arròs està molt estès, així com el del blat per elaborar la farina. Els llegums més consumits són la llentia i la veça. El plàtan també té un gran protagonisme a la dieta colombiana.

La moneda oficial de Colòmbia és el peso.

Consulta l’oferta de vols Espanya i reserva el teu bitllet d’avió en línia. Iberia et garanteix els millors preus d’última hora per a la nostra oferta de vols barats Espanya.

Els preus mostrats corresponen a cerques de vols a Espanya fetes recentment per clients. Poden canviar segons la disponibilitat de places, possibles variacions de tarifes, taxes i altres suplements en el moment de fer la consulta. Els preus per trajecte són aplicables comprant bitllets d’anada i tornada.

Comparteix aquest viatge amb els teus amics