Espectacularment situada a la desembocadura del riu Tajo, a la costa de l'Atlàntic, Lisboa és una de les ciutats més belles del món. Assentada sobre les restes d'un antic camp volcànic, el seu centre històric es compon…

Necessitem que ens indiquis les dates concretes del viatge per poder mostrar-te els preus per a aquest trajecte.

<span>Vols barats </span>de Santa Cruz de La Palma a Lisboa (LIS) Vols barats de Santa Cruz de La Palma a Lisboa (LIS) de Santa Cruz de La Palma a Lisboa Santa Cruz de La Palma-Lisboa, Portugal
Iberia.com

Lo sentimos

La página que has solicitado no está disponible

Le sugerimos que revise la dirección de internet solicitada ya que podría no ser correcta. En caso de ser correcta le sugerimos que intente acceder de nuevo pasados unos minutos, o seleccione, a continuación, la página de Iberia en su país.

Muchas gracias y disculpen las molestias. Volver a la página principal


The page you have requested is not available

We suggest you review the internet address requested as it may be incorrect. If it is correct we suggest that you try again after a few minutes, or select the Iberia page in for your country.

We thank you and apologise for the inconvenience. Back to home


La page que vous avez demandée n'est pas disponible

Nous vous suggérons de vérifier l'adresse internet sollicitée car elle pourrait être incorrecte. Dans le cas contraire, essayez à nouveau de vous connecter dans quelques minutes, ou sélectionnez la page Iberia de votre pays.

Merci beaucoup et veuillez nous excuser de la gène occasionnée. Retour à la page principale


Die gewünschte Seite ist leider nicht verfügbar.

Bitte überprüfen Sie die Internetadresse auf ihre Richtigkeit. Sollte sie korrekt sein, versuchen Sie es bitte in einigen Minuten erneut oder wählen sie nachfolgend die Iberia Internetseite Ihres Landes.

Vielen Dank und entschuldigen Sie bitte die Unannehmlichkeiten. Zurück zur Anfangsseite


La pagina richiesta non è disponibile

Le suggeriamo di controllare l'indirizzo internet sollecitato, poichè potrebbe non essere corretto. Nel caso l'indirizzo sia corretto, Le consigliamo di attendere qualche minuto prima di connettersi nuovamente, oppure di selezionare la pagina Iberia realtiva al Suo paese.

La ringraziamo e ci scusiamo per il disturbo arrecato. Tornare alla pagina principale


A página solicitada não está disponível

Sugerimos que verifique a direccção de internet solicitada, pode não estar correcta. Caso esteja correcta sugerimos que tente aceder uns minutos mais tarde, ou seleccione a página do seu país.

Pedimos desculpa pelo incómodo, muito obrigada.Voltar para a página principal

De opgevraagde pagina is niet beschikbaar

Controleer het internetadres, misschien is het niet correct. Als het adres wel correct is, raden wij je aan het later nog een keer te proberen of kies de pagina van Iberia in jouw land.

Hartelijk dank en excuses voor het ongemak.Terug naar de homepage


指定されたページが見つかりません

指定したアドレスが正しくない可能性がありますので、お確かめください。指定したアドレスが正しい場合には、数分後に再度お試しいただくか、または次のリストから Iberia の国別ページを選択してください

大変��し訳ございません。ご利用ありがとうございます。トップページに戻る

Lisboa

Espectacularment situada a la desembocadura del riu Tajo, a la costa de l'Atlàntic, Lisboa és una de les ciutats més belles del món. Assentada sobre les restes d'un antic camp volcànic, el seu centre històric es compon…

Espectacularment situada a la desembocadura del riu Tajo, a la costa de l'Atlàntic, Lisboa és una de les ciutats més belles del món. Assentada sobre les restes d'un antic camp volcànic, el seu centre històric es compon de set turons, la qual cosa li confereix una fesomia molt peculiar de carrers costeruts, pel que compta amb funiculars i elevadors per facilitar els desplaçaments. Si agafes un dels nostres vols barats a Lisboa aterrizarás en una població bressolada al so del fado, els pronunciats desnivells impedeixen que baixis la guàrdia davant la seva malenconiosa bellesa.

Places imponents com la Plaça del Rossío (centre neuràlgic de la ciutat, plena de cafès i restaurants) i la Plaça del Comerç, oberta al Tajo i antiga porta d'entrada a Lisboa on arribaven els vaixells mercants, conviuen amb els estrets carrers en pendent de els barris del Barri Alt i l'Alfama. Abans de pujar a aquests no et perdis El Chiado. Conegut com el "Montmartre" de Lisboa, és un barri elegant i bohemi antany freqüentat per inteŀlectuals i escriptors com Fernando Pessoa. Bé en tramvia o en elevador s'accedeix a Barrio Alto, un dels més pintorescos i alternatius de Lisboa, punt de trobada de la joventut i dels amants del fado, ja que compta amb multitud de locals nocturns per a tots els gustos i sales amb la millor música de la ciutat. Si t'agrada el fado, a part de escoltar-lo en viu no pots perdre't el barri on va néixer: l'Alfama. Antic barri humil de pescadors, concentra en els seus carrerons l'essència malenconiosa de Lisboa i acull el Museu del Fado.

A la part alta d’Alfama, dominant solemne la ciutat, es troba el Castell de Sant Jordi, des de la seva fortalesa se n'obtenen les vistes més impressionants de la part de Lisboa oberta al mar. Altres monuments de gran bellesa i valor històric i arquitectònic com la Torre de Betlem, la catedral, o el Monestir dels Jerònims poblen la capital portuguesa, però sens dubte és el Castell de Sant Jordi, amb la seva privilegiada ubicació i les seves majestuoses vistes, el que millor recorda al visitant que es troba davant la porta d'entrada a Europa.

Consulta l’oferta de vols Espanya i reserva el teu bitllet d’avió en línia. Iberia et garanteix els millors preus d’última hora per a la nostra oferta de vols barats Espanya.

Els preus mostrats corresponen a cerques de vols a Espanya fetes recentment per clients. Poden canviar segons la disponibilitat de places, possibles variacions de tarifes, taxes i altres suplements en el moment de fer la consulta. Els preus per trajecte són aplicables comprant bitllets d’anada i tornada.

Comparteix aquest viatge amb els teus amics