Situada just a 115 km de l'Oceà Pacífic, la segona ciutat de Colòmbia després de Bogotà és coneguda per la seva diversitat ètnica i cultural. Agafant un dels nostres vols barats a Cali descobriràs què ha estat nomenada…

Necessitem que ens indiquis les dates concretes del viatge per poder mostrar-te els preus per a aquest trajecte.

<span>Vols barats </span>de Santander a Cali (CLO) Vols barats de Santander a Cali (CLO) de Santander a Cali Santander-Cali, Colòmbia
Iberia.com

Lo sentimos

La página que has solicitado no está disponible

Le sugerimos que revise la dirección de internet solicitada ya que podría no ser correcta. En caso de ser correcta le sugerimos que intente acceder de nuevo pasados unos minutos, o seleccione, a continuación, la página de Iberia en su país.

Muchas gracias y disculpen las molestias. Volver a la página principal


The page you have requested is not available

We suggest you review the internet address requested as it may be incorrect. If it is correct we suggest that you try again after a few minutes, or select the Iberia page in for your country.

We thank you and apologise for the inconvenience. Back to home


La page que vous avez demandée n'est pas disponible

Nous vous suggérons de vérifier l'adresse internet sollicitée car elle pourrait être incorrecte. Dans le cas contraire, essayez à nouveau de vous connecter dans quelques minutes, ou sélectionnez la page Iberia de votre pays.

Merci beaucoup et veuillez nous excuser de la gène occasionnée. Retour à la page principale


Die gewünschte Seite ist leider nicht verfügbar.

Bitte überprüfen Sie die Internetadresse auf ihre Richtigkeit. Sollte sie korrekt sein, versuchen Sie es bitte in einigen Minuten erneut oder wählen sie nachfolgend die Iberia Internetseite Ihres Landes.

Vielen Dank und entschuldigen Sie bitte die Unannehmlichkeiten. Zurück zur Anfangsseite


La pagina richiesta non è disponibile

Le suggeriamo di controllare l'indirizzo internet sollecitato, poichè potrebbe non essere corretto. Nel caso l'indirizzo sia corretto, Le consigliamo di attendere qualche minuto prima di connettersi nuovamente, oppure di selezionare la pagina Iberia realtiva al Suo paese.

La ringraziamo e ci scusiamo per il disturbo arrecato. Tornare alla pagina principale


A página solicitada não está disponível

Sugerimos que verifique a direccção de internet solicitada, pode não estar correcta. Caso esteja correcta sugerimos que tente aceder uns minutos mais tarde, ou seleccione a página do seu país.

Pedimos desculpa pelo incómodo, muito obrigada.Voltar para a página principal

De opgevraagde pagina is niet beschikbaar

Controleer het internetadres, misschien is het niet correct. Als het adres wel correct is, raden wij je aan het later nog een keer te proberen of kies de pagina van Iberia in jouw land.

Hartelijk dank en excuses voor het ongemak.Terug naar de homepage


指定されたページが見つかりません

指定したアドレスが正しくない可能性がありますので、お確かめください。指定したアドレスが正しい場合には、数分後に再度お試しいただくか、または次のリストから Iberia の国別ページを選��してください

大変申し訳ございません。ご利用ありがとうございます。トップページに戻る

Cali

Situada just a 115 km de l'Oceà Pacífic, la segona ciutat de Colòmbia després de Bogotà és coneguda per la seva diversitat ètnica i cultural. Agafant un dels nostres vols barats a Cali descobriràs què ha estat nomenada…

Situada just a 115 km de l'Oceà Pacífic, la segona ciutat de Colòmbia després de Bogotà és coneguda per la seva diversitat ètnica i cultural. Agafant un dels nostres vols barats a Cali descobriràs què ha estat nomenada pels millors cantants de salsa al món com 'La capital mundial de la salsa', tot i que el ball té origen cubà i porto-riqueny, és a Cali on s'ha tornat més popular. Amb més de 100 escoles i 80 orquestres d'aquest gènere musical, la ciutat arriba al seu apogeu salser al setembre amb el Festival Mundial de Salsa, al qual participen totes les escoles de Cali juntament amb escoles estrangeres, aglutinant a un total de més de 5.000 ballarins. Però la salsa no és exclusiva d'escoles i festivals. Es practica sobretot al carrer. Zones com La Sexta o Menga acullen els locals més populars per ballar. Un dels barris més tradicionals de Cali, Granada, a l'oest de la ciutat, està ple de restaurants gurmet i botigues de moda i és l'indicat per menjar i anar de compres.Parc del Gos, al barri de San Fernando, i Avinguda Sant Joaquim, al barri de Ciutat Jardí, són altres zones molt freqüentades per sopar i anar de copes.

Però Cali no és només nocturn. La ciutat està plena d'imponents monuments en harmonia amb la natura, com l'Estàtua de Crist Rei, situada al Turó dels Cristalls, des d'on s'obté la millor vista de la ciutat, o el monument Sebastián de Belalcázar, el més popular i visitat, situat enmig de turons, a l'oest de Cali. També sobre un turó es troba el barri de Sant Antoni, el més antic de la ciutat.

El turisme rural, molt de moda últimament a Cali, té un dels seus principals escenaris en Els Farallones, un parc nacional protegit pel govern que atrau tot tipus d'amants de la natura: escaladors, senderistes, i parapentistes, entre altres, tots ells disposats a gaudir del clima temperat i el verd paisatge de la zona. I és que a Cali es donen cita música, natura i ball: la 'salsa' de la vida!

Ara ja pots gaudir dels vols a Cali amb Iberia. Has d'endarrerir el rellotge sis hores. En aquesta ciutat, els estius són breus, calorosos i xafogosos. Els hiverns són curts, agradables i plujosos i està ennuvolat gairebé tot l'any.

Si agafes un vol Iberia amb destinació Cali, aterraràs a l'Aeroport Internacional Alfonso Bonilla Aragón situat a la comuna de Palmaseca del municipi de Palmira, a 28 km de la ciutat de Cali. Actualment és el tercer aeroport en trànsit de passatgers a nivell nacional.

Hi ha diversos mitjans de transport per desplaçar-se a la ciutat. Els microbusos de Líneas Cónsul enllacen amb la terminal de transport, passant pel Centro de Eventos Valle del Pacífico i les estacions Vipasa i Chiminangos.

També hi ha els vehicles de Rápido Aeropuerto, que comuniquen la terminal amb la ciutat de dilluns divendres de les 5.00 a les 23.00 hores, i els dissabtes, diumenges i festius de 6.00 a 18.00 hores.

I sobretot no deixis de provar la seva deliciosa i molt variada gastronomia. A tot els departaments del Valle del Cauca es poden assaborir plats com la marranita valluna (plàtan fregit farcit de porc), costella de porc, que es pot acompanyar amb la lulada, una beguda refrescant.

A Cali podràs provar una gran varietat de dolços, com ara les "colaciones", el "manjar blanco", la gelatina, les "cocadas" i el "champú, una beguda preparada amb blat de moro, polpa de lulo, bocins de pinya, canyella i xarop de panela… Tots els postres us ompliran el cor de dolçor i us aportaran tots els sabors de Colòmbia!

Consulta l’oferta de vols Espanya i reserva el teu bitllet d’avió en línia. Iberia et garanteix els millors preus d’última hora per a la nostra oferta de vols barats Espanya.

Els preus mostrats corresponen a cerques de vols a Espanya fetes recentment per clients. Poden canviar segons la disponibilitat de places, possibles variacions de tarifes, taxes i altres suplements en el moment de fer la consulta. Els preus per trajecte són aplicables comprant bitllets d’anada i tornada.

Comparteix aquest viatge amb els teus amics