Vols barats de Sevilla a Bolonya des de 168 €

Ofertes de vols Sevilla-Bolonya

Preguntes freqüents sobre els nostres vols barats de Sevilla-Bolonya

Com es pot aconseguir el vol més barat de Sevilla-Bolonya?

Podràs estalviar en el preu del bitllet d'avió de Sevilla-Bolonya i obtenir el vol més barat. Per aconseguir-ho, cal evitar les temporades altes, comprar amb antelació i tenir flexibilitat amb les dates i els horaris d'anada i tornada.

Quins són els dies més econòmics per volar a Sevilla-Bolonya?

Per saber quins dies et sortirà més econòmic volar, només cal que iniciïs una consulta al nostre cercador de vols barats. Digues des d'on voles, la teva destinació i en quines dates havies pensat viatjar. Et mostrarem els vols més barats, no només els relacionats amb la teva consulta, sinó també per als dies propers, tant d'anada com de tornada, perquè puguis trobar la millor oferta. A més, pots buscar en les diferents opcions de vol que t'oferim cada dia: és possible que alguns horaris t'ajudin a estalviar encara més en el preu del bitllet.

Quan estan disponibles les millors ofertes de vols a Sevilla-Bolonya?

Pots aconseguir els vols més barats viatjant fora de les temporades altes. Per bé que això depèn de la destinació, Nadal, Setmana Santa i els períodes de vacances escolars se solen considerar temporada alta. A més, i sobretot si tens previst fer una escapada de cap de setmana, com més aviat compris el vol, millors preus podràs trobar.

Quin dia de la setmana és millor per trobar un bitllet d'avió a Sevilla-Bolonya a bon preu?

Pots trobar vols econòmics qualsevol dia de la setmana. Les claus per trobar els millors preus són l'anticipació i la flexibilitat. Normalment, com més aviat reservis els bitllets d'avió, més barats et sortiran. A més, si tens flexibilitat amb les dates i els horaris del viatge, podràs triar el preu més barat.

Amb quanta antelació s'ha de reservar un vol a Sevilla-Bolonya per aconseguir la millor oferta?

Com més aviat reservis els vols, millors preus trobaràs. Els preus depenen de la disponibilitat tant de les places del vol com de les tarifes més barates (turista). Per aquest motiu, comprar amb antelació és fonamental per aconseguir vols barats.

Quina tarifa em garanteix el millor preu de vol a Sevilla-Bolonya? 

A Iberia tenim diferents tarifes per garantir-te el millor preu segons les teves necessitats de viatge. La tarifa bàsica et garanteix el vol més barat.

Consulta la documentació que necessites per al teu vol de Sevilla-Bolonya

Informació útil per volar a Bolonya

¡Hola, Bolonya!

Bolonya compta amb el segon barri antic medieval més gran d'Europa després del de Venècia. Si reserves alguna de les ofertes de vols a Bolonya que sàpigues que visitaràs una ciutat plena d'atraccions turístiques i monuments. Les Dues Torres, l'emblema de la ciutat, consta d'un parell de magnífiques torres medievals, la més alta de les quals aconsegueix gairebé els 100 metres i des d’on es pot albirar en dies clars, la ciutat de Verona, les muntanyes Dolomies i les muntanyes Apenins.

La grandiosa Plaza Major, la imponent Basílica de San Petronio (la cinquena església més gran del món) o la Pinacoteca Nacional, amb obres de Giotto, Rafael, Annibale Caracci o Guido Reni, prometen deixar exhaust al visitant. Aconsegueix els vols més barats a Bolonya amb Iberia!

Preus mitjans a Bolonya

Menjar, restaurant econòmic

Menú de menjar ràpid

Cervesa local (got o pinta de 0,5 litres)

Cappuccino (normal)

Refresc (ampolla de 0,33 litres)

Aigua (ampolla de 0,33 litres)

Bitllet d'anada (transport local)

Taxi 1 km (tarifa normal)

Gasolina (1 litre)

Cinema, estrena internacional, 1 seient

El temps a Bolonya

Esdeveniments a les destinacions dels nostres vols barats a Bolonya

Carregant...