Situada a la península de Cap Verd, a la costa atlàntica d'Àfrica, la capital senegalesa, antiga seu del mític raŀli París Dakar, ofereix l'oportunitat de submergir-se en la història colonial i gaudir…

Necessitem que ens indiquis les dates concretes del viatge per poder mostrar-te els preus per a aquest trajecte.

<span>Vols barats </span>de Sevilla a Dakar (DKR) Vols barats de Sevilla a Dakar (DKR) de Sevilla a Dakar Sevilla-Dakar, Senegal
Iberia.com

Lo sentimos

La página que has solicitado no está disponible

Le sugerimos que revise la dirección de internet solicitada ya que podría no ser correcta. En caso de ser correcta le sugerimos que intente acceder de nuevo pasados unos minutos, o seleccione, a continuación, la página de Iberia en su país.

Muchas gracias y disculpen las molestias. Volver a la página principal


The page you have requested is not available

We suggest you review the internet address requested as it may be incorrect. If it is correct we suggest that you try again after a few minutes, or select the Iberia page in for your country.

We thank you and apologise for the inconvenience. Back to home


La page que vous avez demandée n'est pas disponible

Nous vous suggérons de vérifier l'adresse internet sollicitée car elle pourrait être incorrecte. Dans le cas contraire, essayez à nouveau de vous connecter dans quelques minutes, ou sélectionnez la page Iberia de votre pays.

Merci beaucoup et veuillez nous excuser de la gène occasionnée. Retour à la page principale


Die gewünschte Seite ist leider nicht verfügbar.

Bitte überprüfen Sie die Internetadresse auf ihre Richtigkeit. Sollte sie korrekt sein, versuchen Sie es bitte in einigen Minuten erneut oder wählen sie nachfolgend die Iberia Internetseite Ihres Landes.

Vielen Dank und entschuldigen Sie bitte die Unannehmlichkeiten. Zurück zur Anfangsseite


La pagina richiesta non è disponibile

Le suggeriamo di controllare l'indirizzo internet sollecitato, poichè potrebbe non essere corretto. Nel caso l'indirizzo sia corretto, Le consigliamo di attendere qualche minuto prima di connettersi nuovamente, oppure di selezionare la pagina Iberia realtiva al Suo paese.

La ringraziamo e ci scusiamo per il disturbo arrecato. Tornare alla pagina principale


A página solicitada não está disponível

Sugerimos que verifique a direccção de internet solicitada, pode não estar correcta. Caso esteja correcta sugerimos que tente aceder uns minutos mais tarde, ou seleccione a página do seu país.

Pedimos desculpa pelo incómodo, muito obrigada.Voltar para a página principal

De opgevraagde pagina is niet beschikbaar

Controleer het internetadres, misschien is het niet correct. Als het adres wel correct is, raden wij je aan het later nog een keer te proberen of kies de pagina van Iberia in jouw land.

Hartelijk dank en excuses voor het ongemak.Terug naar de homepage


指定されたページが見つかりません

指定したアドレスが正しくない可能性がありますので、お確かめください。指定したアドレスが正しい場合には、数分後に再度お試しいただくか、または次のリストから Iberia の国別ページ���選択してください

大変申し訳ございません。ご利用ありがとうございます。トップページに戻る

Dakar

Situada a la península de Cap Verd, a la costa atlàntica d'Àfrica, la capital senegalesa, antiga seu del mític raŀli París Dakar, ofereix l'oportunitat de submergir-se en la història colonial i gaudir…

Situada a la península de Cap Verd, a la costa atlàntica d'Àfrica, la capital senegalesa, antiga seu del mític raŀli París Dakar, ofereix l'oportunitat de submergir-se en la història colonial i gaudir d'un entorn privilegiat de clima tropical.

Els seus animats mercats de carrer són un senyal d'identitat de la ciutat. El mercat Kermel, ubicat en un bell edifici colonial de 1860, és un dels llocs més importants de Dakar. Bulliciós i ple de color, els seus productes són de gran qualitat. La Gran Mesquita de Dakar, construïda en 1964 després de la independència del Senegal, o el Museu IFAN d'Arts Africanes (un dels museus d'art més antics de l'Àfrica Occidental), són altres dels llocs per no perdre-se'ls; encara que sens dubte, un dels majors atractius de Dakar i que descobriràs amb els nostres vols barats a Dakar, es troba a l'illa de Gorée. Situada a 3 km de la ciutat i declarada Patrimoni de la Humanitat per la Unesco el 1978, l'illa és un enclavament paradisíac ric en història. Durant més de tres segles va ser el més important mercat d'esclaus destinat a abastir d'ells als Estats Units, al Carib i a Brasil principalment. Descoberta pels portuguesos en 1444, van ser ells els que a l’any 1536 van construir la primera Casa d'Esclaus. Des de llavors i fins a 1848, any que França va abolir l'esclavitud, l'illa va ser la base més activa del comerç d'éssers humans. El Museu Casa dels Esclaus és de visita obligada si, a més de gaudir de la bellesa de l'illa, vols donar un passeig per la Història.

Si voles a Dakar, recorda que la diferència horària amb la península és d'una hora menys. Pel que fa al clima, es caracteritza per tenir estius llargs, molt càlids i ennuvolats, mentre que els hiverns són secs, ventosos i parcialment ennuvolats.

Si vols anar amb Iberia a Dakar, has de saber que la companyia té vols directes a l'aeroport internacional Leopold Sedar Senghor, el principal aeròdrom del Senegal.

Els vols a Dakar amb Iberia també et permetran gaudir de la seva gastronomia, l'ingredient principal de la qual és l'arròs, preparat de maneres diferents. També són populars altres acompanyaments amb cereals, així com el peix, un altre ingredient freqüent als plats de Dakar.

Tingues present que la moneda és el franc CFA.

Consulta l’oferta de vols Espanya i reserva el teu bitllet d’avió en línia. Iberia et garanteix els millors preus d’última hora per a la nostra oferta de vols barats Espanya.

Els preus mostrats corresponen a cerques de vols a Espanya fetes recentment per clients. Poden canviar segons la disponibilitat de places, possibles variacions de tarifes, taxes i altres suplements en el moment de fer la consulta. Els preus per trajecte són aplicables comprant bitllets d’anada i tornada.

Comparteix aquest viatge amb els teus amics