Vols barats de Sevilla a Nantes des de 203 €

Ofertes de vols Sevilla-Nantes

Preguntes freqüents sobre els nostres vols barats de Sevilla-Nantes

Com es pot aconseguir el vol més barat de Sevilla-Nantes?

Podràs estalviar en el preu del bitllet d'avió de Sevilla-Nantes i obtenir el vol més barat. Per aconseguir-ho, cal evitar les temporades altes, comprar amb antelació i tenir flexibilitat amb les dates i els horaris d'anada i tornada.

Quins són els dies més econòmics per volar a Sevilla-Nantes?

Per saber quins dies et sortirà més econòmic volar, només cal que iniciïs una consulta al nostre cercador de vols barats. Digues des d'on voles, la teva destinació i en quines dates havies pensat viatjar. Et mostrarem els vols més barats, no només els relacionats amb la teva consulta, sinó també per als dies propers, tant d'anada com de tornada, perquè puguis trobar la millor oferta. A més, pots buscar en les diferents opcions de vol que t'oferim cada dia: és possible que alguns horaris t'ajudin a estalviar encara més en el preu del bitllet.

Quan estan disponibles les millors ofertes de vols a Sevilla-Nantes?

Pots aconseguir els vols més barats viatjant fora de les temporades altes. Per bé que això depèn de la destinació, Nadal, Setmana Santa i els períodes de vacances escolars se solen considerar temporada alta. A més, i sobretot si tens previst fer una escapada de cap de setmana, com més aviat compris el vol, millors preus podràs trobar.

Quin dia de la setmana és millor per trobar un bitllet d'avió a Sevilla-Nantes a bon preu?

Pots trobar vols econòmics qualsevol dia de la setmana. Les claus per trobar els millors preus són l'anticipació i la flexibilitat. Normalment, com més aviat reservis els bitllets d'avió, més barats et sortiran. A més, si tens flexibilitat amb les dates i els horaris del viatge, podràs triar el preu més barat.

Amb quanta antelació s'ha de reservar un vol a Sevilla-Nantes per aconseguir la millor oferta?

Com més aviat reservis els vols, millors preus trobaràs. Els preus depenen de la disponibilitat tant de les places del vol com de les tarifes més barates (turista). Per aquest motiu, comprar amb antelació és fonamental per aconseguir vols barats.

Quina tarifa em garanteix el millor preu de vol a Sevilla-Nantes? 

A Iberia tenim diferents tarifes per garantir-te el millor preu segons les teves necessitats de viatge. La tarifa bàsica et garanteix el vol més barat.

Consulta la documentació que necessites per al teu vol de Sevilla-Nantes

Informació útil per volar a Nantes

¡Hola, Nantes!

Viatjar a Nantes és descobrir una ciutat construïda a la vora del riu Loira i entorn de l'imponent castell medieval dels ducs de Bretanya. Reserva un dels nostres vols barats a Nantes per a admirar el contrast de les seves muralles i pont llevadís amb els edificis renaixentistes que ho envolten. Fes unes compres en el Passatge Pommeraye, una de les galeries cobertes més boniques de França, plagada de vidrieres, columnes, escultures i llums de gas, visita la catedral de *aint-Pierre i Saint-Paul i fes un volt pels barris de Bouffay, Île Feydeau i Graslin.

Si vols visitar un lloc únic en el món, sens dubte t'interessaran les nostres ofertes de vols a Nantes, perquè només allà podràs passejar a lloms d'un elefant robòtic de 12 metres d'altura. La ciutat francesa allotja el projecte artístic L'illa de les Màquines, un inusual Parc d'atraccions amb tota classe de mecanisme i autòmats que et transportarà als universos de Jules Verne. I si has provat les galetes de xocolata Príncep, segur que sí! Llavors has de visitar el Lloc Únic, l'edifici que albergava la fàbrica de les galetes UL. La seva torrassa coronada per una caixa de galetes és ideal.

Preus mitjans a Nantes

Menjar, restaurant econòmic

Menú de menjar ràpid

Cervesa local (got o pinta de 0,5 litres)

Cappuccino (normal)

Refresc (ampolla de 0,33 litres)

Aigua (ampolla de 0,33 litres)

Bitllet d'anada (transport local)

Taxi 1 km (tarifa normal)

Gasolina (1 litre)

Cinema, estrena internacional, 1 seient

El temps a Nantes

Esdeveniments a les destinacions dels nostres vols barats a Nantes

Carregant...