Situada al costat del riu Tormes, que va donar nom al pigall de la cèlebre novel·la "El lazarillo de Tormes", Salamanca és sinònim d'Història i cultura. La ciutat castellanolleonesa…

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la teva experiència i els nostres serveis. Si continues navegant considerem que n’acceptes l’ús. Pots obtenir més informació a la Política de cookies.

Tanca

Necessitem que ens indiquis les dates concretes del viatge per poder mostrar-te els preus per a aquest trajecte.

<span>Vols barats </span>de Sevilla a Salamanca (SLM) Vols barats de Sevilla a Salamanca (SLM) de Sevilla a Salamanca Sevilla-Salamanca, Espanya
Iberia.com

Lo sentimos

La página que has solicitado no está disponible

Le sugerimos que revise la dirección de internet solicitada ya que podría no ser correcta. En caso de ser correcta le sugerimos que intente acceder de nuevo pasados unos minutos, o seleccione, a continuación, la página de Iberia en su país.

Muchas gracias y disculpen las molestias. Volver a la página principal


The page you have requested is not available

We suggest you review the internet address requested as it may be incorrect. If it is correct we suggest that you try again after a few minutes, or select the Iberia page in for your country.

We thank you and apologise for the inconvenience. Back to home


La page que vous avez demandée n'est pas disponible

Nous vous suggérons de vérifier l'adresse internet sollicitée car elle pourrait être incorrecte. Dans le cas contraire, essayez à nouveau de vous connecter dans quelques minutes, ou sélectionnez la page Iberia de votre pays.

Merci beaucoup et veuillez nous excuser de la gène occasionnée. Retour à la page principale


Die gewünschte Seite ist leider nicht verfügbar.

Bitte überprüfen Sie die Internetadresse auf ihre Richtigkeit. Sollte sie korrekt sein, versuchen Sie es bitte in einigen Minuten erneut oder wählen sie nachfolgend die Iberia Internetseite Ihres Landes.

Vielen Dank und entschuldigen Sie bitte die Unannehmlichkeiten. Zurück zur Anfangsseite


La pagina richiesta non è disponibile

Le suggeriamo di controllare l'indirizzo internet sollecitato, poichè potrebbe non essere corretto. Nel caso l'indirizzo sia corretto, Le consigliamo di attendere qualche minuto prima di connettersi nuovamente, oppure di selezionare la pagina Iberia realtiva al Suo paese.

La ringraziamo e ci scusiamo per il disturbo arrecato. Tornare alla pagina principale


A página solicitada não está disponível

Sugerimos que verifique a direccção de internet solicitada, pode não estar correcta. Caso esteja correcta sugerimos que tente aceder uns minutos mais tarde, ou seleccione a página do seu país.

Pedimos desculpa pelo incómodo, muito obrigada.Voltar para a página principal

De opgevraagde pagina is niet beschikbaar

Controleer het internetadres, misschien is het niet correct. Als het adres wel correct is, raden wij je aan het later nog een keer te proberen of kies de pagina van Iberia in jouw land.

Hartelijk dank en excuses voor het ongemak.Terug naar de homepage


指定されたページが見つかりません

指定したアドレスが正しくない可能性がありますので、お確かめください。指定したアドレスが正しい場合には、数分後に再度お試しいただくか、または次のリストから Iberia の国別ページを選択してください

大変申し訳ございません。ご利用ありがとうございます。トップページに戻る

Salamanca

Situada al costat del riu Tormes, que va donar nom al pigall de la cèlebre novel·la "El lazarillo de Tormes", Salamanca és sinònim d'Història i cultura. La ciutat castellanolleonesa…

Situada al costat del riu Tormes, que va donar nom al pigall de la cèlebre novel·la "El lazarillo de Tormes", Salamanca és sinònim d'Història i cultura. La ciutat castellanolleonesa acull la universitat en actiu més antiga d'Espanya i una de les més prestigioses d'occident durant segles, la Universitat de Salamanca. Creada el 1218 per Alfonso IX de Lleó, va ser la primera d'Europa a ostentar el títol d'Universitat per l'edicte de 1253 d'Alfons X el Savi i la butlla del Papa Alexandre IV en 1255. En ella van impartir classe l'humanista i poeta Fra Luis de León, Antonio de Nebrija, autor de la primera gramàtica de la llengua castellana, o el filòsof i escriptor Miguel de Unamuno. Entre els seus alumnes més destacats figura Fernando de Rojas, autor de "La Celestina". Si agafes un dels nostres vols barats a Salamanca trobaràs una ciutat acollidora, de gran bellesa i protagonista de la Història.

Ja ho va dir Cervantes: “Salamanca hechiza la voluntad de volver a ella a todos los que de la apacibilidad de su vivienda han gustado”. Declarada Patrimoni de la Humanitat per la Unesco, la ciutat compta amb un patrimoni arquitectònic de primer ordre, en què destaquen les dues catedrals, la Catedral Vella (d'estil gòtic) i la Nova (gòtica i neo barroca), la Casa de les conquilles (gòtica i plateresca), o el convent de Sant Esteve (barreja de gòtic, barroc i plateresc).

Menció a part mereixen la seva espectacular Plaça Major (construïda al segle XVIII i d'estil xorigueresc), centre neuràlgic de la vida social de la ciutat, i les Escoles Majors. Aquestes últimes constitueixen l'edifici principal de la Universitat de Salamanca. Construïdes entre el segle XV i XVI, la seva impressionant façana conté multitud de figures tallades a manera de decoració entre les que es troba un crani sobre el qual descansa la famosa 'granota de Salamanca'. Localitzar-la és tot un repte per als turistes i qui la trobi es pot donar per avisat. La llegenda diu que la talla tenia com a propòsit avisar els estudiants de les nefastes conseqüències de la luxúria, ja que mentre la granota representa el pecat capital, el crani simbolitza la mort.

Si, tot i localitzar la granota segueixes amb ganes de passar-ho bé, prendre unes copes en bona companyia no serà un problema. Com a bona ciutat universitària que acull durant l'any a milers d'estudiants, Salamanca compta amb un gran nombre de bars de tot tipus en zones com el Passeig Carmelites, Bordadores o el carrer Prior.

Consulta l’oferta de vols Espanya i reserva el teu bitllet d’avió en línia. Iberia et garanteix els millors preus d’última hora per a la nostra oferta de vols barats Espanya.

Els preus mostrats corresponen a cerques de vols a Espanya fetes recentment per clients. Poden canviar segons la disponibilitat de places, possibles variacions de tarifes, taxes i altres suplements en el moment de fer la consulta. Els preus per trajecte són aplicables comprant bitllets d’anada i tornada.

Estada mínima requerida 3 dies o la nit del dissabte a destinació

Comparteix aquest viatge amb els teus amics