Vols barats de Vigo a Lió des de 168 €

Ofertes de vols Vigo-Lió

Preguntes freqüents sobre els nostres vols barats de Vigo-Lió

Com es pot aconseguir el vol més barat de Vigo-Lió?

Podràs estalviar en el preu del bitllet d'avió de Vigo-Lió i obtenir el vol més barat. Per aconseguir-ho, cal evitar les temporades altes, comprar amb antelació i tenir flexibilitat amb les dates i els horaris d'anada i tornada.

Quins són els dies més econòmics per volar a Vigo-Lió?

Per saber quins dies et sortirà més econòmic volar, només cal que iniciïs una consulta al nostre cercador de vols barats. Digues des d'on voles, la teva destinació i en quines dates havies pensat viatjar. Et mostrarem els vols més barats, no només els relacionats amb la teva consulta, sinó també per als dies propers, tant d'anada com de tornada, perquè puguis trobar la millor oferta. A més, pots buscar en les diferents opcions de vol que t'oferim cada dia: és possible que alguns horaris t'ajudin a estalviar encara més en el preu del bitllet.

Quan estan disponibles les millors ofertes de vols a Vigo-Lió?

Pots aconseguir els vols més barats viatjant fora de les temporades altes. Per bé que això depèn de la destinació, Nadal, Setmana Santa i els períodes de vacances escolars se solen considerar temporada alta. A més, i sobretot si tens previst fer una escapada de cap de setmana, com més aviat compris el vol, millors preus podràs trobar.

Quin dia de la setmana és millor per trobar un bitllet d'avió a Vigo-Lió a bon preu?

Pots trobar vols econòmics qualsevol dia de la setmana. Les claus per trobar els millors preus són l'anticipació i la flexibilitat. Normalment, com més aviat reservis els bitllets d'avió, més barats et sortiran. A més, si tens flexibilitat amb les dates i els horaris del viatge, podràs triar el preu més barat.

Amb quanta antelació s'ha de reservar un vol a Vigo-Lió per aconseguir la millor oferta?

Com més aviat reservis els vols, millors preus trobaràs. Els preus depenen de la disponibilitat tant de les places del vol com de les tarifes més barates (turista). Per aquest motiu, comprar amb antelació és fonamental per aconseguir vols barats.

Quina tarifa em garanteix el millor preu de vol a Vigo-Lió? 

A Iberia tenim diferents tarifes per garantir-te el millor preu segons les teves necessitats de viatge. La tarifa bàsica et garanteix el vol més barat.

Consulta la documentació que necessites per al teu vol de Vigo-Lió

Informació útil per volar a Lió

¡Hola, Lió!

Amb els nostres vols barats a Lió podràs conèixer aquesta ciutat francesa amb tots els detalls. Sens dubte has de recórrer el seu barri antic situat al peu del pujol Fourviére, on es troba la catedral de Saint-Jean, nombroses esglésies vistoses i elegants mansions que fan d'aquest barri renaixentistes, un dels més bells d'Europa. A la part alta del pujol de Fourviére, contemplaràs la millor panoràmica de Lió i es on es troben la basílica Notre-Dame de Fourviére i els Teatres romans de Lió, un conjunt arqueològic galo-romà. A uns 10 minuts, podràs visitar les antigues Termes romanes i les ruïnes d'alguns habitatges i comerços de l'època.

Presqu´ile flanquejada entre els rius de Saona i Roine, és el cor de la ciutat i una de les zones més visitades pels turistes. Està presidida per l'Ajuntament i la Plaça de Bellecour amb la seva Font Bartholdi, obra de l’autor de l'Estàtua de la Llibertat. Un altre dels elements urbanístics més curiosos de Lió són els seus “traboules”, patis interiors que permeten l'accés entre carrers i que en molts casos estan decorats en estil renaixentista. Aconsegueix ara les millors ofertes de vols a Lió!

Preus mitjans a Lió

Menjar, restaurant econòmic

Menú de menjar ràpid

Cervesa local (got o pinta de 0,5 litres)

Cappuccino (normal)

Refresc (ampolla de 0,33 litres)

Aigua (ampolla de 0,33 litres)

Bitllet d'anada (transport local)

Taxi 1 km (tarifa normal)

Gasolina (1 litre)

Cinema, estrena internacional, 1 seient

El temps a Lió

Esdeveniments a les destinacions dels nostres vols barats a Lió

Carregant...