Situada a la costa sud-oest de l'estret de Gibraltar, a un pas d'Europa, Tànger és una porta d'entrada de luxe al Marroc i al continent africà. Punt de trobada de musulmans, jueus i cristians, la ciutat ha seduït a artistes…

Necessitem que ens indiquis les dates concretes del viatge per poder mostrar-te els preus per a aquest trajecte.

<span>Vols barats </span>de Vigo a Tànger (TNG) Vols barats de Vigo a Tànger (TNG) de Vigo a Tànger Vigo-Tànger, Marroc
Iberia.com

Lo sentimos

La página que has solicitado no está disponible

Le sugerimos que revise la dirección de internet solicitada ya que podría no ser correcta. En caso de ser correcta le sugerimos que intente acceder de nuevo pasados unos minutos, o seleccione, a continuación, la página de Iberia en su país.

Muchas gracias y disculpen las molestias. Volver a la página principal


The page you have requested is not available

We suggest you review the internet address requested as it may be incorrect. If it is correct we suggest that you try again after a few minutes, or select the Iberia page in for your country.

We thank you and apologise for the inconvenience. Back to home


La page que vous avez demandée n'est pas disponible

Nous vous suggérons de vérifier l'adresse internet sollicitée car elle pourrait être incorrecte. Dans le cas contraire, essayez à nouveau de vous connecter dans quelques minutes, ou sélectionnez la page Iberia de votre pays.

Merci beaucoup et veuillez nous excuser de la gène occasionnée. Retour à la page principale


Die gewünschte Seite ist leider nicht verfügbar.

Bitte überprüfen Sie die Internetadresse auf ihre Richtigkeit. Sollte sie korrekt sein, versuchen Sie es bitte in einigen Minuten erneut oder wählen sie nachfolgend die Iberia Internetseite Ihres Landes.

Vielen Dank und entschuldigen Sie bitte die Unannehmlichkeiten. Zurück zur Anfangsseite


La pagina richiesta non è disponibile

Le suggeriamo di controllare l'indirizzo internet sollecitato, poichè potrebbe non essere corretto. Nel caso l'indirizzo sia corretto, Le consigliamo di attendere qualche minuto prima di connettersi nuovamente, oppure di selezionare la pagina Iberia realtiva al Suo paese.

La ringraziamo e ci scusiamo per il disturbo arrecato. Tornare alla pagina principale


A página solicitada não está disponível

Sugerimos que verifique a direccção de internet solicitada, pode não estar correcta. Caso esteja correcta sugerimos que tente aceder uns minutos mais tarde, ou seleccione a página do seu país.

Pedimos desculpa pelo incómodo, muito obrigada.Voltar para a página principal

De opgevraagde pagina is niet beschikbaar

Controleer het internetadres, misschien is het niet correct. Als het adres wel correct is, raden wij je aan het later nog een keer te proberen of kies de pagina van Iberia in jouw land.

Hartelijk dank en excuses voor het ongemak.Terug naar de homepage


指定されたページが見つかりません

指定したアドレスが正しくない可能性がありますので、お確かめください。指定したアドレスが正しい場合には、数分後に再度お試しいただくか、または次のリストから Iberia の国別ページを選択���てください

大変申し訳ございません。ご利用ありがとうございます。トップページに戻る

Tànger

Situada a la costa sud-oest de l'estret de Gibraltar, a un pas d'Europa, Tànger és una porta d'entrada de luxe al Marroc i al continent africà. Punt de trobada de musulmans, jueus i cristians, la ciutat ha seduït a artistes…

Situada a la costa sud-oest de l'estret de Gibraltar, a un pas d'Europa, Tànger és una porta d'entrada de luxe al Marroc i al continent africà. Punt de trobada de musulmans, jueus i cristians, la ciutat ha seduït a artistes tan diferents com els escriptors Paul Bowles, William Borroughs, Jack Kerouac i Tennessee Williams, els pintors Eugene Delacroix i Henri Matisse, o el grup de rock Rolling Stones, atrets per la seva bellesa i exotisme. Si agafes un dels nostres vols barats a Tànger descobriràs un paradís de llum i color des del qual realitzar excursions a paratges de somni que faran del teu viatge a Marroc una experiència inoblidable.

La seva medina, una de les més grans del país, et impregnarà de l'essència del Marroc. Passejant pels seus estrets carrers plens de petites cases tradicionals, patis i jardins, trobaràs els edificis i llocs més emblemàtics de la ciutat. El Mercat Gran, porta d'entrada a la medina, el Mercat Petit, al qual es troba la Gran Mesquita de Tànger, el Consolat dels Estats Units, la Kasbah (seu dels bells palaus de Dar el Makhzen i Dar es-Shorfa que van acollir els museus d'Antiguitats i Arts Marroquins), el barri de Marshan, en què destaca l'espectacular palau Mendoub i el seu jardí penjant, són algunes de les parades obligatòries dins de la medina.

Si el que vols és contemplar meravelloses vistes de l'antic port i la badia de Tànger, llavors no et perdis el mirador Borj el Marsa. Si et ve de gust explorar ciutats més petites i recollides, o bells paratges naturals, tens on triar. A poca distància de Tànger es troben la tranquil·la ciutat interior de Chefchaouen, la població costanera d'Asilah, la muntanya de Rmilat, o els caps de Mnar i Espartel. A tan sols 5 quilòmetres d'aquest, les famoses Grutes d'Hèrcules t'esperen. En elles, segons diu la llegenda, va descansar l'heroi després de la realització dels seus dotze treballs. Vine tu a descansar a Tànger!

Consulta l’oferta de vols Espanya i reserva el teu bitllet d’avió en línia. Iberia et garanteix els millors preus d’última hora per a la nostra oferta de vols barats Espanya.

Els preus mostrats corresponen a cerques de vols a Espanya fetes recentment per clients. Poden canviar segons la disponibilitat de places, possibles variacions de tarifes, taxes i altres suplements en el moment de fer la consulta. Els preus per trajecte són aplicables comprant bitllets d’anada i tornada.

Comparteix aquest viatge amb els teus amics