Tanca finestra

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la teva experiència i els nostres serveis. Si continues navegant considerem que n'acceptes l'ús. Pots obtenir més informació a la Política de cookies.

Business Plus

L’indret on els negocis i el plaer volen plegats

*Els serveis a bord que es mostren a les imatges només s’ofereixen per a vols de llarga distància (Airbus A330)

Tota la premsa del món, al teu mòbil

Si ets client d'Iberia, a partir d'ara podràs descarregar la premsa internacional i revistes, quan i on vulguis, des del mòbil o tauleta. A través de la plataforma PressReader posem al teu abast unes 6.000 publicacions gratuïtes, disponibles en qualsevol dispositiu i per als principals sistemes operatius.

És molt senzill: 24 hores abans de la sortida del vol, podràs accedir a l'app d'Iberia i, a “Els meus viatges” introduir el teu cognom i el localitzador de la reserva. Aleshores trobaràs un enllaç que et dona accés a totes les publicacions. Si no tens descarregada l'app de PressReader, únicament hauràs de descarregar-la i ja la podràs conservar per als propers vols. A partir d'aquest moment, podràs gaudir de PressReader des de 24 hores fins a deu dies, –segons el cas, amb la possibilitat de descarregar totes les publicacions que vulguis durant aquest període de temps.

LogotipoLogotipo