Servei integral

Suport global

Fer connexions entre línies aèries en aeroports desconeguts pot ser una experiència estressant, especialment si el teu vol es s’enredereix. Iberia és conscient de l’impacte que els endarreriments i les connexions perdudes poden tenir en els teus plans i en la teva vida. Per això ens hem unit a les altres línies aèries associades amb oneworld, per crear equips d’experts en connexions: Ajuda global de oneworld.

En determinats aeroports de la xarxa de l’aliança, aquests equips controlen de manera proactiva las connexions dels vols i, sempre que sigui possible, es reuniran amb tu per ajudar-te en cas que la teva connexió estigui en risc. Els equips d’Ajuda global de oneworld faran tot el que sigui possible perquè puguis utilitzar les cues de via ràpida en els punts d’immigració o seguretat i ajudar-te a pujar al teu proper vol. Els nostres equips també s’esforçaran al màxim per transferir el teu equipatge perquè arribi a temps al seu destí final.

En cas que perdis el vol de connexió, l’equip d’Ajuda global de oneworld et proporcionarà informació del viatge actualitzada, una nova targeta d’embarcament i, quan sigui necessari, assistència amb l’allotjament nocturn.

Actualment, l’Ajuda global de oneworld es troba a la seva disposició a Londres Heathrow, Madrid-Barajas, Nova York JFK, Miami, Dallas/Fort Worth, Chicago O'Hare, Los Ángeles i Sidney. El servei proporciona en aquests aeroports sempre que sigui possible i està subjecte a limitacions operacionals.

Mapa d’aeroports i terminals

El nostre objectiu és oferir-te, com a passatger de oneworld, un servei d’assistència i reconeixement inigualable cada vegada que agafis un vol que formi part de l’àmplia xarxa de la nostra aliança.

Els representants de les nostres línies aèries associades estan a la teva disposició per garantir que el viatge sigui el més tranquil possible sempre que facis connexions entre vols de les nostres línies aèries associades, des de la facturació de l’equipatge fins a l’arribada al teu destí final i per ajudar-te a trobar la sala VIP correcta.

Els mostradors de connexions i les oficines de serveis de oneworld es troben en aeroports clau al voltant del món i estan senyalitzats clarament amb el logotip de oneworld per permetre una identificació senzilla.

Guies d’aeroports i mapes de terminals.

Per veure la ubicació de les oficines de serveis, els mostradors de connexions i les zones de transport per terra de oneworld als aeroports de l’aliança oneworld, selecciona un aeroport en el menú que apareix a continuació.

Carregant...