Xarxa Global

Estar connectat

Benvingut a oneworld, l’aliança global de companyies aèries líders compromeses per oferir el màxim nivell de servei i comoditat en 1,000 destins de tot el món. Si en alguna ocasió no pot viatjar al seu destí final amb Iberia, l’animem a volar amb qualsevol de les línies aèries que formen part de oneworld.

Gaudeix d’un ampli ventall de privilegis i avantatges exclusius, entre els que destaquen la possibilitat d’obtenir i canviar Avios en totes les companyies de l’aliança oneworld i, per als clients d’Iberia Plus Platí i Or, accés a aproximadament 650 sales VIP.

Imatge del mapa de xarxa interactiu de oneworld

Mapa de rutes

L’aliança oneworld ofereix una autèntica xarxa global pels que viatgen tant per negocis com per plaer, amb vols a més de 1,000 destins en 150 països.

El mapa de xarxa interactiu de oneworld és una eina més innovadora que t’ajudarà a planificar el teu proper viatge, ja que compta amb un complet horari de vols i informació de rutes de totes les línies aèries associades de oneworld i les seves afiliades.

Membres de l’aliança

Logotipo

American, soci fundador de oneworld, opera des dels principals centres de connexió dels EE. UU., inclosos Dallas/Fort Worth, Chicago O'Hare, Los Ángeles, Miami i JFK i LaGuardia a Nova York, amb els que connecta els viatgers amb una àmplia xarxa de destins nacionals i internacionals.

Logotipo

British Airways és una de les línies aèries amb major reconeixement mundial a més de ser soci fundador de l’aliança oneworld. La línia aèria i els seus afiliats donen servei a més de 170 destins de casi 80 països de tota Europa, Nord-Amèrica. Sud-Amèrica, Àsia, Àfrica i Austràlia i té el seu principal centre de connexió a Londres Heathrow.

Logo Cathay

Fundada en 1946, Cathay Pacific Airways és la companyia de transport aeri insígnia de Hong Kong i és sòcia fundadora de l’aliança oneworld. La línia aèria dóna servei a 80 destins en més de 30 països d’Àsia, el Pacífic, Europa, Nord-Amèrica, Orient Mitjà i Àfrica. Dragonair, filial de Cathay Pacific, opera en més de 30 destins d’Àsia, inclosos quasi 20 de la Xina continental i també és membre fundador de oneworld.

Logotipo

Fundada el 1923, Finnair és la companyia de transport aeri insígnia de Finlàndia. Es va unir a l’aliança oneworld el 1999. La línia aèria vola a més de 65 destins en 30 països, inclosa una quantitat cada vegada més gran de vols internacionals intercontinentals des de i cap a Àsia. El seu centre de connexió de Hèlsinki compta amb una ubicació perfecta com a porta d’enllaç entre l’Orient Llunyà i Europa.

Logo Iberia

Iberia és la línia aèria insígnia d’Espanya i la companyia de transport aeri líder en trajectes entre Europa i Amèrica Llatina. Es va unir a oneworld el 1999. Des del seu centre de connexió de Madrid, vola a quasi 120 destins de 45 països d’Europa, Àfrica, Orient Mitjà i Amèrica.

Japan Airlines

Fundada el 1951, Japan Airlines és una de les principals companyies de transport aeri del món. Es va unir a l’aliança oneworld el 2007. La línia aèria té els seus principals centres de connexió a Tokio, Osaka, Nagoya i Okinawa, i opera aproximadament 900 vols diaris a més de 70 destins a 20 països.

Logo Malaysia

Malaysia Airlines, que es va unir a oneworld l’any 2013, és una de les porques línies aèries amb una puntuació mundial de cinc estrelles de Skytrax, que també ha premiat a la línia aèria per comptar amb la millor tripulació de cabina del món. Amb el seu centre operatiu principal a Kuala Lumpur, Malaysia Airlines vola a més de 60 destins d’Àsia, Austràlia, Europa, Orient Mitjà i Nord-Amèrica.

Logo Qantas

Qantas és una de les línies aèries amb major reconeixement mundial a més de ser sòcia fundadora de l’aliança oneworld. Opera en quasi 80 destins a 20 països. Como a única línia aèria australiana en qualsevol aliança global, ofereix una àmplia xarxa nacional a més de donar servei a diferents punts d’Àsia, el Pacífic Sud, Europa, Nord-Amèrica, Sud-Amèrica i Àfrica.

Logo RAM with a star and a bird

Royal Air Maroc és l'aerolínia de bandera del Marroc, va celebrar el 60 aniversari de la seva fundació el 2018 i opera 94 destinacions amb una flota de 60 avions.

En els últims cinc anys, el seu servei millorat i els seus nivells de qualitat han estat reconeguts, per Skytrax, elevant la seva qualificació de qualitat a quatre estrelles.

Royal Jordanian

Royal Jordanian és la companyia de transport aeri nacional del Regne de Jordània i es va unir a l’aliança oneworld el 2007. Opera en uns 60 destins a 40 països de tot Orient Mitjà (on ofereix una de les xarxes més àmplies de totes les línies aèries), a més d’Europa, Àsia, Àfrica i Nord-Amèrica.

Logotipo

S7 Airlines és la major companyia de transport aeri nacional de Rússia. Es va unir a l’aliança oneworld el 2010. Amb base a l’aeroport de Moscú Domodedovo, la línia aèria opera vols a més de 80 destins a 20 països de tota Europa, Orient Mitjà i Àsia (inclosos 45 destins a Rússia).

Logo Qatar

Qatar Airways, una de les aerolínies de creixement més ràpid i de les més ben valorades en el món, s'ha unit a l'aliança oneworld el 30 d'octubre de 2013. Actualment, opera una flota de 130 avions que prestava servei a més de 130 destinacions claus de negocis i oci arreu del món. Anomenada "Aerolínia de l'any" per Skytrax, l'agència independent de qualificació de qualitat de les aerolínies, tant en 2012 com en 2011 i candidata al premi en 2013, ha estat també guardonada amb el premi a la "Millor aerolínia de l'Orient Mitjà" de Skytrax durant set anys consecutius i ha mantingut la qualificació de qualitat de cinc estrelles de Skytrax des de 2004.

Logo Srilankan Airlines

SriLankan Airlines es va unir a oneworld l'1 de maig de 2014. No només és la companyia de transport aeri de bandera de Sri Lanka, sinó que també és l'aerolínia internacional més gran que presta servei a les Maldives i amb una presència important també al sud de l'Índia. En aquests moments opera amb una flota de més de vint aeronaus, entre les quals hi ha set Airbus A320, cinc A330-200 i sis A340-300, amb una mitjana d'antiguitat de nou anys, i té comandes per a deu aeronaus noves, incloent-hi quatre A350-900.

Carregant...