Xarxa Global

Estar connectat

Benvingut a oneworld, l’aliança global de companyies aèries líders compromeses per oferir el màxim nivell de servei i comoditat en 1,000 destins de tot el món. Si en alguna ocasió no pot viatjar al seu destí final amb Iberia, l’animem a volar amb qualsevol de les línies aèries que formen part de oneworld.

Gaudeix d’un ampli ventall de privilegis i avantatges exclusius, entre els que destaquen la possibilitat d’obtenir i canviar Avios en totes les companyies de l’aliança oneworld i, per als clients d’Iberia Plus Platí i Or, accés a aproximadament 600 sales VIP.

Mapa de rutes

L’aliança oneworld ofereix una autèntica xarxa global pels que viatgen tant per negocis com per plaer, amb vols a més de 1,000 destins en 170 països.

El mapa de xarxa interactiu de oneworld és una eina més innovadora que t’ajudarà a planificar el teu proper viatge, ja que compta amb un complet horari de vols i informació de rutes de totes les línies aèries associades de oneworld i les seves afiliades.

Membres de l’aliança

Logo Alaska Airlines

Alaska Airlines , ès una companyia estadounidense amb base a Seattle fundada el 1931. Se ha unit a oneworld el 31 de març de 2021 aportant a l'aliança la seva inigualable cobertura de la costa oest d' EEUU.

Des dels seus HUBs de Seattle, Los Angeles, San Francisco, Portland y Anchorage opera, amb una flota de 311 avions, 1.200 vols diaris a 115 destinacions, principalment a la costa oest d'EEUU, Alaska, Hawái i el Medi Oest. Encara que la seva xarxa es principalment domèstica als EEUU, opera algunes destinacions internacionals al Canadà, Mèxic i Costa Rica.

Alaska Airlines ofereix un producte de dues cabines, Premium cabin i Economy, en els seus vols de curt/mitjà ràdio i de tres cabines, First Class, Premium cabin i Economy, en seus vols de llarg radi. Opera 7 Lounges en els seus principals HUBs y el seu programa de Loyalty és Mileage Pla

Logotipo

American, soci fundador de oneworld, opera des dels principals centres de connexió dels EE. UU., inclosos Dallas/Fort Worth, Chicago O'Hare, Los Ángeles, Miami i JFK i LaGuardia a Nova York, amb els que connecta els viatgers amb una àmplia xarxa de destins nacionals i internacionals.

Logotipo

British Airways és una de les línies aèries amb major reconeixement mundial a més de ser soci fundador de l’aliança oneworld. La línia aèria i els seus afiliats donen servei a més de 170 destins de casi 80 països de tota Europa, Nord-Amèrica. Sud-Amèrica, Àsia, Àfrica i Austràlia i té el seu principal centre de connexió a Londres Heathrow.

Logo Cathay

Iberia i Cathay Pacific tenen una llarga relació bilateral que va néixer el 1999 amb la creació de l'aliança oneworld, de la qual tots dos són membres, que es va desenvolupar amb la implementació d'un acord de codi compartit, que finalment es va cancel·lar per la falta de vols directes entre Hong Kong i Madrid.

Des de 2017, amb la posada en marxa de l'operació directa entre Madrid i Hong Kong per part de Cathay Pacific, es va reinstaurar l'acord de codi compartit entre totes dues companyies, que en una primera fase consistia en codis de Cathay Pacific a destinacions domèstiques d'Iberia en connexió amb els seus vols de Hong Kong.

Actualment hi ha 22 destinacions en codi compartit. En una segona fase, el codi compartit es va expandir per part de Cathay Pacific a quatre destinacions de llarg radi a Llatinoamèrica, operades per Iberia des de Madrid, en connexió amb l'operació de Cathay Pacific entre Madrid i Hong Kong, i per part d'Iberia es va posar el codi en els vols de Cathay Pacific entre Madrid i Hong Kong.

Logotipo

Fundada el 1923, Finnair és la companyia de transport aeri insígnia de Finlàndia. Es va unir a l’aliança oneworld el 1999. La línia aèria vola a més de 65 destins en 30 països, inclosa una quantitat cada vegada més gran de vols internacionals intercontinentals des de i cap a Àsia. El seu centre de connexió de Hèlsinki compta amb una ubicació perfecta com a porta d’enllaç entre l’Orient Llunyà i Europa.

Logo Iberia

Iberia és la línia aèria insígnia d’Espanya i la companyia de transport aeri líder en trajectes entre Europa i Amèrica Llatina. Es va unir a oneworld el 1999. Des del seu centre de connexió de Madrid, vola a quasi 120 destins de 45 països d’Europa, Àfrica, Orient Mitjà i Amèrica.

Japan Airlines

Fundada el 1951, Japan Airlines és una de les principals companyies de transport aeri del món. Es va unir a l’aliança oneworld el 2007. La línia aèria té els seus principals centres de connexió a Tokio, Osaka, Nagoya i Okinawa, i opera aproximadament 900 vols diaris a més de 70 destins a 20 països.

Logo Malaysia

Malaysia Airlines, que es va unir a oneworld l’any 2013, és una de les porques línies aèries amb una puntuació mundial de cinc estrelles de Skytrax, que també ha premiat a la línia aèria per comptar amb la millor tripulació de cabina del món. Amb el seu centre operatiu principal a Kuala Lumpur, Malaysia Airlines vola a més de 60 destins d’Àsia, Austràlia, Europa, Orient Mitjà i Nord-Amèrica.

Logo Qantas

Qantas és una de les línies aèries amb major reconeixement mundial a més de ser sòcia fundadora de l’aliança oneworld. Opera en quasi 80 destins a 20 països. Como a única línia aèria australiana en qualsevol aliança global, ofereix una àmplia xarxa nacional a més de donar servei a diferents punts d’Àsia, el Pacífic Sud, Europa, Nord-Amèrica, Sud-Amèrica i Àfrica.

Logo Qatar

Qatar Airways és un soci estratègic per a Iberia, cooperació que s'enfoca al desenvolupament del trànsit de connexió entre Llatinoamèrica, Espanya i Portugal amb Àsia, l'Àfrica Oriental, l'Orient Mitjà i la regió d'Austràlia/Pacífic a través dels nostres hubs a MAD i DOH. La relació entre Iberia i Qatar Airways es va iniciar al 2014 amb l'entrada de Qatar Airways a l'aliança oneworld i es va consolidar definitivament el 2017 amb la implementació d'un acord de codi compartit. Es tracta d'un acord molt extens, que esperem completar durant el 2021 i pel qual Qatar Airways posa el seu codi en l'operació d'Iberia des de MAD en connexió amb els seus vols de DOH a 37 destinacions de la xarxa domèstica d'Iberia i en 12 destinacions de llarg radi a Llatinoamèrica (es preveu que en siguin 17) i en els vols d'IB a Dakar.

Per la seva banda, Iberia posa el seu codi en els vols de Qatar Airways entre MAD i DOH i BCN i DOH, i en connexió amb aquests vols, Iberia posa el seu codi en 27 destinacions més enllà de DOH a Àsia, l'Àfrica Oriental i Austràlia/Pacífic. Està previst augmentar el nombre de destinacions més enllà de DOH a 51, incloent-hi les de la regió de l'Orient Mitjà.

Logo RAM with a star and a bird

Royal Air Maroc és l'aerolínia de bandera del Marroc, va celebrar el 60 aniversari de la seva fundació el 2018 i opera 94 destinacions amb una flota de 60 avions.

En els últims cinc anys, el seu servei millorat i els seus nivells de qualitat han estat reconeguts, per Skytrax, elevant la seva qualificació de qualitat a quatre estrelles.

Royal Jordanian

Royal Jordanian és la companyia de transport aeri nacional del Regne de Jordània i es va unir a l’aliança oneworld el 2007. Opera en uns 60 destins a 40 països de tot Orient Mitjà (on ofereix una de les xarxes més àmplies de totes les línies aèries), a més d’Europa, Àsia, Àfrica i Nord-Amèrica.

Logo Srilankan Airlines

SriLankan Airlines es va unir a oneworld l'1 de maig de 2014. No només és la companyia de transport aeri de bandera de Sri Lanka, sinó que també és l'aerolínia internacional més gran que presta servei a les Maldives i amb una presència important també al sud de l'Índia. En aquests moments opera amb una flota de més de vint aeronaus, entre les quals hi ha set Airbus A320, cinc A330-200 i sis A340-300, amb una mitjana d'antiguitat de nou anys, i té comandes per a deu aeronaus noves, incloent-hi quatre A350-900.

Carregant...