Com s’hi arriba

La T1 està connectada amb Barcelona ciutat i altres punts d’interès mitjançant taxi, autobusos, trens de rodalies (a través de la T2). A més, disposa d’un pàrquing de 12.000 places per als que hi vagin amb el cotxe particular.

Com s’hi arriba

En taxi

La T1 té dues parades de taxis amb capacitat per a 450 vehicles que et duran a la teva destinació.

D’una banda, una parada principal amb capacitat per a 24 taxis recollint passatgers simultàniament i una zona d’espera amb capacitat per a 250 taxis. De l’altra, una parada al corredor Barcelona-Madrid, on s’ubica el Pont Aeri, amb capacitat per a 12 taxis recollint passatgers simultàniament i una zona d’espera per a 200 taxis.

Llegir més

En metro

La línia L9 Sud de metro connecta l'aeroport amb Zona Universitària, amb parades a Fira, Parc Logístic i Mercabarna.

El nou tram de la línia 9 de metro, la L9 Sud, uneix Zona Universitària amb l’Aeroport de Barcelona-El Prat, amb parades a Zona Universitària, Collblanc, Torrassa, Can Tries/Gornal, Europa/Fira, Fira, Parc Logístic, Mercabarna, Les Moreres, El Prat Estació, Cèntric, Parc Nou, Mas Blau, Aeroport T2 i Aeroport T1.

Parades a l'aeroport:

  • Estació de metro: "Aeroport T1" a la  Terminal T1, planta 0.
  • Estació de metro: "Aeroport T2"  a la  Terminal T2, exterior.

 

Llegir més

En autobús

Fins a 10 autobusos diferents connecten l’aeroport amb el centre de la ciutat i altres punts d’interès turístic com la costa, Andorra o Port Aventura.

Cinc línies d’autobusos metropolitans uneixen la Terminal amb diferents punts de la ciutat de Barcelona i de la província. Quatre línies interurbanes més connecten la T1 amb diferents centres d’interès turístic, com la Costa Brava, la Costa Daurada, Andorra o Port Aventura, a més de Girona, Tarragona i Lleida.

L’Aerobús uneix l’aeroport amb plaça Catalunya, a Barcelona.

Les parades d’autobús estan situades al vial d’arribades (Planta 0) i al vial de sortides (Planta 3).

Llegir més

En tren de rodalies

La T2 de l’aeroport està connectada a la ciutat per tren de Rodalies.

Inicialment, el servei de tren operarà a través de l'estació de Rodalies de la T2. Des d’aquí hi haurà un servei d’autobusos que surten coincidint amb l’arribada dels trens i uneixen totes dues terminals en un trajecte que només dura 10 minuts.

A més, hi ha un servei d’autobusos llançadora que uneix les dues terminals cada 7 minuts.

Llegir més

En cotxe particular

Pots accedir a la T1 de Barcelona per la C31 i la C32, després d’agafar el desviament B-22.

Servei d’aparcament

Disposes de més de 12.000 places repartides en dues àrees d’aparcament públic.

La T1 de l’Aeroport de Barcelona disposa de dues àrees d’aparcament públic que sumen més de 12.000 places. Una formada per dos edificis de nou plantes (9.400 places) més un aparcament en superfície (1.600 places) amb accés directe a la Terminal, i una altra de llarga estada (1.059 places), a dos quilòmetres de la T1.

El nou edifici d’aparcaments consta de dos blocs de nou plantes, cada un dels quals es divideix en tres mòduls (mòduls A, B i C al primer bloc; D, E i F al segon). A la segona planta de tots dos blocs hi ha 108 places reservades per a persones amb mobilitat reduïda.

Hi ha un servei d’autobusos llançadora que uneix el pàrquing de llarga estada amb la Terminal T1 (amb parada al vial d’arribades i al vial de sortides) de 7.00 a 24.00 hores, amb una freqüència de pas de 12 minuts. De nit, s'ofereix un servei segons demanda.

Llegir més

Potser t’interessa també

Hora límit

Disposes d'un temps determinat abans de la sortida del vol durant el qual podràs formalitzar el teu bitllet i facturar l’equipatge.

Més informació

Documentació menors

Tots els requisits que has de complir quan viatges amb nens i nadons segons la seva edat, la mida i el nombre

Més informació

Equipatge

Tota la informació i recomanacions per organitzar viatges de nens i nadons amb Iberia

Més informació

Carregant...