Què pots trobar-hi?

Tots els vols d’Iberia i les companyies associades surten i arriben a la T1 de l’Aeroport del Prat (Barcelona). Es tracta d’una mitjana de 336 vols diaris a 43 destinacions, nacionals i internacionals. Entre les quals, el Pont Aeri, que disposa d’espais exclusius per facilitar l’agilitat d’aquest servei.

Plànol de la distribució d’Iberia a la nova terminal T1

Què pots trobar-hi?

Aparcament

Coneix els mòduls de l’aparcament que tens més a prop de la teva zona de facturació.

El segon bloc d’aparcaments, amb els mòduls D, E i F, és el que es troba més a prop de la zona de facturació d’Iberia i les seves associades. Si ets client de Pont Aeri l’àrea de pàrquing més idònia és el mòdul F, des d’on accedeixes directament al corredor BCN-MAD a través de la 2a planta.

Llegir més

Sortides

A la tercera planta de la T1 es troba facturació i el control de seguretat. Coneix les excepcions per al Pont Aeri.

A la planta 3 de la nova Terminal es troba el vestíbul de facturació i el filtre de seguretat de tots els vols d’Iberia (excepte Pont Aeri que està situat al Dic Nord planta 1).

Així mateix, si viatges amb Iberia Air Nostrum Regional sense equipatge per facturar i ja tens la targeta d’embarcament en línia, pots dirigir-te directament des del pàrquing fins al Dic Sud de la planta 1, al control de seguretat per embarcar.

Llegir més

Vestíbul de facturació

Trobaràs els nostres taulells de facturació als mòduls del 300 al 400. A més, tens a la teva disposició 50 màquines de facturació automàtica.

Els taulells de facturació d’Iberia i les seves associades es troben als mòduls 300 i 400, i disposen de 28 posicions cada un.

La facturació d’Iberia / Iberia Regional Air Nostrum es du a terme als taulells del 301 al 314, el 301 és per a atenció Business.

Llegir més

Oficines

Les oficines de venda de bitllets i atenció al client d’Iberia estan situades al costat dels taulells de facturació.

Trànsits

Després de la zona comercial disposes d’un punt d’atenció d’Iberia. També trobaràs diferents taulells d’informació i trànsit per la Terminal.

En diverses zones de la Terminal trobaràs ubicats els taulells d’informació i trànsits per atendre't. Un cop has passat la zona comercial, al principi del dic longitudinal hi ha un punt d’atenció d’Iberia.

Llegir més

Embarcaments

A la T1 hi ha cinc portes des de les quals pots embarcar, tres a la primera planta i dues a la tercera.

Després del vestíbul de facturació i un cop passats els controls de seguretat, els passatgers accedeixen a la zona comercial i de restauració i, a continuació, a les zones d’embarcament.

La terminal disposa de cinc zones d’embarcament: a la Planta 1 es troben les portes A, B, C destinades a vols nacionals i Schengen. I a la Planta 3, les portes D i E per als vols No Schengen.

  • Embarcament vols regionals (planta 1): els vols operats per Iberia Regional Air Nostrum, embarquen al Dic Sud, Zona C. Si no has de facturar equipatge i ja disposes de targeta en línia, pots accedir-hi directament des del pàrquing.

  • Embarcament Pont Aeri i vols d’Iberia amb Madrid (Planta 1) (incloent-hi els vols en connexió més enllà de Madrid): Zona A, Dic Nord.

  • Resta de vols (plantes 1 i 3): en la zona assignada que figuri en la targeta d’embarcament.

Llegir més

Arribades

Tots els passatgers recullen l’equipatge en una zona comuna, excepte els del Pont Aeri.

Quan ja han desembarcat de l’avió, els passatgers s’han de dirigir a la zona de sortida i recollida d’equipatges.

La zona de recollida d’equipatges és comuna per a tots els vols, excepte el Pont Aeri, que té assignada la cinta número 0 (situada en la zona corredor BCN-MAD). Per als equipatges dels vols Catalunya, està dedicada en exclusiva la cinta número 16 a l’àrea general de recollida.

Des d’allà s’accedeix, a través d’un espai conegut com La Plaça, al transport públic i privat (aparcament).

Llegir més

Potser t’interessa també

Hora límit

Disposes d'un temps determinat abans de la sortida del vol durant el qual podràs formalitzar el teu bitllet i facturar l’equipatge.

Més informació

Documentació menors

Tots els requisits que has de complir quan viatges amb nens i nadons segons la seva edat, la mida i el nombre

Més informació

Equipatge

Tota la informació i recomanacions per organitzar viatges de nens i nadons amb Iberia

Més informació

Carregant...