Els teus serveis Iberia

Descobreix la nostra atenció exclusiva al Pont Aeri Iberia, sales VIP, limusines i aparcaments, taulells Business i màquines de facturació…

Els teus serveis Iberia

Pont Aeri

El Corredor Barcelona-Madrid és un espai exclusiu de la Terminal perquè el Pont Aeri sigui més àgil, simple i ràpid.

Aquest servei d'Iberia que uneix Barcelona i Madrid amb el lema "Arribar i volar" té assignada una "miniterminal" exclusiva a l'espai denominat Corredor BCN-MAD, a fi que aquest producte continuï caracteritzant-se per la simplicitat, l'agilitat i la rapidesa per al client. Pots presentar-te fins a 15 minuts abans de la sortida del vol.

Podràs reservar el vol que prefereixis, tenint en compte que els bitllets oberts i els bitllets amb reserva coexisteixen i són combinables, perquè puguis assegurar-te una plaça al vol que triïs, sense incerteses. Aquests nous bitllets amb reserva conserven tota la flexibilitat dels bitllets oberts: els pots canviar tantes vegades com vulguis i sense cap cost.
Els canvis es poden fer des del web i també des de l'aplicació d'Iberia. Per això hem millorat l'aplicació amb els nous serveis del Pont Aeri, perquè puguis comprar els bitllets, oberts o amb reserva, canviar la reserva tants cops com calgui i obtenir la targeta d'embarcament còmodament des de l'ordinador o el telèfon intel·ligent.

Per volar has d'accedir a la zona denominada "Corredor Barcelona-Madrid" (amb accés propi) de la Terminal 1, on trobaràs els tres taulells de facturació, per si encara no tens la targeta d'embarcament o necessites facturar equipatge, i passar a través del control de seguretat exclusiu, a la zona d'embarcament.

Horaris pont aeri

Llegir més

Fast Lane

Accedeix al carril ràpid o Fast Lane del filtre del control de seguretat de la T1 de l'aeroport Josep Tarradellas Barcelona-El Prat a la planta 3 i estalvia temps.

Més informació sobre Fast Lane

Llegir més

Aparcament VIP

Gaudeix més del viatge sabent que tens el cotxe en un lloc preferent i amb servei de vigilància i recollida.

Quan arribis a la Terminal 1 de l'Aeroport del Prat, segueix la senyalització de Parking VIP i, un cop siguis dins, el personal identificat s'ocuparà del servei de recollida del vehicle.

Més informació sobre l’aparcament Vip

Llegir més

Salas VIP

Gaudeix d’un lloc privat a l’aeroport.

Si viatges en Business o ets titular de les targetes Iberia Plus Infinita, Infinita Prime, Singular, Oro o Platino tindràs a la teva disposició les sales VIP de l’aeroport.

Les sales VIP es troben a:

  • Planta 2, entre el vestíbul de facturació (després dels controls de seguretat) i l’Sky Center (àrea comercial i de restauració)

  • Planta 1, al corredor Barcelona-Madrid (Pont Aeri), destinada als clients que viatgen a Madrid

Nota: per als vols Operat per Iberia per a LEVEL no s'aplica cap d'aquests beneficis

Llegir més

Vestíbul de facturació

Trobaràs els nostres taulells de facturació als mòduls del 300 al 400. A més, tens a la teva disposició 50 màquines de facturació automàtica.

Els taulells de facturació d’Iberia i les seves associades es troben als mòduls 300 i 400, i disposen de 28 posicions cada un.

La facturació d’Iberia / Iberia Regional Air Nostrum es du a terme als taulells del 301 al 314, el 301 és per a atenció Business.

Llegir més

Potser t’interessa també

Hora límit

Disposes d'un temps determinat abans de la sortida del vol durant el qual podràs formalitzar el teu bitllet i facturar l’equipatge.

Més informació

Documentació menors

Tots els requisits que has de complir quan viatges amb nens i nadons segons la seva edat, la mida i el nombre

Més informació

Equipatge

Tota la informació i recomanacions per organitzar viatges de nens i nadons amb Iberia

Més informació

Carregant...