La capital xilena és considerada la tercera ciutat amb millor qualitat de vida d'Amèrica del Sud, així com la tercera més competitiva. Si agafes un dels nostres vols barats a Santiago de Xile trobaràs una ciutat de contrastos…

Necessitem que ens indiquis les dates concretes del viatge per poder mostrar-te els preus per a aquest trajecte.

<span>Vols barats </span>de Alacant a Santiago de Xile (SCL) Vols barats de Alacant a Santiago de Xile (SCL) de Alacant a Santiago de Xile Alacant-Santiago de Xile, Xile
Santiago de Xile

La capital xilena és considerada la tercera ciutat amb millor qualitat de vida d'Amèrica del Sud, així com la tercera més competitiva. Si agafes un dels nostres vols barats a Santiago de Xile trobaràs una ciutat de contrastos…

La capital xilena és considerada la tercera ciutat amb millor qualitat de vida d'Amèrica del Sud, així com la tercera més competitiva. Si agafes un dels nostres vols barats a Santiago de Xile trobaràs una ciutat de contrastos que reuneix vestigis de l'època colonial amb imponents gratacels, signe del seu vertiginós creixement econòmic de les darreres dècades.

El centre de Santiago compta amb importants edificacions construïdes durant la dominació espanyola com la Catedral Metropolitana, l'església de Sant Francesc, o les situades a la Plaça d'Armes, com ara la seu de la Reial Audiència, el Correu Central o la Casa Colorada. Altres edificis emblemàtics de la ciutat són el Palau de la Moneda, la Borsa de Comerç de Santiago o el Teatre Municipal de Santiago. L'arquitectura d'última generació es troba al sector financer de la ciutat, popularment conegut com Sanhattan, en aŀlusió a l'illa de Manhattan a Nova York. Situat al límit dels barris de Providència, Les Comtes i Vitacura, allà els imponents gratacels rivalitzen amb les espectaculars serralades que envolten la ciutat.

Si, aclaparat pel desplegament arquitectònic, vols gaudir de la natura no et perdis l'impressionant Parc Metropolità de Santiago. Format per un conjunt de turons des dels que s'obtenen les millors vistes de la ciutat, és el parc urbà més gran del país i un dels majors del món. Disposa de diverses piscines descobertes i envoltades de vegetació, així com amb telefèric i funicular (declarat Monument nacional). A ell es troben a més el Zoològic Nacional de Xile i el Jardí Botànic Chagual.

Consulta l’oferta de vols Espanya i reserva el teu bitllet d’avió en línia. Iberia et garanteix els millors preus d’última hora per a la nostra oferta de vols barats Espanya.

Els preus mostrats corresponen a cerques de vols a Espanya fetes recentment per clients. Poden canviar segons la disponibilitat de places, possibles variacions de tarifes, taxes i altres suplements en el moment de fer la consulta. Els preus per trajecte són aplicables comprant bitllets d’anada i tornada.

Comparteix aquest viatge amb els teus amics